Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Recenze (866)

Haloo5 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s následovníkmi, ktorí sa nechali inšpirovať sériou koláčov s prehľadom víťazí tento film. Sledovať hlavnú štvoricu v tom svojom snažení bolo niekedy komické, inokedy to bol des. Alyson Hannigan dokázala urobiť z vedľajšej role dobudúcna fajn postavu a Eugen Levy - takého otca by som vážne nechcel mať. No nič, dal som 4 hviezdičky, ani náhodou to neporovnávam s filmami ako Transformers, ktorým som dal rovnaké hodnotenie, no v tomto žánri jednoznačný víťaz a chcel som to trochu odlíšiť. ()

nicneznam 

všechny recenze uživatele

Setkal jsem se s názorem, který říká, že by tento film měli lidé přehodnotit, jelikož se za ta léta stal klasikou. Takže se natočí stupidní film, na kterém kdysi ujížděla parta nevyzrálých puberťáků, ti ho nyní prohlašují za klasiku a asi chtějí, aby ho všichni přijali se stejnou nálepkou a hodnotili ho vysoko. Takže bych se měl asi cítit blbě, když s vkusem několika tisíců expuberťáků nesouhlasím. Ten film nemá žádné kvality. Snůška nevtipných scének a nudných balících řečí. Možná to nastartovalo novou vlnu teen komedií, ale co? Nebudu chválit start, když si můžu daleko víc pochvalovat jízdu. Takto to funguje s kažodu zajetou "klasikou". Nebo to tak fanoušci chtějí. Je to klasika, dejte stovku. Některé postavy mají plus (otec), škoda, že jim nebyl dán prostor v něčem cennějším pro lidi s alespoň průměrným intelektem a vkusem. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Kurvadrát, chci říct, proč musíš být pořád tak necitlivej." Prcičky jsou prostě kultovním filmem mé generace, neboť nás zasáhl těsně před pubertou a ukázal nám svět, který se nám měl teprve otevřít. A nutno říct, že neztrácí nic ze svého kouzla ani po letech. Neustále fuckující Stifler, ten největší mužský idol našeho mládí, je pořád ve formě, Jim je srandovní i na po stý a Naďa je prostě kus. K tomu hraje výborná muzika všech těch Grýndejů a Blinků. Výsledek - zábava je to perfektní, nostagie taky, ale tím to končí a to k dokonalému filmovému zážitku nestačí. ()

Chasida 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak špatné, jak jsem čekal. Jako ještě nedávný teenager jsem některé vtipné kousky dokázal i ocenit, ale přece jenom to není to pravé.. (55%) ()

Ogrb 

všechny recenze uživatele

V modrým?! C'mon,guys! To myslíte vážně? Když se dívám na všecky ty dnešní teenagerský srágory a postavim vedle nich první Prcičky, je to jasný. Tohle je nedostižnej žánrovej vrchol a podle toho by se měl taky hodnotit, ne srovnávat s artovejma záležitostma. Teď už jasná klasika, kterou můžu dycky. 9/10 ()

3mates33 

všechny recenze uživatele

Síce teraz keby som si to pozrel by ma to už nudilo , ale tak budem to hodnotiť podľa nálady spred 2 rokov , tak za 5* ()

Kariya 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé 3*, 3. hvězda udělena jen za to, že některé věci zde zkultovatěly jako třeba: ,,To jednou na hudebním táboře.." =) Jinak se jedná o slaboučkou americkou komedii pro puberťáčky a puberťačky, která by mohla oslovit i starší, nedělat sama ze sebe tak stupidní podívanou. Ale je to pohoda a občas se zasmějeme. Ale takový více méně remake z roku 2009 se mi líbil víc a to je zahanbení pro tento kult. ()

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Trochu nostalgie, ale kdo jste se na to v 15-ti nepodíval a nepobavil se?! Nešika Jim, Casonova Oz, nadrženej Kevin, posera Finch, nymfa Michelle, nerozhodná Vicky, žhavá Nadia, úchylnej Šerminátor a hlavně kurevsky zprostej Stiffler! Tato partička a nejen oni Vás zavedou do situací, které jste možná i Vy sami prožili a bylo Vám stejně krásně nebo naopak stejně trapně jako jim! Pro mě klasika se vším všudy, typická americká hloupost, kterou se po jejím úspěchu snaží či snažili napodobit! ()

carott 

všechny recenze uživatele

V té době něco převratnýho, dnes už klasika... s postpubertální odstupem průměrná komedie s jednou nostalgickou hvězdou navíc... ()

Tormentor665 odpad!

všechny recenze uživatele

Takovéto filmy jsou podle mě skutečnou zhoubou nejen moderní kinematografie. Těch několik světlých momentů nemůže vyvážit trapné pseoudovtipy ne o sexu, ale o ničem, navíc podložené neskutečně slizkým americkým pop-rockem. Veškeré nešvary Americké střední se tak pomalu začínají dostávat i k nám, těším se, až se začne střílet. ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Kdo na střední nesledoval Stiflera,jako by nebyl... Ano jde tady až o fekální humor, ale co jako, na tom je to postavený a já jenom doufám, že se na to moje potenciální děcka budou dívat jako na naprostou klasiku. Aspoň jim to ukáže co skoláčem dělat a co ne. ()

Marator 

všechny recenze uživatele

Odolával jsem 15 let a spíše ze zvědavosti jsem se podíval, jaké to komedie byly pro mládež k dispozici. Mohu konstatovat, že můj filmový vkus byl a je stále úplně někde jinde. ()

HarqAlAda 

všechny recenze uživatele

Pre mňa je toto rodinný film, pretože sme sa spolu s rodičmi dokázali v mojich teenage rokoch na tom spoločne zabaviť a to ma s odstupom času hreje ako príjemná spomienka na svetlé momenty v našej rodine. Inak je to na svoju dobu originálny film aký je na svete len jeden. Príde mi naozaj zábavný, asi preto, že originálny humor je postavený na veciach o ktorých sa predsa v slušnej spoločnosti nerozpráva, bububu! ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Kravina to je, o tom žádná! Ale v hodnocení musim dát aspoň 3 hvězdy za nostalgii. V období puberty sem u toho měl záchvaty smíchu a některé scény mě položí do kolen i dnes. ()

Koprix 

všechny recenze uživatele

Upřímně, čekala jsem, že to bude trapnější. Občas jsem se zasmála, ale vidět znovu bych to asi nemusela. Na druhou stranu, kdyby to běželo na nějaké alkohol párty, pohoršená nebudu. Rozhodně to bylo lepší, než české obdoby tohoto žánru typu Snowboarďáci. 55% ()

Daginka 

všechny recenze uživatele

Jo, filmová klasika, u které stojí první dva díly za zhlídnutí. Nojo, bejvávalo, bejvávalo, bejvávalo.. dobře! ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Parádna komédia zo školského prostredia. Neskutočne som si to užil. Jedna z najlepších amerických komédií, aké som kedy videl. Jason Biggs ostane navždy trápnym stredoškolákom, ktorý si svoj prvý sex skúša na koláči. Proste obrovsky kult toto! ()

hazdrova 

všechny recenze uživatele

Tupý film, ktorý je pre tupých ľudí. Ale chápem, že to musel byť hit v dobe, keď bol internet obmedzený na 2GB na mesiac a porno bolo dosť nedostupné. 3* ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Naprosto legendární a kultovní záležitost :) USA komedie která vyčnívá nad všemi.. :) tahle partička typů mě doprovází od raného mladí.. a faktem je ze ať je mi 20 nebo 35 tak se vždy znovu a znovu rád kouknu na tuhle pubertackou sérii.. S odstupem času při sledování na mě dýchá tolika vzpomínek a zážitků.. Prostě obrovská pozitivní nostalgie :) každá postava má své místo.. Těch hlášek nespočet :) prostě srdcova záležitost.. :) :) 110% Ps: minulej rok na hudebním táboře... :) :) Ps2: MCBM :) :) jooo a soundtrack to je lahůdka :) ()

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama