Reklama

Reklama

Gintama - Gintama'

(série)
  • Japonsko 銀魂'
Japonsko, (2011–2012), 20 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Hideaki Sorači (komiks)

Kamera:

Suguru Oidaira

Hudba:

Audio Highs

Hrají:

Tomokazu Sugita, Rie Kugimija, Daisuke Sakaguči, Kazuja Nakai, Ken'iči Suzumura, Susumu Čiba, Takehito Kojasu, Ai Nonaka, Akeno Watanabe, Acuko Tanaka (více)
(další profese)

Epizody(51)

Obsahy(1)

Po roční přestávce (od 201. dílu - konce první Gintamy) se Shimura Shinpachi vrací do Eda, které však už vůbec není takové jako dřív a jeho dva přátelé a kolegové Gintoki a Kagura jako by byli úplně jinými lidmi! Zmaten z této změny Shinpachi opouští domov svých přátel, který zároveň slouží jako sídlo jejich firmy, a zjišťuje, že celé město a jeho obyvatelé také prošli drastickými, šílenými a občas i nepravděpodobnými změnami. Dokonce i v Shinpachiho vlastním domě se dějí šílenosti a jeho vlastní sestra je nyní těhotná s tím bláznivým stalkerem, který zde dělá šéfa pořádkových služeb - Shinsengumi.
Otae svému bratrovi doporučí, aby se se změnou vypořádal tím, že se také přidá k pořádkovým službám. Zde Shinpachi narazí na zástupce velitele Hijikatu, který jako jediný neprošel žádnou viditelnou změnou. S tímto naprosto nepravděpodobným spojencem se Shinpachi rozhodne udělat vše pro to, aby vše zase bylo tak jako dřív... (Jeoffrey)

(více)

Reklama

Reklama