Reklama

Reklama

Skyfall

Trailer 3

Britská tajná služba MI6 se ocitá v nelehké situaci, ze základny v Turecku byl ukraden harddisk se seznamem agentů. Agent 007 James Bond a jeho kolegyně Eve se pokusili lupiče zadržet, Bond byl však během akce postřelen a zmizel neznámo kam. Šéfce MI6, M, nezbývá nic jiného než prohlásit Bonda za mrtvého. Nový předseda bezpečnostně-zpravodajského výboru Mallory je situací silně znepokojen; nejedná se totiž o první případ krádeže seznamu tajných agentů. Podle něj je načase, aby M odešla do důchodu a byla nahrazena někým schopnějším. M se ale do penze rozhodně nechystá. Cestou z ministerstva M zjistí, že se někdo naboural do systémů v hlavní centrále MI6 a snaží se dešifrovat ukradený seznam. M spěchá zpět do centrály, vtom celá základna MI6 exploduje. Útočník neměl v plánu zabít M, chtěl však, aby viděla zkázu svého úřadu. M je odhodlána viníka najít a potrestat... Když se M vrátí z pohřbu svých kolegů, čeká na ni doma nezvaný host, a to Bond. Využil toho, že je považován za mrtvého, a užíval si svobodného života, nyní však usoudil, že ho tajná služba potřebuje, a rozhodl se přihlásit zpět do služby. Bond se na M zlobí, protože byla ochotná ho kvůli seznamu agentů obětovat. Bond je převezen asistentem M Tannerem do starých tunelů metra, kam byla přemístěna tajná základna MI6. Pokud Bond uspěje v testech, je M ochotná přijmout ho zpět... Tanner Bondovi prozradí, že útočníkem je někdo, s kým se M dostala v minulosti do konfliktu. M však tvrdí, že netuší, kdo seznam ukradl. Ve fyzických i psychologických testech Bond prošel, podle Malloryho však rozhodně není způsobilý vrátit se do terénu. Střela vyjmutá z Bondova těla zavede tajnou službu na stopu agenta Patrice, který má podle zdrojů ze CIA právě namířeno do Šanghaje. Bond obdrží od nového výstrojního důstojníka Q letenky do Šanghaje, pas, rádiovysílač a zbraň, která funguje pouze při identifikaci otisku Bondovy dlaně. Bond si počká na Patrice na letišti a pronásleduje ho uprostřed noci do kancelářské budovy. Tam na Patrice zaútočí, chce získat informace o seznamu, Patrice však umírá, aniž by cokoliv prozradil... Bondův souboj s Patricem sledovala skrz prosklenou stěnu protější budovy záhadná žena. V Patriceových věcech najde Bond žeton do kasina v Macau. Do Macaa přijíždí Eve, aby předala Bondovi zprávu: nový vlastník seznamu udeřil a odhalil identitu pěti tajných agentů. M nařídila agenty okamžitě stáhnout, tři z nich však byli zabiti... (TV Prima)

(více)

Recenze (2 691)

VideoTuti 

všechny recenze uživatele

Vynikající akční film, špatný Bond. Tomuto filmu chybí Bondovský nadhled, tak jak to známe z filmů s Seanem Connery i Pierce Brosnanem škoda. Další kdo sráží film do kolen je Naomi Harris, která se do tohoto filmu vůbec nehodí. S filmem nebudou spokojeni především diváci hledající to co Bonda dělalo Bondem, škoda. ()

Tatiana.B 

všechny recenze uživatele

Na bondovkách jsem vyrostla, agenta 007 jsem milovala. Pak se z vtipného gentlemana stal chladnokrevný zabiják a mě už to nějak nebralo, na Craiga jsem si nemohla zvyknout a bondovky s ním se mi vykouřily z hlavy za pár hodin po zhlédnutí. Se Skyfallem přišel zlom. Craig už mi jako Bond nevadí, i když mám chvilkama pocit, jako bych koukala na Putina (když je oholený) nebo na Řepku (když oholený není). Ze zabijáka je člověk z masa a kostí, s rozklepanou rukou a city. Sláva. Ale i tak... nebýt dokonalého záporaka Bardema, asi by to hodnocení vypadalo jinak. ()

FantoMaSk odpad!

