Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (225)

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Nemusím tieto paródie s Leslie Nielsenom. Síce snaha o humor tam je, ale tie vtípy sú vhodné tak pre malé deti. Nie je to zas vulgárne, no základným účelom tohto žánru je diváka pobaviť a ja som sa rozhodne nesmial. Nenachádzam nič čo by som kladne ohodnotil. Leslie nebol zlý herec, lenže bol neustále obsadzovaný do podobných hlúposti. ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Klasická Nielsonovka. Absurdný dej je poprepletaný párodiami na známe filmy, či filmové postavy, Nielsen v hlavnej role podáva obvyklý dokonalý herecký výkon, prečo teda iba 2 hviezdičky? Dej má nanešťastie viac suchých a hluchých miest, naozaj podarených vtipov je málo, dej je tentokrát moc slabý a povrchný a niektoré časti mi prišli viac trápne ako zábavné. Film taktiež neosloví ani milovníka komédie a ani náročného diváka, je to ten snímok na jednorázové instantné zabitie nudy. Leslie mal naviac. 40 % ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Jako celek je to možná trochu nevyrovnané a obsahuje to velké množství trapných či ubohých gagů, ale na druhou stranu je to pořádná prdel a je v tom neskutečné množství geniálních nezapomenutelných scén. Bláznivá střela to sice není, ale i tak je to mnohem lepší, než většina současných parodií. Jsou v tom pěkné baby a Leslie válí jako vždy, tak proč se nebavit a nepustit si tento kvíz rozpoznávání zparodovaných scén (a že jich tam je). ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"Let me tell you what being patriotic really is, you scumbag poop. This is a great country where a man can sue anyone he wants anytime he wants. It's a great country because thousands of people die every year from handguns, and yet, at this very moment, you can still walk into a convenience store anywhere and buy one of those guns. That's democracy. This is a great country because anyone who's male has the right to run for the office of the President. This is a great country because any moron can... I wasn't finished." ()

vladi87 

všechny recenze uživatele

"Už to nie je ako kedysi keď sme len tak zabíjali ľudí. Dnes musíš vypísať trojmo dvadsať formulárov, aby ťa pustili na záchod". Veľmi dobré hlášky a narážky sa nesú celým filmom. Na rozdiel od niektorých kolegov si nemyslím, že by tento film zaostával za kvalitou Bláznivej Strely.."Dúfam, že moja dcéra je v bezpečí." "Nemusíte sa báť. Auto, v ktorom ju uniesli, malo dva airbagy a bezpečnostné pásy." ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Když jde v závěrečné scéně Dicku Steelovi (Leslie Nielsen) na pomoc Hulk Hogan, strhne ze sebe tílko a hodí jej za sebe na podlahu. V dalším záběru z kamery umístěné na zemi jej však překračuje. (fifas2)

Reklama

Reklama