Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně naprosto zbytečná blbost, která by stejně dobře mohla být remake původní jedničky (je to takřka to samé - teda horší). Postavy na prd, příběh na prd, napětí na prd, vraždy na prd, dialogy na prd, kameraman dost často na prd, rádobyakční střih na prd. Na filmu mě zaujaly jen dvě věci - prostředí, v němž se příběh odehrává a zjištění, kdo je vrahem, to mě docela i potěšilo. Ale jinak je to film zcela na prd. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Třetí díl laciné teen vyvraždovačky coby psychologický horror postavený na strachu další děsivým tajemstvím stižené party, strachu živeném výčitkami, historkou o mstiteli s hákem a znepokojivými drobnostmi a vzkazy "Já vím.." by mohl být nečekaně dobrý a opravdu děsivý. Chtělo by to však lépe zpracovaný scénář, lepší hereckou partu, promyšlenější režii, která by dokázala přitlačit na pilu pokud jde o atmosféru a odvahu přesunout všechny krvavé momenty jen do nočních můr. Nic z výše jmenovaného však k dispozici nebylo a tak to nakonec všechno zase naskočilo na pohodlnou, ale nudnou skluzavku nenápadité žánrové rutiny se zmateně běhající mládeží, panákem v pláštěnce, který seká dokud je někdo naživu a samozřejmě tou nejotřepanější závěrečnou "návratovou" tečkou. Škoda. ()

Reklama

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl už totálně pohřbil celou sérii. Z docela povedeného prvního dílu se zrodil díl druhý, a následně třetí, do kterého museli tvůrci vložit nadpřirozeného démona. A když ve filmu nebyla Jennifer Love Hewitt, tím větší je to propadák. Tenhle film nemohl mít budoucnot. Nad tím ale jak vidno tvůrci neuvažovali. 30%. ()

numi 

všechny recenze uživatele

První polovina je oddychovka, která se snaží spíše méně úspěšně nastolit hustou a strašidelnou atmosféru, druhá půlka je slasher s oslími mosty a chaotickým střihem, který ničí jakýkoli pokus o akční scénu. Příběh je jen kopie příběhu nulového a dávno propraného, takže nic zajímavého nečekejte a herecky to odpovídá cílovému publiku (teenage slasher jdoucí přímo na video). I když musím podotknout, že mě osobně docela zaujala mladičká Torrey DeVitto, která samozřejmě nepředvádí nějaký herecký výkon, ani nedává své vnady na obdiv, ale je typově výrazná mladá dáma a má zajímavý kukuč. Možná, že svou šanci v budoucnu dostane. Dvě hvězdičky s odřenýma ušima. PS: Pokud si taky myslíte, že je člověk schopný spáchat sebevraždu tak, že si půl metrovým hákem rozřízne krk pod bradou skrz na skrz a hák pak schová ve vedlejší místnosti do krabice pod postel a vrátí se umřít zpátky do místnosti původní, tak je Tajemství loňského léta 3 film právě pro vás a připočtěte si tři hvězdičky navrch. [srpen 2006] ()

Shredder odpad!

všechny recenze uživatele

Ako niekto dokaze natocit taky odpad, ze dokonca aj tretotriedne vyvrazdovacky Uwe Bolla oproti tomu vyzeraju ako kvalitny film nepochopim. Obraz posobi dojmom, ze kamery boli kupene za 10 eur cez teleshopping, herecke vykony nedosahuju ani uroven niakeho hereckeho rychlokurzu a vsetko je korunovane tak priblblym scenarom, zeby sa pri pozerani chytali za hlavu este aj opice. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)
  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)

Reklama

Reklama