Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

greigor 

všechny recenze uživatele

Podle mě jsou toy story 123 nejlepší animáky všech dob. Bál jsem se, že po výborné jedničce i dvojce to třetí díl pokazí, ale opak je pravdou. 3 je možná vůbec nejlepší ze všech. Pixar prostě ví jak na to a nemá nikde konkurenci. Krásná vzpomínka na dětství, konec mě vážně dojal :). ()

pasty 

všechny recenze uživatele

Škoda toho presladeného záveru, trošku mi to pokazilo konečný dojem. Inak vcelku pohodový film, ale myslím že pixar má na viac. Sorry na teraz 70%. ()

dawes 

všechny recenze uživatele

Úžasné třetí dobrodružství hraček.Líbilo se mi snad vše, příběh,hudba,napětí,animace,nostalgie,skvělé nápady,občas temná atmosféra občas veselá a hlavně charaktery "postav" hraček.Na konci mi i lehce zvlhli oči dojetím. Uznávám že tam byly znát klasické prvky z dalších pixarovek či jiných animáků,ale ne tak aby to přebylo klady a v poměru s konkurencí TS3 jasně vede. Myslím že jako se zvýšil věk všech co kdysi vyděli první díl,tak i na trojce je vidět,že je vyspělejší a stává se tak filmem nejen pro děti. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Animace samozřejmě skvělá, ale příběh mě až na občasné hlášky zase tolik nebavil. Mám prostě radši animáky, které jsou víc vtipné :) Každopádně zlotřilý Doktor Čunče u mě jasně vede :D Neviděla jsem ani 1 ani 2, tak nemám nic pro srovnání. ()

Poker_Face 

všechny recenze uživatele

Celkem zklamání, dokonalá animace bohužel nestačí. Zbytečný díl, který se asi snaží uzavřít kruh, ale pro mě je to jen další dojení diváků. Cha ching! ()

Mira90 

všechny recenze uživatele

Yes! Jakoukoliv svojí složkou - animace, hudba, příběh, dialogy - minimálně TOP5 animák. Krásné po všech stránkách. ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Důstojné, vtipné, skvěle zpracované a povedené zakončení příběhu hraček. Má to vše co animák má mít. A ukazuje i na bolestnější část života, loučení se se starými věcmi a hračkami. Konec mě dojal natolik, že ani jedno oko nezůstalo suché. Sama sem si zavzpomínala na své staré hračky, jak jim je a kde asi skončily a jak. Každopádně velmi povedený příběh, ikdyž pro mě nepředčí díly předcházející. Dobrá práce! :-) ()

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Disney velkolepě završil jeden z neproslulejších animáků všech dob. Zakončení se nadmíru podařilo. Při sledování jsem si vzpoměl i na svoje hračky, a trochu mě zamrzelo, že už jsou i tyto krásná léta pryč. Toy story 3 se podařil tak skvěle, jako jeho dva předchůdci. Spousta vtipných scén v podobě Buzze španěla, nebo nezapomenutelné hlášky, to vše společně s grandiózním a velmi emotivním koncem dělá ze série Toy story nezapomenutelnou legendární sérii. Jinak než 100% to prostě nejde. ()

Yellyman 

všechny recenze uživatele

Podle mého nejlepší díl série. Mám ale dojem, že spíš než pro děti je už pro starší publikum. Chci říct, že dívat se na to když mi bylo deset tak mám noční můry... Hlavně z toho odpornýho batolete. Krásná diktatura, Konec civilizace a G. Orwell vjednom. ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Nemám co dodat k tomu, co jsem napsal u hodnocení prvních dvou dílů. Perfektní, zcela určitě se dá říct nejlepší Toy story, opět další důkaz, že lze natočit i skvělé pokračování dvojky, co ve světě filmu a pohádky není zas až tak běžné. Nejlíp je tu vyrovnanou kvalitu vidět, když se podíváte na všechny tři díly v jednom záběru. Toy story je v každém případě pohádkou, na kterou se i dospělý podívá s radostí kdykoli a pro děti to musí být zcela určitě fantastický zážitek. Tvůrci z Pixaru nepochybně už dávno pochopili, že kvalita není v obrovských ziscích, ale v tom dát do tvorby srdce. Držím Pixaru (a pochopitelně i nám divákům) palce ať nám ještě ukážou co v nich je ... ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Přesto že jde o pokračování po delší době, síla předchozích dvou dílů se neztratila. Toy Story 3 nezklamal. Film nepřišel o vtip, šmrnc, zábavu, ani dojemnost. Pixar si už po několik generací získává své diváky špičkovými snímky pro děti i dospělé, a jeho chemie a kouzlo stále funguje. Velmi legrační, nostalgické a plné nečekaných nápadů. ()

Homer.p 

všechny recenze uživatele

Škoda že ve skutečnosti to není tak, jako v tomto krásném filmu. Obdivuju scénaristy Pixaru, jak přichází neustále s novými skvělými nápady. A jsem moc rád, že s českým dabingem to ještě pořád není tak špatné, jak jsem si myslel. Když se toho chopí opravdoví mistři, tak je náš dabing pořád to, na co můžeme být právem hrdi. No a pochopitelně, animace je skvělá a toho méďu chci, i když to byla taková svině. ()

Raili 

všechny recenze uživatele

Zajatci spí ve svých celách, bude-li někdo přistižen mimo celu, stráví zbytek noci v bedně. Kontrola probíhá ráno a večer. Každý kdo se v tu dobu nenahlásí stráví noc v bedně. Zajatec může mluvit jen když je dotázán. Každý kdo promluví bez svolení stráví noc...v bedně, nejsme blbý. :-DD Já miluju Pixar !!! ()

Doski 

všechny recenze uživatele

Toy Story vidím až teď.. všechny tři díly jsem shlédl po sobě až tenhle rok, ale udělal jsem chybu. Trojka je dle mého názoru nejhezčí. Mohla by být i zakončením série a nezlobil bych se. Kam se v dojímání hrabe Titanic. ;D Nejradši na Toy Story mám, že to není ani tak pro děti, jako spíš pro rádoby dospělé (já) a opravdové dospělé. 85% ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Toy Story 3 bolo jedno veľké riziko. Predsa len, 1 a 2 boli neskutočne úspešné, od dvojky uplynulo 11 rokov, preto som aj ja čakal, či nebude len výstrelom do tmy. Ale nebola! Hoci hračky ako Dino, Prasiatko a pod. sa nevyznačovali takým humorom ako v predošlých častiach, celkový príbeh mi túto absenciu dokonale zastúpil. Bolo to skvelé! ()

Skautka 

všechny recenze uživatele

Wow. Tak tímhle slovem by se to dalo shrnout. Je opravdu málo animáků, které by mě dpstaly do kolen a způsobily slzy v mých očích. Tenhle film to dokázal. Neuvěřitelně napínavý příběh, ve kterém (i po třetí) mají hračky své city. Nové postavy vč, Kena mě velice dostaly :D :D. ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama