Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (447)

argenson 

všechny recenze uživatele

Nejsem úplně cílová skupina, ale s drobnejma výhradama je to příjemná dojemná pohádka s hezkejma pejskama. Hodně pobavila scénka se schovaným kocourem :-) ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Ak si filmari myslia, ze mozu psa nechat niekolko krat umriet len preto, ze veria na vnutrodruhovu reinkarnaciu, tak sa pletu. Inak klasicky film na nedelne doobedie - nebyt znamych hercov, verila by som, ze ide o nemecky TV film. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Trochu mi vadí ta hlavní zidealizovaná myšlenka filmu, kde jsou psi něčím, čím doopravdy nejsou, ale pokud to budeme brát jako fantasy, tak je to asi v pořádku. Film jako takový je ale děsná vyděračka na city, zvláště jeho druhá polovina, kterou musí pejskař nebo aspoň citlivější divák zákonitě ořvat. A pro ostatní to bude asi jenom celkem standardní rodinný film. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

A máme to tu opäť. Podľa technických noriem nalajnovaný snímok, ktorý má dojať a potešiť všetky vekové kategórie. Klišé. So sladučkou príchuťou, nejaká ta ostrokyslá pauzička a nááádherný happyend. Prečo nie! ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Mezi mé nejoblíbenější žánry patří mysteriózní, thriller, krimi a horor. V mém hodnocení se často promítá zvládnutí filmu po řemeslné stránce. Občas je ale potřeba udělat vyjímku a tu si Bailey, Buddy, Tino a Ellie plně zaslouží. Není to takový plánovaný doják jako například Me Before You a ty nejvíce citové scény nejsou tolik natahované ale ve výsledku je to nádherný film a dokáže vzbudit city a tím pádem si zaslouží plné hodnocení. V poslední části stojí za zmíňku ještě výborný Dennis Quaid. Bailey, Bailey, Bailey, Bailey je psí pán. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje možné SPOILERY: Co může být dojemnějšího než film, ve kterém na konci zemře pes? Film, ve kterém zemře pes po deseti minutách. A pak znovu, a znovu a znovu... No jo, obrečela jsem odchod všech těch hafanů a musím říct, že jsem si pekelně rozmazala řasenku po tvářích. Uf. Nicméně: pokud odhlédnu od všech těch odchodů a návratů, jde o poměrně průměrný film, u kterého si pobrečíte. Určitě aspoň na konci. A pokud ne, tak... tak prostě asi máte radši kočky nebo co. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Môj najobľúbenejší film so zvieratami v hlavnej úlohe. Hravý, milý, vtipný, roztomilý, hrejivý, oslnivý, pekný, dojemný a bez zbytočného pátosu, s určitou dávkou predvídateľnosti, ktorá však vôbec nevadí, ba naopak ešte viac zmocňuje celkové pocity z filmu. Uvedomil som si taktiež, že sa k filmu strašne rád vraciam a zakaždým si ho dokážem užiť naplno, akoby som ho videl zase prvýkrát. A zakaždým plačem dojatím. Čo asi svedčí o tom, ako veľmi dôležitý pre mňa je. Ani neviem, čo ešte tak dlho rozpisujem, je to prosto a jednoducho krásny film. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

A já na to se.u, taky bych chtěl, aby se můj první pes za mnou vrátil. Pobrečel jsem si sakra dost. Věřím, že kdokoliv, kdo pochoval už nějakýho svýho mazlíčka, si pobrečel stejně. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Krásně promyšlený doják a adept na jeden z nejlepších rodinných filmů tohoto desetiletí. On je totiž film o psovi/psech (či jiných zvířátkách) často mnohem dojemnější a zajímavější, než spousta snímků s fakt silným příběhem o homo sapiens sapiens. No abych to shrnul.. pár hlušších míst, které se ovšem v celkovém součtu úplně ztratí. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Kvalita snímku je na necelé 4 hvězdy, ale za tu dojemnost mu ten plný počet subjektivně musím dát. Takhle dojemný film jsem už dlouho neviděl. 8.5/10 ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Všední až méně vkusné výjevy o tom jak jsou pejsci rozkošní, jak se mají s lidmi rádi, apod. Sama jsem jednoho psa měla a měla jsem ho moc ráda. Nicméně tento film hraje prvoplánově na city, je to spíše pro děti a neplnoleté. Mně osobně toho tato rodinná komedie mnoho nepřinesla. Až na to "překvapivé zjištění", že štěňátka jsou roztomilá a podobné světové objevy. Filmy by měly vzbuzovat emoce, nebýt chladné, ale ani nemají diváka lacině citově vydírat. Neříkám, že se nad tím filmem nedá místy laskavě usmát nebo uronit slzu. Lze to brát jako oddechovku, když není po ruce nic lepšího, nicméně těch současných 81% co film má, mě poněkud zaráží. Příběhy jsou skutečně slabé, rozmýšlela jsem se zda nedat ještě nižší hodnocení. ()

Womanizer 

všechny recenze uživatele

Film určený pro nás psí paníčky, všichni jsme věděli, že alespoň jednou uroníme slzu. Někdo víckrát. Nápad a příběh filmu se mi líbily, necelé dvě hodiny uplynuly jako voda. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Několik vtipných scén z počátku filmu se v rozvleklém a ponudnělém citovém vydírání úplně ztratilo. 1) Čekal jsem hodně, dostal jsem málo. Moje chyba._____ 2) Ovšem ti pejskové stojí za podívání. Směsku beagla, německého ovčáka a teriéra následuje zlatý retrívr, pak německý ovčák, welšský korgi pembroke a na závěr je tu mix bernardýna a australského ovčáka._____ 3) Všiml jsem si pěkného 20letého Novozélanďana K. J. Apy (Keneti James Fitzgerald Apa), který hrál Etona v teenagerském věku._____ 4) Abyste si nemysleli, koho že máte doma. Toto jsou otázky, které se vašemu psímu miláčkovi honí hlavou: What is the meaning of life? Are we here for a reason? Is there a point to any of this? ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Žádné výčitky, kvůli médii profláké kauze týrání zvířat, neproběly. Bohužel jsem pár ukázek týrání zvířete viděla a to co se stalo při natáční s tím nemělo nic společného. Film úžasnej, žádný vynucovaný doják. Krásně vymyšlené a zpracované. Ukázka i toho jak by se člověk, nejen ke psovi, neměl chovat. Ale nedělám si zbytečné naděje, že ty, kterých se to týká, by to nějak zasáhlo a změnili to. Pár slziček samozřejmě ukáplo a naopak tam bylo i pár úsměvných situací. Příjemná rodinná komedie. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Nejhezčí z celého díla jsou krásní psi. Nejsem vystříkaný z každého živého tvora na planetě, ale zde jsou krásně nasnímaní, což je nejen díky výcviku psů, aby zůstali na místě, případně udělali daný pokyn, ale také díky dobré práci štábu kameramanů. Dlouho jsem čekal, co z toho bude a konec mě chytl za srdíčko. Příjemné překvapení a doporučuji. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se srdcervoucí podívané v "Hačikó" stylu, naštěstí jsem se dočkala velmi příjemného rodinného snímku se sympatickými lidskými i zvířecími herci. Nechybí ani dojemné okamžiky, ale než si stačíte pořádně poplakat, už se díváte na příběh dalšího pejska (i když, jak se to vezme, dalšího). P. S. Dabing je velmi slušný. P. P. S. Nenávistnou kampaň ochránců zvířat na jednu stranu chápu, když si ale inkriminované video prohlédnete pozorně a prostudujete dostupné informace, nemáte důvod tento film zavrhnout. Byla by to škoda. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

O filmu jsem se dozvěděla díky stěžovatelům, kterým se nelíbily praktiky při natáčení. Předem jsem nezjišťovala, o čem přesně snímek je. Ale jméno režiséra mi zaručovalo, že se mi to asi bude líbit, a tak jsem šla do toho. A dobře jsem udělala. Příjemný, příjemně dlouhý film, doják, některé linky mě bavily více, některé méně, sem tam skoro slzičky, sem tam smích... No, užila jsem si to, ač nejsem pejskař, a jsem ráda za konec. ()

lucifrid 

všechny recenze uživatele

To byl ale děsnej doják. Příběh fajn, nic extra objevného, ale emočně jsem totálně vyplivnutá a vybrečená do aleluja. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Musim se na tyhle zvireci filmy prestat divat nebo musim nejak prijit na to jak se proti ty sentimentalite obrnit. Vzdycky je to o tom samym (skoro) a vzdycky se nedokazu ubranit slzam - pripadam si pak jako stara backora. V psim poslani je nam prezentovana psi duse / psi vedomi, ktere se postupne prenasi z jednoho psa do tela druhyho s tim, ze si pamatuje ty predchozi zivoty. Nebudu spojlovat, ale musim rict, ze to bylo ve finale pomerne originalni a film se mi libil. V hlavni roli (po psech) homous z Novyho Zelandu KJ Apa, Braga z F&F6, totalni no-name negrice a v zaveru se objevi na cca 10 minut Dennis Quaid. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Hallstrom to jede jak na horsky draze. Po velkem uspechu Hatchika, ktery nenechal zadne oko suche, prichazi s dalsi velkou slzavou a dojemnou peckou. Funguje to, to je jasny. Ale je to prvoplanove a vlastne nikterak zabavne. Vzdycky je smutny, kdyz nekdo umira nebo odchazi, a tady si to trapne strihnete nekolikrat za sebou - pak to skonci...A mne to prijde sakra malo! ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama