Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (865)

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu ty, kteří si myslí, že jde o pubertální trapárnu, ALE já v tom vidím skloubení humoru s "občasnou" romantikou (hlavně na konci - spolu s romantickou písničkou). Pravdou je, že je to hlavně pubertální kravina, ale mně se vtipy líbí a vychutnávám si každý vtipný moment pokaždé znova a znova. No a přesto, že můžete tvrdit, že jsem si přepnul kanál, tak jsem v tom cítil nostalgii a na konci jsem cítil, že mi skoro ukápla slza (a to ne smíchy). Takže rozhodně můj oblíbený film doporučuji. ()

jiriks 

všechny recenze uživatele

Pro mne první svého druhu, ostatní už jen kopírovali. V té době jsem rovněž dospíval, bylo a můžu říci, stále je to pro mne super pokoukáníčko.. ()

Zikus 

všechny recenze uživatele

Skvělý. Má to spád, dobrou atmosféru a člověk se u toho i zasměje. Co mi ale přijde divný, je překlad z American Pie na Prci, prci, prcičky. Docela debilní, řekl bych. ()

holub109 

všechny recenze uživatele

Šíleně vtipná romantická komedie s dobrým obsazením, hláškujícím Stiflerem a ostatními Jimovými kamarády. Příběh je vtipný, poutavý a zajímavý s nejlepší scénkou nakonec v podobě Finche se Stiflerovou mámou. Výborný díl celé série a kultovní americká komedie 85% ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Pilíř žánru, který miluju tím víc, čím víc ho lidi shazují. Pohled na lásku a dospívání ze čtyř různých úhlů pohledu, které napsal sám život. Zároveň však ctí svůj žánr a kořeny a nestydí se za to, že je vsazen do typicky americké "get laid" komedie. Je to jako koukat na přisprostlý béčko, který má ale obrovský srdíčko. Je to jako sledovat tu nejlepší striptérku, která je nejlepší, protože miluje svou práci. Worth it! ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda této série moc. Ale tento díl mne dycky bavil. Přišel mi střeštěný a Stifler je tu fakt nejzábavnější postava, ale někteří dělají taky šílený kousky (jablkový koláč vede). Každopádně je to asi nejzábavnější film z kategorie teen a středoškoláci, není tam typicky pubertální a dementní humor, ale takový ten snesitelný, který fakt pobaví. Proč ne a ten hype celkem chápu. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

24 let jsem se tomu vyhýbal, vždyť je to přece pod moji úroveň (jojo, ten český název zpropadený!). S takovým odstupem a už bez předsudků, co mám k tomu říct? Snad jen, že na (vtipnou) teenage komedii, přistupuje překvapivě citlivě (sic!) k náctiletým problémům. ()

junxi91 

všechny recenze uživatele

Kultovní sexuálně zaměřená puberťácká komedie, na které jsem já a mí vrstevníci vyrůstali. Idealizace amerického středoškolského života, během kterého se hrál fotbal, lakros, chodilo do hudebních kroužků, kalilo a balily se ženské. Čtyři hlavní hrdinové a nejlepší kámoši - Jim, Kevin, Oz a Finch chtějí do maturity přijít o panictví a tak spojí síly dohromady. Nejblíže je k tomu Kevin, protože má jíž přítelkyni Vicky. Oz zase začne kvůli ženským chodit do jazzového hudebního kroužku a zde se potká s Heather. Jimovi se zase naskytne příležitost v podobě nádherné české studentky Nadi, která má zájem o doučování. Největším provaristou je však Finch, který se bojí srát ve škole a který se domluví s jednou holkou, že o něm bude šířit fámy, že má velký penis. Také je tu neřízená střela, sprosťák a děvkař Stifler, který rád pořádá doma párty, když je jeho máti zavřená v místnosti s kulečníkem. Jo a také nesmíme zapomenout na Shermana, který si údajně zapíchá už hned na první Stiflerově párty s jednou pěknou holkou. Dnes už legendární scény s pivem ochuceným semenem, Finchem, který po požití projímadla sere ve škole na dámských hajzlech, Jimem šoustajícím s jablečným koláčem, a především Jimův dvojitý trapas s Naďou, který vidí celá škola na internetu přes webkameru. Nesmím také zapomenout na Jimova fotra, to byl prostě táta, kterého by chtěl každý, protože měl pro sexualitu svého syna veliké pochopení a dával mu rady, jak sbalit ženské. Podle mě je to odpočinková středoškolská komedie s romantickými prvky, u které se vždy královsky pobavím. Chápu ovšem, že někomu se tento film zdá příliš zvrhlý a úchylný, ale to není můj případ, já mám vše, co vybočuje z normálu a protiví se šosáckým normám, velice rád. Jo a také jsem rád, že se ve filmu objevili mí oblíbení Blink 182! ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Film, který formoval minimálně jednu generaci. Film naprosto nabitý nejen hláškami, které zlidověly, ale i v českém dabingu zcela nových slov, které dodnes tvoří slovník mládeže. Není snad 2000's teenagera, který by na tomhle filmu neujížděl nebo ho alespoň neviděl. K tomu asi není co víc říct, v rámci teenage movie svatý grál a absolutní špička toho, čeho se dá v rámci žánru dosáhnout a už jenom proto si plný počet bez diskuse zaslouží. 5/5 ()

Dreadlord 

všechny recenze uživatele

První díl prciček byl opravdu dobrý , někdo třeba řekne , že je to blbost ale jenom proto ,že už viděl díl následující což opravdu blbost je. Myslím, že tomuto filmu jeho sequely hodně ublížily plus průtrž mračen s takzvanými teenage komediemi, která je ještě dnes uplně k nezastavení a už se to rozšiřuje i u nás doma což je snad ta zpráva nejděsivější. ()

Karajda 

všechny recenze uživatele

Zábavná teenagerovská komedie, která stále pokračuje v dalších a dalších dílech. Sice považuju za nejlepší díl série ten druhý, ale i tenhle mě nadchnul. Kam se na tenhle film hrabou takové "komedie" jako jsou Kalhoty v pozoru, Kluci to chtěj taky a nebo podobné stupidity z režie sousedního Německa. Film protíná výborný soundtrack a bezpochyby skvělé postavy jako je Stiffler... ()

fruity 

všechny recenze uživatele

Kultovní teenagerovská komedie number one. Chodil jsem zrovna do devítky, když to bylo v kině a tenkrát se na tom hrozně ujíždělo a občas se mrknu i na reprízu v telce. ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

To je tak blbý, až to mlátí dveřma. Snad proto, že jsem to viděl slušně ovíněn, jsem se místy řezal smíchy. No, mírně nad 50% tomu dám, ovšem doufám, že už to nikdy neuvidím, tedy alespoň střízlivý. ()

ClapTrap 

všechny recenze uživatele

Tento film záleží hodně na úhlu pohledu člověka, protože pro mě je to úlpná hovadina, jako všechny ostatní díly. A ta 1 * je za pár pěkných vtípků co ve filmu se dá najít (ale moc jich opravdu není). ()

Izz 

všechny recenze uživatele

Naprosto nepochopitelný kult,který se topí v trapnosti,místo aby byl vtipný a může se líbit jen nadrženým teenagerům,kteří na nic jiného než na sex nemyslí.Vtipný jen S. W. Scott jinak naprostá mizérie. ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama