Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (865)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Teprve po zkouknutí tohohle plně pochopíte dokonalost jedničky. Zábava to je pořád, ale už se nebudete bát. Kill rachejtlí byl výbornej, ale moc se mi nelíbí ta ďábelská mytologie. Já prostě preferuju klasický zombíky. SWAT se taky moc nepředvedli a největší borec pro mě byl zase hasič a vůbec ta skupinka dětí byla lepší. Jinak potěší návrat Manuely Velasco a ještě je dobrej představitel drsnýho kněze. Každopádně trojka bude. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdepak předloňské sněhy jsou. První díl měl nápad, napětí a velice nekompromisní strhující finále. Druhý díl již nemá čím překvapit a tyto trumfy v rukou tím pádem nedrží. Dalo se to přece jen očekávat. Jednička byla prostě po všech stránkách vyjímečná. Od tvůrců je určitě sympatické že se nesnaží udělat ze série [Rec] zombie vyvražďovačku. To by opravdu byla již notně převařená kaše. Sice nám do domu vpustí opět nějaké ty postavy, ale děj se začíná posunovat směrem k exorcismu. Tento fakt mě již tolik neděsil a postupně jsem si na něj zvyknul natolik že tentokráte žádné studené ruce, žádné vytřeštěné oči. Třetí díl z mého pohledu naprosto zbytečný. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Byla jen otazka casu, kdy po paradnim prvnim dilu prijde dvojka, ale ta bohuzel tak skvela jako jednicka neni. Dej primo navazuje na prvni dil, zacina par minut po konci prvniho, zadny dlouhy vysvetlovani a jednotka po zuby ozbrojenejch poldu uz je v baraku a jde zajistit situaci. Jenze uz prakticky od zacatku tu je jeden problem za druhym. Z jednotky profiku se po jednom bafnuti stava particka vyrvavajicich ustrasenejch dementu, ktery neustale nekam utikaj, sem tam vyskoci nejakej ten posedlej "zombik" a je to lehce stereotypni. To ale nic neni proti zhruba nekdy v polovine prichozim trem pubertakum, ktery nejen, ze jsou pro dej absolutne zbytecny, ale to, co nasleduje, je skoro nekoukatelny. 20 minut neprestavajiciho vresteni, hadani a pisteni. Jedinej duvod, proc tu jsou, je podle me ten, ze reziseri nemeli latku na celovecerni film a potrebovali to nak natahnout. No nastesti se pak dej zas soustredi na flojdy, takze to uz neni tak mega urvany, ale stejne to obcas nasere. Dalsi problem filmu je, ze vlastne neni prakticky vubec strasidelnej, jasne, kazdou chvily neco bafne nebo vylitne potvora s krvavou drzkou, ale proste uz to nema tu atmosferu nebo napeti jako prvni dil. Navic celej dej je az zbytecne moc vysvetlujici, az moc to je hozeny do nabozenstvi a nektery momenty vypadaj jak parodie na Exorcistu. Zaverecny vysvetleni s zenskou z prvniho dilu pak tvurci ani nemohli myslet vazne. No takze ac je to s podivem, jediny co musim pochvalit, je rucni kamera, kterou normalne nemusim, ale je tady docela vypilovana a presto pusobi takovym filmovym dojmem. Bohuzel nic dalsiho moc nefunguje, zajimava, ale za vlasy pritazena zapletka, tezkej stereotyp, minimum napeti, super urvany a nesympaticky herci. Proste zlamani. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Po úvodnej depke Rec prichádza takmer rovnako kvalitné pokračovanie. Je možno ešte akčnejšie ako prvé, ale v istých momentoch bola tá kamera tak rozrasená, až mi to začalo vadiť. Nikde inde doteraz, myslím v iných filmoch, mi to tak nevadilo, našťastie to bola iba istá časť filmu. V prvom diely ide o nejaký druh vírusu, no tu to už prerástlo v nejaký nábožensko- satanistický motív a nie som si celkom istý, či to filmu pomohlo alebo uškodilo. Prekvapilo ma to. Isté je , že po hite Rec prišlo pokračovanie, ktoré nesklamalo a to sa nestáva často. Slabšie štyri. 70%. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Výsledný dojem je lepší než po jedničce. Na mě to působí chytřeji, což je asi tím, že vidím, kde navazovali na jedničku a říkám si u toho "I ti kujóni scenárističtí!" A dále asi budu SPOILEROVAT. Ale ve výsledku to asi chytřejší není. Hordy démonických dětí pobíhají větrací šachtou tak dlouho, že původní kněz stihl zpráchnivět, a nikdo si toho nevšiml? V jedničce trvalo prvním nakaženým celé dny či hodiny, než se to na nich projevilo, a tady najednou blik cvak a plivou kolem sebe krev? A další věci. Na druhou stranu pointa s původem a hlavně povahou nákazy mě baví a závěrečné zhasínání a rozsvěcování světla byla vyložená lahůdka. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Herci, kteří tvořili speciální jednotku, podstoupili jednodenní intenzivní trénink, aby si osvojili práci se zbraněmi. (KucC)
  • Přítomnost vrtulníků byla pouze práce zvukařů. Ve skutečnosti se žádné helikoptéry na place neobjevily. Produkce si je nemohla dovolit. (KucC)
  • Většina záběrů byla natočena samotnými herci. Například speciální jednotky měly kamery na helmách a vytvořily tak podstatné množství záběrů. (KucC)

Reklama

Reklama