všechny recenze uživatele

Hype okolo doposud posledni Bondovky opravdu nechapu. Videli jsme skutecne v kine jeden a ten samy film? Podle reakci z celeho sveta nejnaslapanejsi Bondovka prinejmensim posledni dekady tak ve finale nabizi pohled do duse starnouciho "uz to neni jak za mlada" agenta, ktery ve trech akcnich scenach ryze televiznich parametru honi dve hodiny padoucha, ktery, ac prijde na scenu az v polovine filmu, je mnohem zajimavejsi, nez Bond sam? Ne, takoveto pojeti si Bond ke svemu vyroci opravdu nezaslouzil. Muzeme se ohanet psychologii postav, muzeme Bonda pripodobnovat k Temnemu rytiri, ale je to stejne, jako prirovnavat krajenou mrkev k cabajce - vypada to podobne, ale chutna to uplne jinak. Novy Bond je omyl, ktery recykluje scenar prumerne epizody Schimanskiho, a kdyby v hlavni roli nebyl Craig a cele dilo se nehonosilo parametry 007, slo by o televizni pocin, nad kterym by kazdy maximalne mavl rukou. Vrele nedoporucuji, zejmena pak tem, kteri si Bonda vzdy pojili s neohrozenym hrdinou, ktery z rukavu taha nejruznejsi technicka udelatka, kterymi kosi protivniky o sto sest. Fandove komedie Sam Doma at si pak pusti finale :) ()

Roxeet 

všechny recenze uživatele

Nejlepší bondovka, co kdy byla natočena? Nemyslím si, Casino Royale by tento díl v mnoha věcech předčilo. Nicméně, velké plus filmařům, že se vrátili k tradicím, jež jsou s touhle postavou spojeny a taky za to, že Bonda posunuli o trochu blíže k realitě. Pamatuji si, jak jsem o Craigovi tvrdil, že se do role agenta 007 nehodí. Omyl. Hodí a pasuje mu lépe, než všechna ta jeho předražená kvádra. Jen tak dál ()

mekaka 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že som sa "bondovkám" predtým vyhýbala, na túto som si trúfla. A dobre som spravila, výborný Daniel, úplne uveriteľný Ralph, oživujúca scenéria Škótska, úvodná Adele, napätie od začiatku do konca. Chválim tiež kameru a strih a "happy-end" s nožom v chrbte :D Síce "bond-girl" okrem laku na nechty nezaujala ničím, ale pekné štyri hviezdičky, aj za to, že vďaka Skyfallu si určite pozriem aj zvyšné "bondfilmy"...A nemôžem nespomenúť momentku zničenia "bond-auta" a ten nesmrteľný hnev v očiach Bonda...Jamesa Bonda :D ()

tucnakova 

všechny recenze uživatele

Nerozumím otázce - nechápu souvislosti ... Ta jedna hvězda je za úvodní titulky s písní.... Hezký to není, originální, napáditý, zajímavý, napínavý, podmanivý, vtipný, sarkastický, strhující, a ani nic jinýho taky ne - proč se na to, kryndapána všichni koukáte ?!!! ( a Daniel si vzal moc malý kalhoty - víte to ? ) ()

Hrus 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co na tom lidi vidí, ale celej film byl nahovno. Plno prázdných scén o ničem, hnusný ženský (bondgirl býval pojem, ale tohle snad není možný - takový hnusný a navýrazný zamlovaný prkno, který v ději stejně nemělo žádnou úlohu, to už sem fakt dlouho v Áčkovym filmu neviděl. Vedlejší postavy úplně na hovno a je jim věnovaný zbytečně moc času (postava Q byla fakt mimo a herec úplně tumpachovej) Děj je úplně nelogický, záporňák je k smíchu a k pláči zároveň a Bond je znovu drsný hovado. Já prostě měl rád toho šarmantního elegána z doby před Craigem. Kdyby ale byla aspoň pořádná akce, tak bych to tomu odpustil. ()

Tony.Frisco 

všechny recenze uživatele

Prvá bondovka čo som videl s Craigom . Bond ma nikdy nebavil , pretože je to utrhnuté moc od reality. Avšak toto bolo dobré také anglické a škotske . Čo by som povedal na protivníka asi iba toľko , že ,, pobavil ,, jediné čo stojí za 5 hviezd je soundtrack. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Mendesovi som za každý film dal 5 hviezd a aj tentoraz je to podobne. Bond nikdy nebol lepší, ľudskejší a hlavne uveritelnejší. Asi sa týmto započala nová, skvelá séria podobná tej od Nolana. Už sa teším na ďalšiu porciu príbehov... ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Nie som fanúšik Bondoviek a nikdy som ani nebol,ale vždy ich sledujem-lebo na jedno pozretie sa takmer vždy dajú a SKYFALL,nie je výnimkou.Príbeh alkoholika-Daniel Craig,ma nijako zvlášť neoslnil.Kedže kritici snívajú o nejakej novej dimenzie Bondoviek.Možno by to aj bola,ale nie so spoteným a nedôveryhodným Craigom-normálne voči nemu nemám nič,ale tu bol otrasný!( ba,až smiešny)a na svoj vek vyzerá,keby mal 60 rokov.A od filmu Dream House sa mi začína protiviť.HOD:63%.Na 143min.je tu strašne veľa nudných pasáži.PS:Na také vysoké umiestenie je tu dosť hluchých miest-filmu najviac škodí dlhá minutáž a tým pádom sú tu naťahované scénky a dialógy.Mňa rozhodne takéto filmy moc nebavia-technicky a vizuálny koncert na najvyššej úrovni,ale to je príšerne málo na takýto rozpočet: $200miliónov! ()

