Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Doposud největší porce Rockova herectví. A doteď to zdaleka nebylo tak osobité. The Rock se z akčního hrdiny vybarvil jako sympatický komik a bohužel mu to s neodolatelným americkým úsměvem sedí víc. Tak nevím, jestli se mám definitivně vzdát svých nadějí, že z něj bude nová akční ikona... A i kdyby, jak říkám v Game Plan mě fakt překvapil. Takhle pohodovou a nenáročnou komedii jsem už dlouho neviděl. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak tento plán rockovskej hry prekvapujúco vyšiel. Po strašidelnom traileri, po ktorom som Dwaynea začal okamžite preklínať, som sa dočkal milého úsmevného, čisto rodinného filmu, ktorý sproste a vydieračsky využíva futbal a ostatné chlapské záležitosti, aby na seba nalákal aj inú, než len detskú zložku publika. Pár scén sa mu to darí, no poväčšine je to len čistokrvne infantilná, ale milá blbinka na jedno zhliadnutie. 60%. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film s Dwayne Johnsonem? Zcela jistě! Tohle se může líbit jedině malým dětem ve věkovém rozmezí 2 až 6 let. Moje zhlédnutí filmu nelze nazvat ničím jiným než obrovským omylem. Film je tak přímočarý a předvídatelný, že ani nemohu uvěřit tomu, že se učitelka baletu nestala Rockovou mrdnou a dívčinou macechou. Zřejmě tomu tak bylo, ale do filmu se to prostě nevešlo. Navíc film není absolutně vtipný. Dávám odpádek. Děti odpustí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

'The Rock“ si sice získal mé sympatie hlavně během své éry zápasníka, potažmo v akčních filmech, ale tentokrát mi nějak nevadila ani jeho účast v této rodinné komedii. Je sice pravda, že film je plný již stokrát viděného klišé, ale kupodivu mi to nějak závratně nevadilo. Nenudil jsem se u toho a to bylo hlavní. Je však jasné, že tohle bylo určené především pro mladší publikum… ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sportovní hvězda, která žije jako starý mládenec - no, vlastně ještě celkem mladý mládenec - zjistí, že má z předchozího vztahu osmiletou dceru. Teda námět jako stehno, ale s tím se nedá moc dělat. I tohle je Disney. Rock v hlavní roli je jediný tahák, který jsem v tomhle snímku viděl. Od začátku je celkem jasné, jak se to bude vyvíjet. Nejprve překvapení, pak odmítání, ale nakonec přijetí. Plus samozřejmě nějaké silně emotivní momenty. Je to pěkný rodinný film, ale tentokrát mi to na nějaký nadprůměr rozhodně nestačí. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Slovo „rock“ sa vo filme niekoľkokrát spomína ako prídavné meno k postave Joea, keďže herec Dwayne Johnson sa volá „The Rock“. (Zeker)
  • Posledný Disney film s názvom Buena Vista Pictures Distribution. (Zeker)
  • Dwayne "The Rock" Johnson (Joe Kingman) sa v mladosti skutočne venoval americkému futbalu. (ywo666)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno