Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ghettem se šíří panika. Tajemný „Muž“ zásobuje místní sirotčinec heroinem a jím distribuovaný populární alkoholický nápoj způsobuje fatální vedlejší účinky. Poté, co „Muž“ vykoná pomstu na jednom ze svých dealerů, vstupuje na scénu bratr oběti, všemi obdivovaný a zároveň obávaný titulní hrdina. Na cestu za pomstou se vydává vybaven střelnými zbraněmi, nunčaky a neodolatelně břitkými hláškami. Tři desítky let po vzniku nejslavnějších blaxploitation filmů natočil Scott Sanders poctu žánru, jež je zároveň jeho mimořádně povedenou parodií. Tvůrci si utahují z nejednoho klišé, ovšem silný satirický podtón zaručuje, že o zábavu budou mít postaráno i ti, kterým tituly kultovních filmů Shaft nebo Sweet Sweetback’s Baadassss Song nic neříkají. V hlavní roli jednoho z největších diváckých hitů letošního festivalu Sundance se představí herec, scenárista a majitel černého pásu v sedmi bojových uměních Michael Jai White. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Diskuze

LojZza

LojZza (hodnocení, recenze)

Suverenne nejvic jsem se smal, kdyz z revolveru vystrelil asi podesate.. :))

korndaddy

korndaddy (hodnocení, recenze)

oooo...tak takhle sem se dlouho nepobavil..sice nechapu ze pritelkyne u toho radsi usla,,,,,ale podle me naprosto ujeta komedie..asi to nepochopila:-D doba skvele napodobena..hudba uzasna..co vic si prat..komedie u ktery se nemusi premyslet...

krigor

krigor (hodnocení, recenze)

Je zřejmé, že Černej Dynamit je spíš béčkovým filmem. Já se přiznám, že neumím být kritičtější vůči Černému Dynamitu, protože bylo docela příjemné jít do kina „jenom“ se zabavit a vidět po dlouhé době něco naprosto odlišné od toho, co se nám v poslední době nabízí na filmových plátnech.

j@hn

j@hn (hodnocení, recenze)

Nejdrsnější z drsných negrů (a jeho mistrovské kung-fu) mě docela slušně pobavil. A ta hudba k tomu ...  "Tvé nunčaky jsou naolejované a mají vyměněný řetěz" :D

1airman1

1airman1 (hodnocení, recenze)

Ikdyž se Černý dynamit promítal začátkem Července 2009 na MFF v Karlových Varech,tak do kin se dostal až začátkem ledna 2010 a to díky společnosti Aerofilms.Ikdyž jsme v kině čekali na začátek promítání asi 20 minut(což v kině věc nevídaná,těžko omluvitelná),stálo to za to:-)Můžeme filmy nazývat béčkovými,retro,ale běda aby nás to nutilo někam Dynamita zařadit.Vždyt' po shlédnutí filmu,jsem si řekl,že Černý dynamit(hlavní hrdina filmu)je pro mě ten nejvetší akční hrdina:-)Těžko jsem zastavoval smích,a to po celou dobu filmu.Skvělé hlášky střídaly vtipné situace.U natáčení musela být asi pořádná legrace:-)Takže i komedie,hlavně velká zábava.Pro mě veliké překvapení.Asi si to zopakuji a budu tohle chtít vidět;možná co nejdříve.Palec nahoru

JFL

JFL (hodnocení, recenze)

Nebyla zrušena, pouze posunuta. Bohužel je nejen český ale jakýkoli zahraniční distributor tohoto filmu podřízený distribuci v USA a tam to jde do kin až koncem roku (původně to mělo být právě během léta), takže Aerofilms s tím můžou vyrukovat až potom.

liuk

liuk (hodnocení, recenze)

A česká premiéra zrušena, to se Aerofilms teda předvedlo.

JFL

JFL (hodnocení, recenze)

Pro českou distribuci to zakoupily Aerofilms. Česká premiéra bude na jednom z nadcházejících letních festivalů v půlnoční sekci.

Luboss7

Luboss7 (hodnocení, recenze)

V trailer č. 2 - 1:25 si buchne hlavu o mikrofon, to ma byť akože nepozornosť alebo to bolo naschvál ? :D

]V[()Rt

]V[()Rt (hodnocení, recenze)

Jak já zbožňuju tenhle 70's feeling:-) Strašně prďácká dekáda, tu bych si vyjel až na dřeň.-)

ed_wood

ed_wood (hodnocení, recenze)

Mi to pripadá ako mix Starsky & Hutch a Akčného Jacksona. Veľmi veľmi teším.

Zombi

Zombi (hodnocení, recenze)

Vypadá to fakt dobře, konečně pořádná bouchačská role pro Whitea, navíc by to mohla být sranda, snad se to povede. To afro má skoro stejně velký jak bicáky :o)

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Na toto se extrémně těším! Michael Jai a nunchaky jdou výborně k sobě, ale vůbec ta atmosféra, vtípky a hlášky... hustý!

Compadre

Compadre (hodnocení, recenze)

Grindhousácké blacksploitation...to si nesmim nechat ujít. Je vidět že inspirace u pokleslých filmových stylů je stále silnější - nejdřív grindhousové filmy od Tarantina a Rodrigueze, pak připravovaný remake Last house on the left, tvorba Roba Zombieho a vůbec...jen houšť!

Související novinky

Reklama

Reklama