ynot 

všechny recenze uživatele

3,5. Naštěstí jsem vydržel první půlku. Tohle není James Bond. To je Mission impossible. Už dávno to není britský elegán, co svým šarmem okouzluje ženy. Tohle je stroj na zabíjení a sex. Ale jako akčňák zvlášť v druhé půlce docela dobré. Bondgirls jsou velkým zklamáním tohoto filmu :( ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Povedená hra se všemi bondovskými cliché, ačkoli většina narážek byla více či méně odhadnutelná předem. Přesto po zmateném "Quantum of Solace" překvapivě povedený snímek zdařile kombinující nové se starosvětským. Možná trochu utekla příliš osobní příprava na finále v domě, ale akce spravila chuť. ()

Jandovka 

všechny recenze uživatele

Vše skvělé jako obvykle.....bohužel minimálně jednu hvězdičku musím Skyfall upřít - za scénář. Na rozdíl od dvou předešlých bondovek s Craigem má Skyfall velmi jednoduchou dějovou linku - nějaká hodnotná zápletka tam vlastně vůbec neexistuje, i když jsem v ní po celou dobu filmu doufala - marně. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

1. polovina nebavila. Bond jako děvkař s flaškou v ruce, roztřepaný chudák, to mě dost vadilo. Má asi naivní představa skoro super hrdiny tím to byla rozemletá na kousky. "Ten chlap mě najednou už nebral". Samozřejmě některé okamžiky výstavní a hlavní padouch parádní, "teplouš"? Takže průměr s mírným plus :) Souznění názorů: Galadriel. ()

Domineus 

všechny recenze uživatele

Bondovkám som sa vyhýbal, no tento film som vynechať nechcel. Vynikajúca titulná pieseň v podaní Adele, skvelý výkon pána Bonda, vynikajúci strih a vynikajúca prestrelka, ukončená výbuchom domu(pevnosti). Po Návrate Temného Rytiera pre mňa druhý najlepší akčný film. ()

Stuart6 

všechny recenze uživatele

Daniel se lepší. Nebo je to tím Mendesem ? Každopádně nejlepší bondovka s Craigem. Na Brosnana, Moorea a Conneryho to nemá ( to je taky jiná doba, že ?), ale jinak dobrý. ()

Související novinky

Pokračování Top Gunu slaví miliardu dolarů

Pokračování Top Gunu slaví miliardu dolarů

26.06.2022

Jedním slovem wow. Kdo tvrdí, že ještě před premiérou druhého Top Gunu, sequelu k osmdesátkovému náborového filmu amerického námořnictva s mladým Tomem Cruisem a Valem Kilmerem, čekal pokoření… (více)

Navštivte lokace slavných filmových scén!

Navštivte lokace slavných filmových scén!

09.04.2022

Přemýšlíte, kam letos na dovolenou? Máme pro vás tip na tři destinace, které vám učarují stejně jako tvůrcům ikonických děl světové kinematografie. 1. Maroko - Středověké medíny, barvami hýřící… (více)

Chris Evans ztvární legendárního herce

Chris Evans ztvární legendárního herce

06.01.2022

Od té doby, co Chris Evans (Avengers: Endgame) opustil Marvel a vydal se vstříc novým projektům, daří se herci točit poměrně zajímavý žánrový mix. Brzy jej uvidíme v animáku Lightyear o Buzzi… (více)

Bond s Venomem vládnou kinům

Bond s Venomem vládnou kinům

04.10.2021

Po delší době je zase radost sledovat týdenní box office žebříček. Do kin totiž vstoupila poslední bondovka s Danielem Craigem, dlouho odkládaný snímek Není čas zemřít, a producenti i kinaři si nyní… (více)

Reklama

Reklama