Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů před nápadem, že Gordon Ramsay vydělává nejen v restauracích, ale i na přijímacích pohovorech do nich. HK není nic jiného než hledání nových kuchařů do jeho nových restaurací. Jako personalista, ale stojí za hovno, protože si neuvědomuje, že jedná s člověkem. Nutí lidi dělat, co nechtějí, způsobem jakým nechtějí. Jsou mu ukradení. A ještě to rád dává na odiv. Kdyby byl opravdu tak zapálený do kuchyně, nechoval by se jako neandrtálec. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay vypadá jako docela pohodovej chlápek a taky se tak chová, teda mimo kuchyni. Tam se totiž v momentě změní v krvelačnou bestii, která je schopná seřvat jakkoliv kohokoliv. Přesto se však nemůžu zbavit pocitu, že si za to v drtivé většině případů můžou soutěžící sami, protože... Přece není možný, aby profesionální kuchaři, kteří soutěží o nějakou restauraci, neuměli vařit?? To se na mě nezlobte, ale zkušenej kuchař přeci nemůže být tak neschopnej a když už něco podělá, tak si přece nemůže dovolit to suverénně poslat na výdej (třeba syrový kuře, atd.)? Celkově vzato je tak Pekelná kuchyně docela zajímavá reality-show, která má navíc na rozdíl od těch ostatních zajímavý námět a zajímavý průběh. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Gordon je borec. Naprosto nenucené chování bez zbytečných gest. Někdo tvrdí, že jeho výlevy a vzteklé projevy jsou hrané. On sám to uznává. Dokonce řekl že celá polovina. Za prvé potřebuje zjistit jak si kuchaři vedou v enormním stresu a jindy je zase potřebuje dostat z letargie. Co mě baví je to, že ač se jedná o reality show, motá se z 90ti procent opravdu jen kolem vaření. Vztahy a další zbytečnosti tu dostávají jen minimum prostoru. Viděl jsem myslím řady 10+ a za ty 75 procent. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná reality show, která nabízí jedinečný pohled do kuchyně. Gordon Ramsay je skvělý šéfkuchař i "vedoucí" pořadu. Špatný je samotný koncept soutěže, který by bez Ramsaye naprosto nefungoval. Stojí to jen na něm, jakožto charismatické vůdčí osobnosti, která dokáže chudáky potící se u plotny seřvat a hodit po nich talíře. Každý díl je jinak stejný, ocenil bych i kdyby byl delší. Je vám úplně jedno, že někdo vypadne, protože ta hlavní postava stále zůstává... ()

peeteno78 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochybuji o tom, že je Ramsay výborný kuchař, ale s jistotou mohu říci, že nejlepší na světě taky rozhodně není. Proto mi tolik vadí jak se v pořadu chová. Je mi jasné, že je to hlavně proto, aby na pořad lidi koukali. Ale jeho chování je leckdy hodně za hranou slušnosti, mnohdy za hranou psychické poruchy. Takhle se skvělý kuchař nechová. A jestli si myslí, že soutěžící po jeho výstupu budou vařit lépe, tak se hodně, ale hodně plete. Divím se, že ho některý ze soutěžících ještě nenapadl nožem nebo po něm nehodil prkénko na krájení, protože já bych to asi udělal. Myslím, že na tohle lidi nekoukají kvůli jídlu, ale proto, aby viděli, jak daleko je schopný Ramsay zajít pro získání diváků... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)

Reklama

Reklama