Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

O tomhle českým "skvostu" jsem samozřejmě věděl. Zdejší hodnocení ale jasně naznačovalo, že to bude ztráta času. Takže jsem filmu úspěšně odolával. Včera jsem ale brouzdal po televizních kanálech a hledal u čeho usnu a ejhle zrovna začínal tenhle českej průjem a tak jsem mu dal šanci.  Kupodivu jsem u toho ani neusnul ikdyž jde o opravdovou žumpu český kinematografie a amatérismus ve své ryzí podobě. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa mi niekedy podarí odložiť svoju mesačnú výplatu na pokrytie rozpočtu filmu, tak si tiež zoberiem do ruky svoju domácu kameru, oslovím pár "talentovaných" hercov z bezdomoveckého kempu v susednej ulici, scenár zadám ako domácu úlohu nejakému nadanému žiakovi osobitnej školy a budem filmár. Potom nech mi už niekto môj slaboduchý zblitok len pretlačí do distribúcie a budem spokojne strašiť nič netušiacich divákov. Pre túto sračku je odpad! pochvalou. ()

Reklama

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Český slasher má stejnou tradici jako mongolská opera. Po velmi slušném kousku Někdo tam dole mě má rád tu máme další pokus o českou vybíjenou. Jenže tohle se tedy rozhodně nepovedlo..... Osoby a obsazení: Kopyto, Jelito, Platíto, Blbý a Blbější, Ryba jménem Vanda, Mladej Uhrin, Dana z O.V.R.Z., lemploidní Polda, říďa s fixací na baby z Playboye, generál Hvězdné pěchoty a disgrafik v masce a s kudlou. Dialogy? Jeden citát za všechny: "Tééda.Co tady děláte?" "My jsme přišli." No, to by neřekl němej, kdyby mu hubu rozbil. Fakt perla. Překvapení se nekoná, tohle je nezastavitelnej filmovej průjem. P.S. Možná přijde i major Zeman. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jestli jste tady udelaly nakej prrrrruserrrrr... vystup Turka byl nejlepsi jinak konecne mame Ceskou vyvrazdovacku ale misto toho aby tu nekdo ocenil ze v Cesku nekdo takovej film natoci tak banda tupcu z CSFD na tom hleda jenom hnidy jasne ze je to uplne nejvetsi nizkorozpoctak je to amatersky natoceni bla bla bla.. ja se ale kralovsky bavil je to trosku vykradenej Vriskot ale konec je docela ultimatni a vymyka se obvyklym standartum samozrejmne ze dialogy nehercu tu je lepsi neposlouchat jako treba dame ten film zejtra nebo proste zejtra a podobny perly ale jak uz sem rekl ocenuju ze podobnej film nekdo v CR vubec natocil vrazdy mi prisli slusne udelany a celkove je to tak zabavna srajda ze pod tri hvezdy nejdu a ty nektery retardovany komentare tady ktery psali ocividni intelektualove jsou k smichu kdyz je to podle vas sracka tak na to nekoukejte ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě tu vytočilo, jak je ten film v některých částech odfláknutý. Je opravdu takový problém, když vidím, že záběr na školu, před kterou se rojí děti je hnusně natočený, zajít sem za měsíc se stativem a natočit to znovu? To se v podstatě týká valné většiny různých záběrů (domy, ulice, park). Leda že by kamera byla z půjčovny a muselo se to stihnout do určitého data, protože pak ji má zamluvenou na natáčení Robert Rosenberg:) Totéž platí i švencích a nájezdech, které jsou trhané a ruší diváka. Škoda. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)

Reklama

Reklama