Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

nash. 

všechny recenze uživatele

Dwayne Johnson. Disney (odškrtnuto), rodinná komedie (odškrtnuto), pitvoření a culení (odškrtnuto), role sobce objevujícího rodinné hodnoty coby nedobrovolná chůva nečekaně se zjevivšího dítěte (odškrtnuto), kompletní sada klišé (odškrtnuto). Hotovo, postupuje do dalšího kola bez ztráty desítky. ---- Občas milé, občas trapné, občas nudné, občas zábavné a samozřejmě zcela předvídatelné, byť nechybí malý nečekaný zvrat. A samozřejmě ultramegahappyend, bez toho to nejde. Nenáročná koukatelná jednohubka, která nenadchne ani neurazí. Fotbalisti na baletu pobavili. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

'The Rock“ si sice získal mé sympatie hlavně během své éry zápasníka, potažmo v akčních filmech, ale tentokrát mi nějak nevadila ani jeho účast v této rodinné komedii. Je sice pravda, že film je plný již stokrát viděného klišé, ale kupodivu mi to nějak závratně nevadilo. Nenudil jsem se u toho a to bylo hlavní. Je však jasné, že tohle bylo určené především pro mladší publikum… ()

Reklama

NUbijec 

všechny recenze uživatele

Kamarádce, která mi tenhle film doporučila jsem slíbil napsat komentář. Ale nevím co by v něm mělo být. Pořád mi do mozku akorát leze růžová. Od začátku je vám jasné co se bude dít, ale co čekat od rodinného filmu od Disneyho. Horší jsou spíš v podstatě všechny postavy ve filmu, ať už začnu u dítěte nebo u všech spoluhráčů hlavního hrdiny. Ten je mimochodem největší vypatlanec ze všech. Má doma asi pětimetrovou vlastní fotku a svoji síň slávy, ale opravdu šokující je to, že se do konce filmu změní. Mezitím samozřejmě vyhraje titul, protože není jenom nejlepší táta, ale taky fotbalista. Dítě není vlastně nijak zvláštní, samozřejmě oplývá typickou přemoudřelostí amerických potomků, vedoucích své o mnoho hloupější rodiče správným směrem. V podstatě má tenhle film štěstí, že hodnocení není tak racionální, jak by mě nutily všechny ty iritující skutečnosti dát. Pro odpočinek při zkouškovém to vlastně nebylo tak špatné, i když těžko naplním očekávání, že si to pustím znovu, ale Rocka chci příště vidět alespoň mlátit lidi a ne tancovat balet (i když ten byl možná to nejlepší na celém filmu...). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak tento plán rockovskej hry prekvapujúco vyšiel. Po strašidelnom traileri, po ktorom som Dwaynea začal okamžite preklínať, som sa dočkal milého úsmevného, čisto rodinného filmu, ktorý sproste a vydieračsky využíva futbal a ostatné chlapské záležitosti, aby na seba nalákal aj inú, než len detskú zložku publika. Pár scén sa mu to darí, no poväčšine je to len čistokrvne infantilná, ale milá blbinka na jedno zhliadnutie. 60%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Disney servíruje ďalšiu zo svojich povestných rodinných komédií. Podarilo sa im zlanáriť na svoju rodinú stranu, wrestlera, alias kráľa škorpióna alias neoficiálneho krála akčných filmov Dwayna The Rock Johnsona. Komediálny telent je u Johnsona nesporný a tiež sa dá rozprávať aj o určitom hereckom talente a aj keď je tento film klišovitý a priveľmi cukrový a celkovo rodinný ak nie detský práve Johnsonova charizma spôsobuje že je tento film dopozeraťeľný aj pre dospelejších, pretože je ksichty a pohyby sú znamenité. Disney sa dal na propagáciu a vo svojom diele je to preplnené odkazmy na disneyho seriály, Hannah montana ktorej piesne zaznú v pozadí a tak isto sa na chvíľu objaví znelka seriálu v tv. Madison Pettis ako Johnsonova dcéra je roztomilá a hádže tie svoje kukuče. Ostatné postavy sucks!! Fickman natočil skrátka rodinú zábavku. Celkovo vzaté začiatok bol príšerný a priznám sa že prvú pol hodinu kde dej nesmeroval nikam a bolo to len hlúpe otukávanie medzi otcom a dcérou mal som chuť to vypnúť ale druhá polovica je svieža a klišovitá takže sa to dopozerať dalo. Maličká jednohubka ktorá neuškodí ale ani neprinesie veľký zážitok. Osobne sa teším kedy The Rock opäť nakope niekomu riť, než aby tancoval balet. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Mělo by se jednat o poslední film, ve kterém bude Dwayne Johnson v titulcích uveden jako 'The Rock'. (Bauer)
  • Dwayne "The Rock" Johnson (Joe Kingman) sa v mladosti skutočne venoval americkému futbalu. (ywo666)

Reklama

Reklama