Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No, nebýt pár silných momentů, byla by to strašná kokotina. Od začátku do konce příšerné klišé a hlavně scény s fotbalisty, kteří se netváří na rodičovskou změnu svého slavného quatrbacka a pak zjihnou jak čokoládové pralinky na slunci, to byl nefalšovaný děs. Popravdě ani velký oblíbenec Dwayne Johnson filmu nijak nepomohl. Spíš naopak. Film se tak musel držet sám bez pomoci herců a naštěstí to celkem zvládl. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Klasická nenáročná (a po finanční stránce velmi úspěšná) Disneyovka, ve které nás Rock učí o důležitosti rodiny. Nehledejte v tom žádnou logiku, prostě se bavte nebo to vypněte, jinak se z toho zblázníte :). Zkrácení o dvacet minut by filmu rozhodně neuškodilo. Rozpočet: 22 milionů USD. Box office: 147 milionů USD. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film jsem už párkrát viděla v televizi, ale vždy jsem viděla jen část. Moji rodiče přesně tyhle typy filmů zbožňuji, protože už toho nemusí přemýšlet, není to vyloženě složitý příběh, trochu to hraje i na city a prostě se u toho dá dělat cokoliv. Já to na druhou stranu moc nemusím, neříkám, že občas to není na škodu si něco takového pustit, ale musí to mít alespoň pořádný příběh, tohle je průhledný jak potravinová fólie, vůbec žádné napětí a strašně nudný. Nezachraňuje to ani Dwayne, celkově je to takový průhledný film, nemastný, neslaný. Nic pořádného nenabídne. Prostě podprůměr. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Bylo to docela fajn, i když podobný komedie, ve kterých se akční borec musí starat o jednoho či více capartů moc nemusim. The Rock to ale prostě utáhne a to i přesto, že se v komediích až moc zaškatulkovává, což je u něj škoda. Ale jak říkám bylo to fajn, hezky to uteklo, ta malá holka nebyla nijak zvlášť protivná, místy jsem se dost dobře pobavil a zaujala také seriálová Kyra Sedgwick. No a dětem se to bude líbit ještě víc. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Dwayne Johnson. Disney (odškrtnuto), rodinná komedie (odškrtnuto), pitvoření a culení (odškrtnuto), role sobce objevujícího rodinné hodnoty coby nedobrovolná chůva nečekaně se zjevivšího dítěte (odškrtnuto), kompletní sada klišé (odškrtnuto). Hotovo, postupuje do dalšího kola bez ztráty desítky. ---- Občas milé, občas trapné, občas nudné, občas zábavné a samozřejmě zcela předvídatelné, byť nechybí malý nečekaný zvrat. A samozřejmě ultramegahappyend, bez toho to nejde. Nenáročná koukatelná jednohubka, která nenadchne ani neurazí. Fotbalisti na baletu pobavili. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Aby psa prinútili olízať ruku Dwayna Johnsona, pokryli ju zmesou tuniaka a iných potravín. (Zeker)
  • Seriál, ktorý si Payton (Madison Pettis) zapne, je Hannah Montana. Madison Pettis si v ňom aj zahrala, a to dcéru amerického prezidenta. (matthew.17)

Reklama

Reklama