Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa mi niekedy podarí odložiť svoju mesačnú výplatu na pokrytie rozpočtu filmu, tak si tiež zoberiem do ruky svoju domácu kameru, oslovím pár "talentovaných" hercov z bezdomoveckého kempu v susednej ulici, scenár zadám ako domácu úlohu nejakému nadanému žiakovi osobitnej školy a budem filmár. Potom nech mi už niekto môj slaboduchý zblitok len pretlačí do distribúcie a budem spokojne strašiť nič netušiacich divákov. Pre túto sračku je odpad! pochvalou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Při hodnocení filmu zůstanu neutrální. Určitě se zde najde řada záporných věcí, které bych mohl víc zkritizovat od kopírování známějších filmů, přes amatérské herecké výkony až po kvalitu kamerových záběrů, ale nemám k tomu důvod. Tenhle film je amatérský, natočili ho amatéři, hráli v něm amatéři, tvůrci měli jen minimální rozpočet a vybavení, které si museli vypůjčit a proto na všechny tyto aspekty beru ohled. Já sám bych nedokázal natočit nic lepšího a kdo ví jak bych se před kamerou choval já. Docela jsem se při sledování pobavil a rozhodně to pro mě nebyla ztráta času. Slabší 3* za Štěpána Turka a scénku s ředitelem. ()

Reklama

Flyer 

všechny recenze uživatele

Nějak nemám srdce na to, abych dal tomuhle filmu odpad, i když by si to hodně zasloužil, protože je po všech stránkách příšerný (kamerou počínaje a "hereckými" výkony konče). Problém je, že díky té příšernosti je Čepel smrti svým způsobem roztomilým a poměrně zábavným snímkem (zejména dialogy jsou takřka geniální :-D), navíc zde cítím úžasné nadšenectví, se kterým byl tento film natočen. Takže se na mě nezlobte, ale aspoň 3* tomu prostě musím dát (na pět hvězdiček to bohužel nemá, jelikož "kvalit" Robot Monstera nebo tureckých Star Wars toto dílo určitě nedosahuje ;)) ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Český slasher má stejnou tradici jako mongolská opera. Po velmi slušném kousku Někdo tam dole mě má rád tu máme další pokus o českou vybíjenou. Jenže tohle se tedy rozhodně nepovedlo..... Osoby a obsazení: Kopyto, Jelito, Platíto, Blbý a Blbější, Ryba jménem Vanda, Mladej Uhrin, Dana z O.V.R.Z., lemploidní Polda, říďa s fixací na baby z Playboye, generál Hvězdné pěchoty a disgrafik v masce a s kudlou. Dialogy? Jeden citát za všechny: "Tééda.Co tady děláte?" "My jsme přišli." No, to by neřekl němej, kdyby mu hubu rozbil. Fakt perla. Překvapení se nekoná, tohle je nezastavitelnej filmovej průjem. P.S. Možná přijde i major Zeman. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Je to až mrzuté kolik dabérů, seriálových herců a všemožných neherců se sešlo na jednom "plátně". Když pominu mizerné postsynchrony, které naprosto nesedí, příšernou kameru (snad z mobilu), hrozivý scénář, naprosto pomalé reakce na bodnutí a nemožné stříkance krve na herci ještě před bodnutím, zbyde mi pouze velmi smutná omáčka ničeho. Nečekala jsem o nic lepší hodnocení, než u Posledního výkřiku, ale scéna s čepicí podobně jako nudné pasáže ze života chrousta mě opravdu pobavily... Zajímavý avšak očekávaný byl také osud seriálového herce Miloslava Mejzlíka, který si četl playboy a velmi usilovně ho hledal. Nemohu říci, že jsem se nepobavila, ale pokud tu jde o kategorii horor či thriller nemáme se spolu bavit o čem jiném, než o odpadu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)

Reklama

Reklama