Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (864)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

First-person shooter počítačová hra "Catalan Mayhem", kde se nakažené posedlostí snaží likvidovat španělský otec Merrin s brokovnicí a policejní specialisté z Útvaru jednoho nasazení. Kamerové hrátky s úhly vskutku nápadité, ale co je to platné, když královská emoce žánru Strach je postupně přidušena polštářem Lhostejnosti. Třetí nahrávaní z barcelonského činžáku, kde dělat domovníka není žádný med, už nejspíše vynechám a slovy mafiánského bosse Nicka Valentiho z Bullets Over Broadway volám: „Zapalte to tam a ať to vypadá jako nehoda…“ ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Žánrově zprzněné, atmoférou a celkovým zpracováním, kvalitní. REC byl jiný zombie film, který těžil 100% z atmosféry, ruční kamery a karantény, akce trvala pouhou třetinu celého (krátkého) filmu. Dvojka na to jde zhurta, atmosféra karantény je nepoužitelná, protože vidíme, co se děje venku. Příběh je kombinovanější, proplétají se v něm dva pohledy lidí. Co mě na tomto pokračování pobouřilo, bylo zkurvení žánru. Téměř kultovní první díl udělal z umírajícího zombie žánru opět strašidelný film. Dvojka se zvrhla v perverzní představu scénáristů, kteří se sice za každou cenu snažili reinkarnovat vzpomínky a postavy jedničky, ale totálně přetočili celý její smysl. Aby se z jednoduchého schématu - epidemie, stal uchylný boj s démony, žijících ve dvou rovinách, šplhajících po stěnách, bych možná ještě pochopil, ale aby si hlavní roli střihnul kněz blábolící boží slovo, kterým hravě odzbrojí i ty nejagresivnější "démono-zombie", to už ne. Španělům se ovšem musí nechat cit pro akci a napětí. 70% 27.02. 2010 05/19 nejočekávanějších 2010 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USATržby Celosvetovo $16,690,000║ Technicky to je opäť spracované prvotriedne, len keby tam nebola taká hromady naivných scén a toho vymítačstva???, čo bolo pre mňa dosť samoúčelná prestrelka. Veď v prvom diely bol tak dobre rozbehnutý dej, ach, chápem že tvorcovia chceli byť aspoň trošku originálny ale spojenie zombii nákazy s vymítačstvom im nevyšlo, strašne veľa scén sa tu opakuje dookola, ide o to keď kamera vždy sníma koniec nejakej chodby v byte a odrazu odtiaľ vybehne nejaký rozzúrený zombii, človeka to potom omrzí. Zbytočne pôsobí aj dejová línia z tými puberťákmi. Španieli mali v tomto filme v rukách eso, ktoré pre nejakú asi blbú zbrklosť zahodili, lebo hútna atmosféra a napätie nechýbalo, len trošku bolo treba sa pohrať z dejom. /40%/ ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Já, nadšena prvním dílem, jsem s patřičným diváckým očekáváním usedla do pohodlného křesla a těšila se na slibné pokračování "Zombies po Španělsku." Když mě však ani zhruba po hodině sledování děj nijak nenadchl, na chvilku jsem si schrupla, a procitla jsem těšně v závěru. Následovalo docela kvalitní WTF?, když se přede mnou odehrávaly scény, které byste našli snad v každém hororu o posedlosti démony a vymítání. Co to jako mělo být? Takže to jako už od začátku není vlastně o Zombies? Filmaři si s námi v tom případě hodně krutě pohráli a řekla bych, že tímto nečekaným zvratem zklamali hodně svých fanoušků. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Sakra Pablo, TOČ TO VŠECHNO!!!..... Tak aby bylo jasno: INFEKCE JE SKUTEČNÁ. Proto je tu zvláštní tým, který má masky a zbraně. Hodně zbraní. A taky kamery na helmách. Tam kde jednička (v tom nejlepším) skončila, bez zdržování navazuje ,,part II“. A musím říct, že je to dost dobrý! Tenhle barák, ve kterým dítě není dítě a rozčísnout lebku dokáže kdejakej kněz (sorry za spoiler), má konečně to, co mi v jedničce chybělo: dobré světlo a výtečný zvuk. A hlavně zajímavou akci, která připomíná spíš DOOM než [Rec]. VŠICHNI TU ZEMŘEME KVŮLI TVÝMU POSRANÝMU VIDEU! Více lidí, vypjaté situace, vše funguje bezchybně – až na kamery, ale tak to má být. A EPIDEMIE, KTERÁ NÁSLEDUJE TEMNOTU je nakonec zajímavější, než bych čekal. SUPER!! A věřím, že trojka bude ještě lepší!! PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ *** ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Pokračování si vyžádalo mnohem větší štáb, než první díl. Na projektu pracovalo přes 300 lidí. (KucC)
  • Dom, v ktorom sa film natáčal, sa nachádza v Barcelone, na adrese Rambla de Cataluña 34. (BoredKid)

Reklama

Reklama