Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Velké finále velké série, jejíž poslední díl se vzdálil dětskému světu, ubylo komediálních momentů, které jsou ale i tak v hojné míře a opět výborné a přibylo akce a dobrodružnosti. Zvláště oceňuji schopnost pánů z Pixaru pohrát si i s nejmenším detailem v každém momentu (Andyho ruka je jako opravdová) Závěr jsem emočně nezvládl a jsem za to velmi rád. Velká sonda do nostalgie každého z nás. ()

pavlikv 

všechny recenze uživatele

Toy story opět nezklamalo. Výborný film! 100%. Rozpočet $200miliónů II Tržby USA $415,004,880 II Tržby celosvětově $1,063,143,492 ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Ono je to lepší než dvojka a co má navíc, je to, že to hraje na nostalgickou notu. Třikrát jsme se s hrdiny setkali a pocit, že se vidíme naposled je hodně silný. Co se týče děje a dobroudružství tak boduje celý film na výbornou, vymýšlí nové situace a zápletky a člověk si to uživá, nechá se několikrát překvapit (a velice příjemně), od první do poslední minuty se něco děje a úplný závěr ve vás rozdělá oheň nostalgie a smutku, kdy loučení s hračkami z dětství je úplně to samé jako loučení s dětstvím obecně, kdy si každý uvědomí, že ten krasný čas jednou skončí a i když si někdy říkáme, že je nám parádně, tak stejně nám nebylo nikdy lépe než když nám bylo osm...Slza té proklaté nostalgie se úspěšně prodrala na povrch. A já za to z celého srdce tvůrcům děkuju.... ()

Orthank 

všechny recenze uživatele

Ak dokáže niekto zvyšovať kvalitu svojich snímkov s počtom pokračovaní, tak je to určite Pixar. Tretie pokračovanie Toy Story je tak dokrajnosti vypiplaný animák, že ma ani nenapadá čo povedať, aby to neznelo ako nejaká oslavná alegória. Každopádne post najlepšej animácie vôbec si udržal stále, k tomu si môžeme pridať viac než výbornú zápletku, ktorá dokonca rešpektuje plnohodnotnú detskú i odrasteneckú logiku a ja začínam veriť, že Pixar sa snáď nedokáže zmýliť. Možno o to viac bude bolieť prvé sklamanie, ktoré zákonite musí raz prísť, ale už teraz dúfam, že to je od nás ešte pekne ďaleko. Čo sa týka Toy Story 3 je úžasné koľko dokonalých gagov a tekmer nepovšimnuteľných vtípkov sa tvorcom podarilo do príbehu vtesnať. Veľký vnútorný súboj o prvenstvo s tohtoročným konkurentom Ako si vycvičiť draka. Len tak ďalej pixarovci. ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Příběhově nejlepší z celé řady. Lotso je opravdu padouch a ve scéně na šrotišti tomu dal korunu. Hromada vtipných scén, napětí a útoku na divákovy city. Nebavil jsem se bohužel tak moc, jak jsem čekal. 4,5* ()

cab 

všechny recenze uživatele

Dej je zasazen do doby, kdy se Andy, klucina jez je majitelem hracek, stehuje z domu na vysokou skolu a musi nekam uklidit sve "nemluvne" kamarady z detstvi. Komplikace jsou na ceste, ale nasi hrdinove si umi poradit v kazde situaci az do mileho zaveru. Spanelsky Buzz je trida...70% ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Ne vždy se pokračování podaří a upřímně pokračování animáků moc nemusím.Mám raději originální a nové příběhy.Je skvělé,že se Pixaru podařilo aby si obě pokračování Toy Story zachovaly maximální kvalitu.Scénáristicky a animačně se díl od dílu podařilo filmy zlepšovat. ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Finální završení série, taktéž její nejlepší část. Sentiment z filmu jen kape (ale v omezených dávkách, aby se z něj nestal pouhý doják), všechny pohádkovské morality jsou taktéž obsaženy (musí se přežít), stejně tak ale odzbrojující dobrodružný příběh party hraček okolo Woodyho a Buzze. Tentokráte za zápletku posloužilo "vězeňské schéma" a útěk z něj. Obrovká přehršel nových postav (a hvězdných dabérů), návrat pár starších, více referencí ze současnosti, ale přitom stále stejná hravost jako v předchozích dílech. A konec je krásné vyvrcholení série. 85 % ()

divak84 

všechny recenze uživatele

skoro stejné (kvalitativně) jako dvojka, ovšem chybělo mi tam víc humoru a více využití potenciálu. nové nápady fungují (zejmena španělský buzz je něco naprosto fenomenálního). příběh je o hodně "filmovější" než ve dvojce, provedení super, ale prostě o kapku slabší než ta dvojka, kde je více vtipných mikroscének kde dokáže pobavit jedna hračka individuálně. tady je příval nových (banda gangsterů ve školce) jenže žádná není představena nějak blíž (třeba chobotnice). ke konci mě celkem dostalo že ružovej meďa i po vyšplhání k tlčítku zstal padouchem, to mě hodně překvapilo,. konec byl zrobený velmi pěkně. nemá to vůbec daleko k pěti *, ale pro mě je špička dvojka. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Tak nám Andy vyrost, chystá se na vysokou a hračky v čele s kovbojem Woodym se bojí, co s nimi bude. Jestli skončí na půdě (tam je aspoň stará televize) nebo v horším případě ve smetí. Následující události se sešmodrchaj tak, až se hračky dostanou do školky, která vypadá jako ráj na zemi. Spousta dětí, které si s nimi chtějí hrát a když vyrostou, přijdou další. To je přece splnění snu, no ne? Prdlajs. Třetí díl už snad ani není pro malé děti, ale spíš pro mláděž. Na dětský film se tu řeší docela vážné věci a celkově film vyznívá skoro až ponuře. I když to samozřejmě dopadne tak, jak se na animák pro děti sluší. Měl jsem z třetího dílu docela strach, jestli se třeba tvůrci nebudou opakovat nebo tak... Zbytečně. Opět se jedná o doslova famózní biják. Dost možná nejlepší díl série. Každopádně nejlepší film za hodně, hodně dlouhou dobu. ()

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe sa teším na každý animovaný film. Ja mám animáky hrozne rád. A keď som sa dopočul o pokračovaní môjho najobľúbenejšieho animovaného filmu Toy Story, bol som radosťou bez seba. Takmer 11 dlhých rokov uplynulo od druhého pokračovania príbehu hračiek. Ale toto dlhé čakanie sa naozaj vyplatilo. Ako každé dieťa, aj Andy vyrástol, a ide na vysokú. A tu sa práve celé dobrodružstvo začína. Kam hračky pôjdu až Andy pôjde na vysokú? kto sa o nich postará? A tak hračky vezmú osud do vlastných rúk, a odídu do "slnečnej" škôlky. Na prvý pohľad to vyzerá, ako skvelé riešenie pre hračky, ale zdanie môže klamať. Príbeh, ktorý od začiatku až do konca nepustí od obrazoviek. Ja na Toy Story (aj po tomto skvelom diely) som nezmenil názor. Stále je to pre mňa najlepší animovaná séria všetkých čias. A taktiež tento diel je najlepší animovaný film roka 2010 :-) ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Toy Story nám příběhově vyrostl, stejně jako Andy. Příběh je oproti svým předchůdcům výrazně dospělejší, přináší nápaditý, avšak již nedětský příběh a ten, kdo si s touhle partou odbyl i předchozí dva filmy, se nemůže vyhnout dojetí. Považoval jsem How to train you dragon za mého jasného oskarového favorita na poli animovaných filmů, avšak Toy Story 3 je opravdu jedinečný a díky tomu, že je to již třetí setkání s ním, mého favorita i překonává. Ano, Buzzi, Woody, Slinky, Rexi a všem ostatním, Vám budu držet palce u těch zlatých plešounů. 95 % ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

"Vlajková loď" od Pixar-u nesklamala. Toy Story sú ako víno, čím staršie, tým lepšie. Výborný súlad vtipu, paródie, irónie a deja. Poctivo odvedená práca patrične korunovaná zaslúženým úspechom a oceneniami. Osobne ma dostal telefón na kolieskach, ktorý si pamätám z mojich deckých čias :) Donekonečna a ešte ďalej!!! Ale nech ma neberú v Pixar-e doslova... ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

No...tak sem se utvrdil v tom, že mě už rozbrečí každá pitomost. Ten konec sem si absolutně nedával. Jinak celkem povedené třetí pokračování, které se svou vtipností i příběhem vyrovná svým předešlím dílům. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Toy Story potřetí a znovu parádně. Vyvážená směs napětí a zábavy, kterou Pixar umí skoro vždy proměnit ve výborný animák, zafungovala prostě i tentokrát skoro bezchybně. Je neuvěřitelné, že tahle série dokázala přežít 15 let, vyprodukovat 3 parádní bijaky, a hlavně poslední dva snímky se dokázaly zařadit mezi to nejlepší z Pixarovské dílny.. ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama