Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mini série, která po slepení dá jeden díl. Objevovala se na stránkách Scifi channel v pauze mezi druhou a třetí serií, ale není dějove důležitá. Odehrává se na Nové Caprice v době Cylonské okupace a ukazuje vznik odboje a jeho působení. (Redswif)

Recenze (38)

H34D 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě myslím, že tyto miniepisodky nejsou tak zbytečné a postradatelné, jak by se mohlo zdát. Zachycují sice jen pár vedlejších a kraťoučkých příběhových linek, které v rámci celého seriálu, resp. jeho části o Nové Caprice (=cca polovina 3. série) nejsou nijak významné, ale dobře divákovi představuje atmosféru tyranie a nadvlády Cylonů. Díky tomu můžeme lépe pochopit motivaci postav v nadcházejících plnohodnotých dílech, kde už se řeší spíše jen odboj a ne tolik to, co k němu vedlo, tedy proč nefungovala spolupráce mezi lidmi a Cylony... Bohužel i tak musím přiznat, že nevidět těchto 25 minut není žádný hřích a jelikož The Resistance nemá ani tak dobrou atmosféru jako třeba Missing Pieces z Lostu, zůstanu nakonec přeci jen na třech... 7/10 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

"Zbytečné". Bez těchto krátkých webepizode, které jsou(byly) pro skalní fanoušky jen malým dárečkem na čekání na novou sezonu, by byl svět stejně krásný. Díly nepřinášejí skoro nic nového, krom jedné či dvou dějových linií, které jsou krátké a rychle vyřešené se dozvíme jen o motivaci a tím celý účel Resistance končí. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Séria krátkych webepizód zachytávajúcich obdobie na Novej Caprice, bez ktorých by sa síce seriál pokojne obišiel ale svet nebude o nič o horším miestom, ak im venujete chvíľku svojho času. A možno sa vďaka nim budete v začiatkoch tretej série orientovať o niečo plynulejšie. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý a zbytečný kraťas z nejnudnější části děje BSG, nestojí ani za námahu spojenou se stahováním. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Z "historického" hľadiska možno nepodstatné, z pohľadu PR a fanúšikov čakajúcich na tretiu sériu (veď viete ako úžasne skončila druhá) skvelá vec. Slušné vytvorenie špinavej atmosféry a pocitu beznádeje. Bol som fanúšik a čakal som na tretiu sériu... ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Opravdu minipříběh z okupace na Nové Caprice, ale i tak je to stále Galactica, sice se příběh neodehrává na lodi a nejsou zde herecká esa, ale ještě je to tak na 3 a půl hvězdy :). Člověk bude alespoň na začátku třetí série hnedka v obraze. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Kratičké web-epizody. Nic víc, nic míň. Odhalí nám pohnutky Ducka a Jammera ohledně připojení se ke Caprické policejní jednotce a zákulisí počátku odboje proti okupačním silám Cylonů na Nové Caprice. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Slušná příprava na rapidní změnu v seriálu po strhujícím finále druhé série. Viditelně se jedná spíše o "navnazovák" na další sérii a děj těchto epizod nebude pro seriál nejspíše zas tolik podstatný. Rozhodně bych ho však nenazval zbytečným, ba naopak. Pro fandu, který hltá jakýkoli doplňující a rozšiřující materiál k seriálu, takřka nutnost. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Jako slabý lék na netrpělivost,která vznikla čekáním na třetí serií seriálu to vážně šlo... Každopádně by jí měl vidět každý správný fanda BSG, i když se v ní nic zásadního neudálo, nějak moc neohromila - netrpělivosti pomůže ;) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Mini série na krátké zabavení mezi 2. a 3. sezónou. V podstatě nic nového. Zachycen život na Nové Kaprice, jsou zde staří známí a vznikl odboj proti okupaci. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Zajimavá jednohubka vyplňující mezeru mezi druhou a třetí řadou není ničím světoborným, fandy ale rozhodně potěší. ()

Redswif 

všechny recenze uživatele

Vlastně taková jedna mezi epizoda, která nám má osvětlit události na Nové Caprice mezi druhou a třetí serií. Když ji neuvidíte nebudete mít díru v příběhu jen ukazuje jak je život pod nadvládou Cylonů težký! ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Docela zbytečnost, kde se vlastně nic kloudného neděje. Ale seriál mám rád, takže uplný odpad to není... ()

Moviemaker 

všechny recenze uživatele

Perfektni zkraceni casu pred 3. serii. A nase oblibene hrdiny zase vidime, protoze nam bylo smutno jak jsou na tom kdyz je tak nelitostne okupuji cyloni. Tyrolovi preji detatko =) ()

Reklama

Reklama