Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (572)

genetique 

všechny recenze uživatele

Séria pokračuje. Keď som ju po tretej časti už pochovával, tak prišlo prekvapenie v podobe časti predošlej a ani piata časť nie je na zahodenie. Keby si séria udržiavala aspoň takúto priemernú kvalitu, tak by som bol spokojný. Brutalita uspokojí nadšenca krvavých kúpeľov a hlavne fanúšika celej série. Naozaj je dôležité aspoň trošku ovládať súvislosti predošlých dielov, našťastie ročné prestávky medzi nimi sú naozaj dosť dobre navrhnuté tak, aby si divák zapamätal aspoň ich hrubé obrysy. Hneď na začiatku, keď som mal ešte v ruke ovládač, Jigsaw predniesol svoje obvyklé 'make your choice' a ja som rád, že som nestlačil tlačítko stop. 60%. ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi jedno jestli to má myšlenku (ano i ten první díl). Je mi jedno jestli je to strašidelný (tudíš správný horor). Jsou mi ukradený úplně všechny důvody, proč by tahle série měla být dobrá. Pro mě je to jen směsice odporných brutálních vražd. Dokonalý návod na zabíjení. Z vyprávění mě stačilo slyšet (nevím ve kterých dílech to přesně bylo) o scéně s injekčníma stříkačkama, s vlastním vydloubnutím oka (jinak smrt), s pitváním svého partnera, který má být podle všeho mrtev (jinak smrt). Smůla že se probere uprostřed prohlížení jeho střev vlastní holkou... Nechutné! Odporné! Ohavné! Strašné! Zrůdné! ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Největší hororová nuda od... Saw IV. Miluji první díl, dvojku jsem si bez problémů užil, ale od té doby to s touhle sérií frčí dolů jako na tobogánu. A pětka nemá k pomyslnému dnu skutečně daleko. Stačí jen ještě víc přitlačit na demenci, vyměnit necharismatické herce za otravné komparzisty a vybrat mnohem neoriginálnější pasti. Dávám tomu dva díly a James Wan začne koulet očima z toho, do jakých výkalů se jeho dítě propadlo. Pokud už to nedělá poslední tři roky. Největší žánrový blivajz letošního roku nicméně zná své jméno. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

A dalšie otázky a otázniky. Už ma ani nebaví o tom polemizovať a hľadať súvislosti či chyby ,medzi jednotlivými dielami a ich prepojeniami. Pasce sú cool, Tobin Bell stále pútavo mudruje a šoky na konci jednotlivých dielov dokážu prekvapiť. To, že je SAW seriál ktorého časti vychádzajú raz ročne ste si už asi všimli, ale tento diel si hned po konci pýta šestku. Stále len dalšie otázky a málo odpovedí. Dúfam, že sa jedného pekného dňa dočkám aj rozuzlenia. Saw V nie je dobrý ako napr. prvé tri diely, ale stále nie je hrozný.. dobre sa naň pozerá a 55% si zaslúži. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

S filmem SAW se otevřel trh. Po veleúspěchu prvního dílu se natáčejí nové a nové díly a objevují se nové a nové postavy, které se zamotávají víc do příběhu. Mým názorem je, že vše mělo skončit jedničkou. Režisér prvního dílu asi věděl, proč dál nepokračovat. Jenže banda chamtivých tvůrců v domněnce, že si namastí kapsy pak jméno SAW jen hyzdí. V pokračování totiž nejen já, ale i ostatní postrádáme tu mysteriozní zápletku a ten brilantní konec, který jsme viděli v první díle. Saw se tak stává standardem ve světě thrillerů. to mě nutí hodnotit každý následující díl na 3 *. Když ale vezmu, že malá špetka záhadného vysvětlování se tam ještě najde a plus krvavá řež, kde jsou lidé si nuceni si ubližovat v zájmu vlastního osvobození dávám hvězdu navíc. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (19)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous film umiestnil na 47. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,7 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 113,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama