Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Snad každá akční hvězda současnosti se občas objevila v nějakém tom Disney miloučkém a pozitivním filmu ze světa růžových brýlí a úžasňoučkých lidí. The Rock nemohl být výjimkou a tak po Kráčející skále zavítal do světa rodinných příběhů s filmem Plán hry. No a zase tak zlý to není. Prostředí amerického fotbalu už mi k Dwaynovi tak nějak sedí. To, co mi ale nesedí je fakt, jak ještě před pár lety byl jak tintítko v porovnání, co je z něj teď. A to už tenkrát byl docela namakanej…Plán hry je ale fajn. Neurazí, nenadchne a v porovnání s jinými komediemi s akčními hrdiny docela i baví. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Půvabná prstýnková princeznička přitančí před pana panovačného podnájem požadujíc. Překvapený podrážděně prská, pak pracně počítá, paměť pečlivě prozkoumává. Povolává poradkyni, pomoc prosí. Pak pln pochyb pomalu přijímá post papá. Potíže přijdou posléze, porušením povinností pošramotí pověst. Potrestání potvrzeno: plnit přání princezny. Proplouvajíc parketem panovačný pochopí. Připravené plány projdou pozitivní proměnou. Poetická podívaná příjemně pobaví. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní odreágovačka, který neurazí, a pobaví. Dwayne Johnson jenom dokazuje, že už ho nemáme zařazovat jen jako natrénovaného borce, ale jako skutečného herce, a celý film prostě tahá. Celý film se člověk víceméně baví, Rock je jak jsem zmiňoval borec, a celkově to kazí jen hodně špatný český dabing. Zatím 4*, a nebráním se možnosti, že po reprojekci s originálním zněním nahodím i plný počet. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Prvoplánová, typicky americká rodinná komedie ... o tom, kterak roztomilá, výřečná, přemoudřelá holčička napravila urostlého, úspěšného, sebestředného tatíčka. Podívaná je to náramná: Nechutně sladká jako ... jako cumel, křiklavě barevná jako papoušek a urputně veselá jako cirkusový klaun. Její komika je všudypřítomná, leč neupřímná, podbízivá, vlezlá - až agresivní ... a pramálo důvěryhodná. Nicméně ... zdá se, že její sebevědomí je neotřesitelné. Jak by mohla neuspět, když jí po boku stojí americký národní sport ? Velice bídné 2* ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na rovinu přiznávám,že 4* je hodně přepísklé hodnocení,nicméně Dwayne Johnson je zde tak neuvěřitelně fajn,zábavný a celkově skvělý,že prostě níž jít nemohu.A naštěstí pro celý film je Rock v každém záběru a z děje prakticky vůbec nezmizí,takže je pořád na co koukat a pořád se čím bavit.Rock má prostě nehorázný talent a charisma a ikdyž bych ho daleko radši viděl v nějaké nadupané nekompromisní akční megařežbě,ani jeho komediální výraz neni vůbec k zahození,ba naopak.Jedině on táhne celou tuhle neoriginální patlaninu z absolutního dna,kam by jinak tento snímek poprávu patřil.Dějově jde totiž o stupiditu první třídy.Tisíckrát omletý děj,jedna velká kopie všeho možného.Konec sice trochu překvapil a na mě i zabral,ale o happyend se nikdo nemusí samozřejmě bát.K obrovskýmu minusu bych pak ještě přihodil Kyru Sedgwick,okamžitě dát přes držku a zadupat do země.Hrozný výkon.Aspoň že to dámské obsazení vyvažuje svou krásou Roselyn Sanchez.Prostě,Plán hry je typickým rodinným Disneyodpadem,ale s naprosto dokonalým Dwaynem Johnsonem. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Ve filmu je mnoho odkazů na Elvise Presleyho (včetně písní a plakátů), a to kvůli The Rockovi a režiséru Andy Fickmanovi, kteří jsou Elvisovými fanoušky. (Bauer)
  • Natáčení muselo být přerušeno na několik měsíců poté, co si Dwayne Johnson natrhl achilovku během fotbalového tréninku. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno