Reklama

Reklama

Noc oživlých mrtvol 3D

  • USA Night of the Living Dead 3D (více)
Trailer 2

Barbara a její bratr Johnny přijíždějí se zpožděním na pohřeb svojí milované tety a ocitnou se přímo v noční můře. Smuteční rodinný obřad je hned po začátku přerušen, když z několika okolních hrobů začnou vylézat oživlé masožravé mrtvoly, které jsou na první pohled velmi vyhladovělé. Několik z nich se rozhodne pronásledovat i Barbaru, která se ze hřbitova snaží marně utéct. Nakonec ji zachrání místní vysokoškolák Ben, který ji odveze na nedalekou farmu. Její obyvatelé, Cooperovi, však odmítají historce mladé dvojice uvěřit. Když však celou farmu obklíčí oživlé mrtvoly, které by si rády daly něco lidského k večeři, rozhodnou se pro útěk. Barbara si však brzo uvědomí, že oživlá monstra nebudou tím nejhorším, co jí mohlo potkat, zjistí totiž, že šílený majitel pohřebního ústavu skrývá mnohem děsivější tajemství, před kterým není úniku... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zlákal ma názov, zlákal ma Sid Haig, zlákalo ma 3D ( a tak som oprášil staré, oldschoolové, papierové červeno-modré brejle ). Takže ten názov má síce niečo spoločné s originálom, ale o tom to nieje. Sid ( buď mu zem ľahká ), proste len šuští papierom. A to 3D len bolí. A bolí aj samotný prednes, ktorý je na samom okraji podradnosti. Ktovie čo si o tom myslia samotní tvorcovia? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli se mám smát a nebo brečet. Tohle mi přijde jako docela slušné zprznění původního snímku. Ani ten slavný 3D formát tomu moc nepomohl. Určitě se zde našlo několik světlejších chvilek (viz. scénka s rýčem), ale jinak jsem se dost nudil. Zhruba v půlce se to celé začalo zvrtávat v jakousi černou komedii, která kromě keců o hulení a erotické scénky nabídla už jen nulové gore efekty a průměrné zombie masky. No teda žádný zázrak to rozhodně nebyl, odpad sice taky ne, ale na víc jak 40% to nemá. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nečekal že to řeknu ale já se skvěle bavil, po tom co jsem tady četl ty negativní recenze jsem řekl "Sakra další nejspíše blbá kravina" teda ona to blbá kravina je ale bavím se u toho královsky. Tu největší nevýhodu bych utvrdil v postavě Sida Haiga která je nepříjemná až to bolí. Původně jsem chtěl dát 3* ale jelikož jsem tam cítil nadšení pro věc tak dávám tu jednu navíc, ale bylo to jen o kousek. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle beru jako 3D experiment se zombíky, který vlastně remakem Romerova díla není a převážně jej ironizuje až paroduje. Jak jinak si vysvětlit například scénu, ve které k smrti vystrašená dívka Barb, co před chvílí měla tu čest se se zombíky venku setkat, po příchodu na farmu vidí její obyvatele, jak se v poklidu dívají v televizi na Romerův originál, který je ani moc nebaví. Stejně jako nebavil mě, ale tahle moderní verze odehrávající se v naší době a na buranské farmě, měla něco do sebe. Tu už až do samotného závěru neopustíme a k vidění zde bude nahá žena zoufale pobíhající mezi zombíky, dále nás čeká proměna farmářovy malé dcerky v zombíka a promění se i zhulený kámoš hlavního hrdiny filmu, kterého hraje Joshua DesRoches. Největší hvězdou je zde ale Sid Haig, kterému patří místní krematorium a kterému nepřijde divné, že mu najednou ožívají nebožtíci, které měl spálit , dokonce se začne považovat za spasitele. Ostatní herci v čele se známou Briannou Brown, která už nějaký ten horor na kontě má, hrají velmi solidně a nic nekazí. Masky zombíků jsou propracované, film má záměrně "look" hororů ze šedesátých let a žádná z postav zde vyloženě nepůsobí nějak extra kladným nebo sympatickým dojmem a zombíkům jdou rovnou do náruče, takže se konce hned tak někdo nedožije. A že má film slabé hodnocení? Tady se zavděčit je umění. ()

Petrus1 odpad!

všechny recenze uživatele

Týýý vole a tohle mělo být co? Netoužila sem po tom (remaky nebrat) a šedá barva hodnocení mě taky nepovzbudila. Chtěla sem jen prostě vidět další zpracování klasiky – jak to asi bude zprasený teď. Ale jiskřička naděje mi přece jen svitla, že to nemůže přece být tak hrozný! Ne, nebylo – bylo to ještě horší…nejhorší. Nechce se mi rozpitvávat každou hovadinu, která se tady mihla (to bych to psala ještě delší dobu, než to točili), ale bylo to nudný, ucouraný, pomalý. Horor? Ne. Komedie? Co? Ne. Remake? Ne. Studiovka a sitcom – to tomu bylo asi nejblíž. Debilní chování postav, debilní dialogy, debilní zápletka a nejdebilnější ta banda idiotů, co tohle natočila. Asi tohle měl celý táhnou Sid. Netáhl. Netáhla to ani pobíhající, vřískající, kozy odhalující slečna. A oni tam, prosím, zhulení čumí na originál! Že já se taky nezhulila. Je možný, že sem u toho usnalu? Je. Tohle byla fakt hnusná sračka! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama