Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (223)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

» Předmluva: Již chvíli jsem se nepodíval na nějaký horor, tak jsem pro tentokrát zvolil jeden, který mě delší dobu zajímal. » Pozitiva: Zajímavý a ne zase tolik nerealistický námět. Ze začátku opravdu parádně navozený pocit hrůzy a nepříjemné lekačky. » Negativa: Opravdové napětí a hororovitost se vytratila už s druhou polovinou, kde šlo už o dost průměrnou thrillerovku. » Celkově: Rozhodně ne až tak špatně ohodnotitelný horor, který fungoval v rámci děsivosti jen na polovinu. » Subjektivně: Na Jessicu Albu se pokaždé pěkně kouká. » Mé hodnocení: 60% - Hororová, vysokorozpočtová jednohubka, působící místy asijským dojmem, která nenadchne, ale ani zvlášť neurazí. » Viděno: Na Film+. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až tak zlé..!Síce som nevidel originál,ale tieto oči ma dokázali"vystrašiť"!Všetko by bolo OK až na ten koniec!Scény majú dostatok napätia a atmosferický spad,ktorý dotvára výsledné zobrazenie.Vadil mi však konečný hrdinský patos a scénar Jessici Alby,ktorá sa natoľko snažila až to pokazila!Silné 2* ()

Reklama

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Takový hororový průměr, řekla bych. Vadil mi nadbytek 'lekaček', ale několik scén mě nesmírně potěšilo. Taky moc dobře nechápu, proč byla Jessica navržená na zlatou malinu. Její herecký výkon byl naprosto optimální k druhu filmu, nepřišla mi ani prkenná, ani nepřirozená, hrála to, co měla hrát. Originál jsem neviděla, tudíž nebudu srovnávat, námět ale chvílema postrádal originalitu. Jak už jsem řekla - hororový průměr. ()

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Příčinou, proč tvoříme remaky starších filmů, je fakt, že dostaneme nápad, jak snímek nějakým způsobem inovovat, vylepšit či ho jen celkově vytříbit. Režisér by se měl nad tím nejdříve zamyslet, ani jedna možnost se totiž zde nekoná. Naopak se koná pouze laciná bafačka s opravdu "hlubokými" dialogy a trapnými hereckými výkony - čili kam Jessica Alba přijde, tam se musí okamžitě někdo chystat natáhnout bačkory s několika bubáky okolo sebe, o nic jiného zde nejde, hloubka původní, asijské verze se někam vytratila. Režie nezáživná, zajímavé momentky kamery pouze okopírované z původní verze - tu jsem měl možnost vidět, čili mám srovnání a můžu tedy s klidným srdcem prohlásit, že toto tedy opravdu NE-E! 1/10 a ani nevím za co. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Áno, ďalší skvelý remake klasiky... Jessica Alba vyzerá fajn, ale nikdy nebude vedieť hrať, aj keď tie čočky vyzerali dobre... až 3 režiséri sa spotrebovali na tento horor...uf to je moc. Už podľa ukážky to vyzeralo na nudu...a nudy sme sa dočkali...autori si zobrali z originálu len postavu herečky a jej malý "problém"...a to je chyba...koniec je celý zlý (odporúčam originál)...nemám rád "Happy End"... no proste nerobte to...neničte ázijské horory...radšej ich netočte a robte pre mňa za mňa Vreskot 7 alebo Čelušte 5, len nekazte tieto filmy. P. S. Jessica je fajn, ale najradšej by som ju poslal niekam.... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)
  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)

Reklama

Reklama