Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (1 579)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ultimátní romantická teen komedie pro videoherní geeky. Ale čeho moc, toho moc, tady konkrétně tý hravosti. Je to v rámci komedie podobně ulítlá psychárna jako svého času CRANK, jenže tohle u mě moc neprošlo. No tak už jen ten ufňukanec Cera v titulní roli... Má to svůj ksicht, je to barevný, ale nějak ne-é. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

I LOVE IT!!! Ani nevím kde začít, jak mě Scott Pilgrim a hlavně jeho souputníci a antagonisti převálcovali. ...Hlavou ti prochází podprostorová dálnice, kterou používám... Asi deset minut (do prvního reálného setkání s Ramonou Flowersovou) mi trvalo rozhodnout se, jestli to bude svébytně stylová leč fakt divná záležitost nebo transcendentálně pubertální výlet do pop-rockové nirvány, se kterým je mi zatěžko najít srovnání - první věta ale už prozradila, jaká alternativa zvítězila:) "Osmibitové" logo Universalu, zpočátku na pěst byvší hlavní hrdina, kterému nakonec nemůžete nefandit, comicsové záběrování a efekty, dokonalí sidekickové, kterým vévodí nestarající se Alison Pill a racionální (cokoliv osouložující) gay Kieran Culkin, a slušná řádka pekelně přitažlivých děvčat (kromě dokonale "jako Darja ze South Parku" sprosté Aubrey Plazy, která má zcela záměrně jiný než dekorativní účel), to stačí na docela slušnou zábavu, i kdyby tam všichni bubeníci nebyli bubenice, no ne? Jenže ony jsou tyhle všechny komponenty ještě proložené tunou vizuálních nápadů a v daném kontextu dokonalých hlášek. ...Další písnička je pro kluka, který pořád řve z balkónu - jmenuje se Nenávidím Tě, Prosím Zemři... Indické demon hipster chicks nechť jsou mi svědky, že takhle parádně vyladěnou pozitivní ulítlost jsem neviděl od Interstate 60 (která byla samozřejmě jiná). Muzika je taky minimálně jako doprovod k tomu co vidíte vynikající, a Black Sheep od Brie Larson a Metric je novou stálicí mého playlistu (a samotná Brie zřejmě stálicí mých fantazií;)). Sluší se dodat, že pokud byste mě někdy chtěli zavraždit pomocí smíchu, můžete to zkusit s dvojníky Chrise Evanse (který to svým výkonem brutálně nandává Wolverinovi), veganskými superschopnostmi odbarveným exSupermanem Brandonem Routhem nebo třeba Gogo Yubari/Kelly Osbourne lesbou Mae Whitmanové:) A našlo by se toho víc, i když nepřiznat vám, že Scott Pilgrim jako správný nevyzrálý puberťák (byť je mu lehce přes dvacet) vrcholí předčasně, by bylo nečestné a nesportovní. Není to prostě dokonalé a hodně záleží na vašich zálibách a hudebním vkusu, jestli vůbec a jak moc si tuhle Pouť užijete. Možná nějaká lehoučká intoxikace taky neuškodí;) Já jsem se skvěle bavil a na některé scény se díval hned několikrát. Je skoro škoda, že Wright a jeho tým vybrakovali celou sérii comicsů o Scottu Pilgrimovi jedním filmem - s tou bandou co prošla castingem bych se totiž hrozně rád potkal znova. Ale co se dá dělat, hlavní je, že si můžu užívat potěšení z rozkošné a herecky dokonalé Mary Elizabeth Winstead... tedy chtěl jsem říct z povedeného filmu;) 90%, i když časem možná půjdu o kousek níž. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Perfektně obsazené komiksovo-videoherně-filmové třeštění s novým typem chcípáka, který se sice plácá ve vztazích a vůbec životě a hraje ho rachitický Cera, ale babu svých snů sbalí okamžitě a stejně tak i početné soky v lásce kosí bez výcviku u pana Myagiho, hned v prvním kole. Famózní přechody mezi scénami, boží souboje, ultraležérní gay Kieran Culkin a jako vždy rozkošná Anna Kendrick. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Svět se v prdel obrací! 80 procent???!!! Co si tu všichni pícháte, aniž by jste se podělili s Verbálem o vzorek? Já už jel na lecčem, ale takhle dementní, slaboduchou sračku bych snad nerozdýchal, ani kdybych šňupal čistič odpadů. Já vím, jsem už asi starý a nechápu to, ale je li tohle nový "popkulturní" trend naší mládeže, upřímně lituju, že jsem nepodstoupil vasektomii, když ještě mé děti plavaly v seminálním plazmatu. Jediné, co téhle noční můře nelze upřít, je casting. Poskládat takovou partičku nehezkých retardů by se snad nepodařilo ani vrchní sestře v Jedličkově ústavu a hlavní hrdina téměř dokonale, něžně a citlivě osciluje mezi totální homokládou a občerstvením pro pedofily! Vážená paní Majerová, hluboce se omlouvám, že haním Vaše veledílo, kudy chodím a snad Vás potěší, že si hned zítra přibiju poster polonahého Patyzóna v životní velikosti nad postýlku v mém pokojíčku. ZLATÍ HOMOUPÍŘI !!! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nápadité a originální. Herci docela fajn. Nejlepší je roztomilá číňanka. Ale prostě mě to moc nebavilo. Úžasné momenty se střídají s vatou a rozhodně se víc pobavim s klukama u Tekkena nebo i u starýho Mortal Kombatu, než u tohoto filmu. Záměr byl chvályhodný a Edgar Wright je megaborec, ale jeho předchozí filmy mám radši. ()

Galerie (141)

Zajímavosti (66)

  • Scottovi (Michael Cera) nepřátelé ve filmu jsou nenápadně očíslováni. Znak na rameni prvního připomíná číslici "1", u výstupu druhého je na dveřích karavanu napsáno "2", třetí má na triku číslici "3" atd. Sám Scott má jednu chvíli ve filmu triko s nápisem "Zero" (anglicky nula). (StarPlate)
  • Věta na začátku filmu „Tady to slovo na E nepoužíváme“ má být odkaz na film Soumrak mrtvých (2004) od stejného režiséra. (Komoi)
  • Veškeré skici ve filmu kreslil autor komiksové předlohy Brian Lee O´Malley. Např. nákresy nepřátelských kapel, Scottovu (Michael Cera) skicu Ramony (Mary Elizabeth Winstead), ale i cedulku "Do Not Sit" na gauči v obchodě s oblečením, kde Scott tráví čas s Knives (Ellen Wong). (ThinkGeek)

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama