Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak "C" film s amaterými herci natočený "seriálovou" kamerou, který pouze těží ze známého názvu svých předchůdců. Děj je 100x provařený a i těch vražd je poskromnu, v prvních 60ti minutách se vpodstatě nic neděje a každá minuta nudy vás nutí přemýšlet o tom, zda jste neudělali špatně že se na tento paskvil koukáte. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Toto snáď Sylvain White(alebo skôr scenárista) nemyslel vážne!.. Bol som pripravený na hocičo, vedel som ,že po réžijnej stránke to bude slabé, aj to že herci budú otrasní, ale nebol som pripravený na taký smiešny koniec! Som fanúšik hororov, dokonca aj takíchto slasherov, ale keď si scenárista vymyslí "mystický koniec" tak to už je na mňa priveľa. Jedna hviezda za to, že som to dopozeral do konca. ()

Reklama

Phobia

všechny recenze uživatele

K filmu jsem přistupovala s očekáváním 00; prostě jsem chtěla usínat u něčeho dostatečně tupého, aby mě nemrzelo, že s nejvyšší pravděpodobností budu u druhé poloviny spokojeně funět a slintat do polštáře. Tohle "Tajemství loňského léta 3" splnilo na jedničku: seznámila jsem se s bandou nesympatických pubescentů, kterým jeden zvláště debilní vtípek zkomplikuje až znemožní život. Uběhne rok, následují partnerské problémy, stalking, pak bubák gumák kapitán Hook... v závěru jsem se probrala a pootevřela oko na právě tak dlouhou dobu, abych se ujistila, že v gumě se paří právě ten, koho jsem od počátku předpokládala. Těch zdejších 34% víceméně odpovídá pochybným "kvalitám" filmu. Jo, a Danny De Vitto má nepravděpodobně pohlednou dceru - adoptovaná, nebo máš parohy jak prehistorický los, Danny? ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Vo výsledku priemer, ktorý sa dá v pohode pozrieť, ale prvý a druhý diel mám radšej. Film miestami pôsobí ako nejaká televízna kriminálka, nič proti nim, ale tu mi to nesedí, vrátane v niektorých momentoch videoklipovitých záberov. Chcelo by to buď pridať viac horrorovej atmosféry, alebo viac vecí, ktoré robia slasher slasherom. Taktiež herci sú v pohode, ale na sympatické obsadenie a hlavne na Jennifer Love Hewitt z jedničky a dvojky trochu strácajú. Na druhej strane sem tam prebleskne pekne strašidelný a atmosferický moment (lanovka, búrka v horách, O.K. prvá vražda, pekné prostredie, atmosféra leta) a finále je slušné, vrátane zlikvidovania hlavného záporáka a následný "koniec". Veľké plus u mňa tvorcovia majú aj za postavu vraha, odceňujem, že pekne naviazali na predošlé diely a dokonca tam pridali aj kúsok nadprirodzena, čo ja osobne môžem. Takže suma sumárum som sa nenudil, a i keď by to šlo i lepšie, je to za poctivé 3 hviezdičky. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

WTF?!!!!!!!!!!! Horor který postraší max totální poseroutky. Klipovitý střih (nevím co to mělo znamenat, ale cool to určo nepůsobilo). Proč musela být v hlavní roli ta odporná koza a né krásná rockerka? Jinak klasika, zůstane kluk s holkou, kluk se zraní a holka všechno na poslední chvíli zachrání. Za zmínku stojí odkrytí vraha, což tvůrci zařídili tak, že se může natočit klidně dalších 814 dílů a pak od zabití poslední osoby (což se mi líbilo) až do akčního finále. Ale na jednu stranu to bylo i zábavné. Jo. Dokázalo to zabavit. Jako kulisa celkem ujde. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)
  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)

Reklama

Reklama