Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jestli jste tady udelaly nakej prrrrruserrrrr... vystup Turka byl nejlepsi jinak konecne mame Ceskou vyvrazdovacku ale misto toho aby tu nekdo ocenil ze v Cesku nekdo takovej film natoci tak banda tupcu z CSFD na tom hleda jenom hnidy jasne ze je to uplne nejvetsi nizkorozpoctak je to amatersky natoceni bla bla bla.. ja se ale kralovsky bavil je to trosku vykradenej Vriskot ale konec je docela ultimatni a vymyka se obvyklym standartum samozrejmne ze dialogy nehercu tu je lepsi neposlouchat jako treba dame ten film zejtra nebo proste zejtra a podobny perly ale jak uz sem rekl ocenuju ze podobnej film nekdo v CR vubec natocil vrazdy mi prisli slusne udelany a celkove je to tak zabavna srajda ze pod tri hvezdy nejdu a ty nektery retardovany komentare tady ktery psali ocividni intelektualove jsou k smichu kdyz je to podle vas sracka tak na to nekoukejte ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro nepopsatelná nápodoba Vřískotu (zápletka, zvraty, často i jednotlivé scény), jejíž do nebe volající stupidita vybízí k otázkám, jestli se nejedná o komplikovanou filosofickou otázku ohledně českého školství a rodičovství, které dokázaly ruku v ruce vyprodukovat Tomáše a Honzu Kučerovi. Dva očividné fanoušky, kteří sice nemají ani talent, ani dostatek intelektu, ale zato nepostrádají koule k distribuci amatérských videí nejhrubšího zrna do trafik a kinosálů. RESPEKT, KLUCI. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Na tomto "filmu" by se dalo vyucovat, co je vsechno spatne. Ta tlupa nehercu (klobouk dolu pred hereckymi vykony pornoherecek) bije do oci snad v kazde situaci, predabovani taky nicemu nepomohlo a dialogy jsou doslova zalostne. Nasviceni taky uplne mimo, kamera amaterska. Cepel smrti je natolik desivy svym zpracovanim a amaterismem, az to cloveka nemuze nebavit:-). Jedine, co mohu pochvalit je hudba. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Český slasher... čekal jsem nudu, nijakost a trapnost (něco jako norský 22), ale nic z toho nepřišlo. Naopak, byla to sranda. Není mi úplně jasný, jestli to byl účel a zda se jedná o parodii na vyvražďovačky, ale i kdyby ne, tím snad ještě lépe. Ty kecy jsou prostě super (policajtský zvlášť), špatný dabing a celkově domácí vzezření tomu taky nijak neubírá. Stejně tak 'obálkovému' vrahovi nemám co vytknout, osobně mám slabost pro masky takže pohoda. Dobrá byla i nevšední volba prostředí na finale - kancelářských prostor. Prostě dobře jsem se bavil a když vezmu v úvahu poměry amatérských hororů, je to jasná trojka. Není nic horšího než nudná amatéřina. ()

TonySad odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy se ohromně bavím nad českými horory. Nepřekvapilo mě, že nejde nic vidět, ani kvalita zvukových efektů při bodání nebo lámáni vazů, ale co mě překvapilo byla naprostá genialita vraha. Jak se vždy přesně schoval tam, kam měli ostatní namířeno. Jeho smysl pro překvapení byl naprosto nadlidský. To jak věděl, kde se kdo nachází, zatímco ostatní puberťáci neměli ponětí, kde najedou toho či toho. Opravdu vrah génius s tupým nožem a zarovnanou špičkou. Ještě aby se někomu něco stalo... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)
  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno