Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (129)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Úrovňou pre mňa veľmi podobné Polreichovej relácii, ale najlepšie z toho pre mňa vyšiel Žídek. Toto je ozaj prehnaná komerčná šou. Presne je to veľmi prehnané. Veľa zo zmien sa neukážu podrobne, nie je to úplne podrobné, ide hlavne o zábavu, čím viac šokujúce, tým lepšie pre program. Nemusím tento americký štýl. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem namátkou vždycky jen pár dílů série. Nikdy mě to nijak zvlášť neohromilo, ale co se stalo díky té (ještě stále probíhající) 9. sérii, to ani nedokážu popsat. Takovou pekelnou horečku jsem nikdy nezažila. Na každý další díl se těším, ať už na Ramseyho a jeho poznámky na adresu jídla a účastníků, tak i na trochu té rivality a soupeření o úžasnou výhru. Jen už začínám být alergická na srovnávání tohoto pořadu s českým Ano, šéfe!. Když už ho chcete s něčím srovnávat, srovnávejte ho s pořadem Na nože!, který skloubil Hell's Kitchen s MasterChefem, sakra! ()

Reklama

Starbuck 

všechny recenze uživatele

It's raw! Do me a favor. Fuck off! Tak to je něco, co uslyšíte v Hell's Kitchen asi tisíckrát.. Hádám, že je to celkem provařená reality show. Ale kdyby jste ji náhodou ještě někdo neochutnali, tak jde v podstatě o to provařit se do finále, cesta je dlouhá a nesnadná, ale odměna jistě stojí za to. Vlastní restaurace. Jak již sám název napovídá, nebude to procházka růžovou zahradou, ale pořádně pekelná jízda. A kdo je průvodcem? Nikdo jiný než Gordon Ramsay. Šéfkuchař z Velké Británie. Ale žádného britského gentlemana nečekejte, alespoň ne v jeho kuchyni. Tam si totiž nebere žádné sevítky. O běhu kuchyně v restauracích toho moc nevím .... ostatně stejně tak jako o jakékoliv jiné kuchyni. Vždycky mě fascinuje jak tam po sobě, kromě jídla, hází časové údaje. 2 minuty, 30 sekund, 5 minut, šéfe. A při tom je nikdy nevidíte, že by se podívali na hodinky. Přesto ale ví kolik minut zbývá. Teda je pravda, že ne vždy se úplně trefí... It's overcooked! A zákazníci? No na jídlo čekáte třeba i dvě hodiny. A pak? SHUT IT DOWN!. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Po úspešných Nočných morách v kuchyni prichádza tentokrát omnoho drsnejšia reality show, kde Ramsay dáva kuchárom ešte viac zabrať. Oheň a syra z úst tohto šéfkuchára majú súťažiaci na tanieroch častejšie než opečené hřebenatky! Je to zaujímavé, občas vtipné, drsné a samozrejme doslova pekelné. V každej sérii si určite nájdete svojho favorita a oproti reality show ako Big Brother a pod. je to doslova klenot! ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Oproti Kitchen Nighmares velké zklamání. Ramsey se v tomto pořadu chová jako hulvát a fuckující primitiv. Přesně takové chování několikrát vyčítá ve svých Kitchen Nighmares stylem: "Místo řvaní na personál byste mohl jako šéf podniku přidat ruku k dílu." Přesně toto ale Ramsey nedělá. Exhibuje, řve a kameře poskytuje přesně to co takový typ pořadu potřebuje: Emoce a napětí. Těžce to ale přehání a některé jeho výbuchy vzteku jsou vysloveně trapné až idiotské, protože evidentně nevedou k zlepšení výkonu jeho "svěřenců" v kuchyni. Mají jen ohromit diváky u obrazovek a to mi přijde vyloženě falešné. 50% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)

Reklama

Reklama