Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (223)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Typický horor pre tupú americkú mládež. Remakovat Oko bol strašný krok pre doteraz skvelých režisérov(ich Ils je 100%-tná záležitost). Film len každou scénou kopíruje skvelý originál a nemá čo nové ponúknut. Totálne bez atmosféry s pár lakačkami, ktoré sú nehorázne predvídatelné. Jessica Alba je strašná koza a dostal som od nej to čo som čakal, nič. Ako som predvídal, zbytočný film. 30% ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ďalší veľmi nepodarený americký remake ne-úplne vydareného japonského originálu. Herecky chabé, atmosféra vlažná. Pár trápnych ľakačiek nerobí tento horor hororom. Kratšia stopáž je síce fajn, ale bohužiaľ sa stihla dostaviť ,,pani nuda,, Zopár lepších momentov sa síce vyskytlo, záver tiež nebol zlý, no nestačí to ani na priemer. 38% ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč mají američani potřebu točit debilní remaky, které stojí za hovno. Co čekají? Oscara? Za tyhle filmy by měli dostat hovnem do ksichtu. Celý film je špatně. Známé scény z originálu jsou nahrazeny debilními pascénami. Jessica Album je herečka upe uža. Moje prdel oblečená do šatů by to zahrála líp. (1/10) ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Průměrný, až podprůměrný horůrek. Vlastně mi to ani jako horor nepřipadalo, sem tam sice byly takové strašidelnější scény, ale že by to mělo člověka vystrašit, to rozhodně ne. Ale musím pochválit výkon Jessicy Alby, nikde jinde jsem ji neviděl hrát, ale je z ní opravdu talent, tady to předvedla. Viděl jsem to ve z******* kinoripu a bez titulek, tak až uvidím lepší verzi, možná změním názor. 40% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No nic moc, originál je o něco lepší a hlavně o dost atmosféričtější, tam kde se pokaždé několikrát leknu(scéna kde hrdinka sedí na nesprávném místě) mě tady nevyděsí ani trochu, a scéna ve výtahu je dost chabá, takže jediná lepší scéna je s hned prvním kontaktem, ale prostě se ví co se bude dít. Celkem mě překvapilo že Posey je v tomhle filmu příjemná zato Alba je šílená a její hraní je příšernost nadevše. Prostě slabý odvar další podprůměrný remake. A ukázka toho že Ils bylo nejspíše jenom náhoda. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)
  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)

Reklama

Reklama