Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Sosak 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je sice třetí, já ho ale viděl jako první. Možná proto jsem se u toho ještě bavil, i když je to béčko jako hrom, to se nedá popřít. Vtipy tam jsou místama dobrý, postavy jsou takový povahově typizovaný a to se mi dost líbí. Proto ty tři hvězdičky. Jinak ale šla policejní akademie časem tam, kam se podívají jenom celníci...(ano, správně - do prdele) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vtipy mířené na ochránce zákona byly a budou a crazy komedie tehdy v 80. letech prostě frčely. Tahle série nakonec vyplodila celkem sedm celovečerních snímků, i když ty poslední byly pro diváka už dost bolestivé. Kadetské ovečky velitele Lassarda baví i potřetí, i když se pochopitelně dost opakujeme. Jedna ze dvou policejních akademií má být kvůli nedostatku peněz zrušená, takže který z výcvikových programů bude kvalitnější, vyhraje. Pomůžou staří známí, ať už jde o zlodějíčka Mahoneyho, obřího černocha Hightowera, imitátora zvuků Jonese, nesmělou nemotoru Hooksovou nebo nekňubovitého pistolníka Tackleberryho. Mnozí (a párkrát jsem to slyšel i v jiných filmech) považují třetí díl za dokonce nejzdařilejší. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou třetí Policejní akademie je to, že pouze recykluje nápady z předešlých dvou dílů, nepřináší absolutně nic nového, kupodivu chyběl i nějaký pořádný záporák, který by film zase o kousek pozvedl. Téměř se nezměnilo ani herecké složení, opět tady máme několik starých známých tváří, plus několik nováčků, z kterých vynikají především uřvaný Zed a snaživý Sweetchuck, kteří zde mají patrně ty nejlepší a zároveň i nejvtipnější scénky. Tyhle dvě postavy se dají reálně považovat za jedinou novinku, jinak film nenabízí prakticky nic, co by divák neviděl v předešlých dílech. Třetí díl jen potvrzuje sestupnou tendenci celé série, co se kvality týče, stále se však jedná o docela povedenou podívanou, která stále dokáže dobře pobavit. 6/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I do třetice si pro nás tvůrci připravili slušnou porci zábavy, tentokrát je vše okořeněno závěrečnou honičkou, která mě bavila víc, než zakončení jedničky. I zde se můžeme těšit z přítomnosti starých známých a jako bonus se zde objeví i několik nových (zajímavých) tváří. Tento koktejl je pro mě stejně nezapomenutelným zážitkem, jako pro Proctora chvilka vzrušení na hotelu. Taky miluju Ameriku, stejně jako Nogata, ale jen za některé její filmy a smysl dělat si z policajtů prdel. Na Izera však nemají…. ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Tohle už není ani druhák, to je třeťák (míněn čaj, znalci vědí). Ještě stále se tady objevují vtipné momenty a glosy, ovšem celkově je to jen takový slepenec toho, co se do prvních dvou dílů zřejmě nevešlo. Co na tom, že všechny ostatní díly byly ještě horší? Řekl bych, že tento kus jasně nasměroval Steva Guttenberga k nepřijetí role v pokračováních ani za hromadu zlata. 55%. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (21)

  • Japonský kadet Nogata (Brian Tochi) mal byť podľa pôvodného scenára indickým kadetom menom Ramu. To vysvetľuje, prečo spí na postelí z klincov a medituje s rukou nad plameňom zo sviečky. (beso74)

Reklama

Reklama