Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (866)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jaume Balagueró, Paco Plaza, Manu Díez .. Čert vyletěl z elektriky... Silně stupidní (zásahová jednotka, omladina), naštěstí soudržné s jedničkou za drobnou daň nelogických momentů v souboji posedlosti ďáblem a pobožně řízeného zásahu na hůru. Odtažité od postav, opakující se lekačky, atmosféra nízké úrovně, stejně tak černobezhumorné a ten kameraman pro efekt mnohdy dost ruší. Přesto jistý posun (příště už budeme na ulici:-)) a oceňuji tvůrčí snahu a zápal se s tím vším zajisté složitě aranžovat. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Jestliže jsem se u jedničky moc nebála, tak nejen, že jsem se u dvojky nebála vůbec, ale co hůř, ani jsem se u ní nebavila. Kde se stala chyba si nejsem jistá. Snad v tom, že třesavá kamera na mě spíš než jako adrenalinový spouštěč působí jako uspávač. Taky mi vadilo, že nebyly lépe představeny postavy, dost mi splývaly dohromady (snad až na kněze). Možná se dá říct, že u takového filmu to není to hlavní, ale určitě by mě to bavilo víc, kdybych se o postavy bála. Takhle mi bylo celkem fuk co se komu stane. A pointa na konci mě dost zklamala. Pořád jsem ale zvědavá, co tvůrci vyvedou s trojkou. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jaume Balagueró, Manu Díez, Paco Plaza | Hudba: - | Produkcia: Julio Fernández | Distribúcia: Magnolia Pictures | Štúdio: ? | Rozpočet: ? $ | Tržby: 18,469,680 $ || Keď človek priveľa očakáva, výsledný efekt sa zbytočne znižuje. Učinil som tak pri sledovaní Rec 2, kde som čakal opakovaný pád zo stoličky, ako sa tomu stalo pri sledovaní prvého dielu - no, nestalo sa. Vôbec ma to ale nesklamalo, a za videnie to určite stálo. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Sledováno (opět) v noci. Po přímočaré jedničce velký skok kupředu. Jakékoliv představování předcházejícího děje se nekoná a tvůrci nás rovnou vrhají do kůže zásahovky, jejíchž dějová linka má už od první sekundy tak monstrózní atmosféru, že by se dala porcovat motorovkou a podávat jako lahodný desert i těm nejotrlejším. Pohled z první osoby, příběh plný okultismu a mnohem nápaditější experimenty s kamerou jsou tentokrát hlavními tahouny na k smrti vyděšeného diváka. O to víc mne mrzí, že pětihvězdný pocit spolehlivě kazí nepodstatná linka s bandou retardovaných puberťáků. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Totalne zbytocny film. Vratte mi mojich zabitych 80 minut, ktore som pri tomto filme stravila. Ja neviem, ale z toho, v com bola jednotka vynimocna, tu reziseri urobili frasku. Priserni herci, nulova atmosfera a ten koniec... To uz si radsej pozriem trikrat Karantenu. Majte ma radi, pan Pac(k)o a Jaume. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Většina záběrů byla natočena samotnými herci. Například speciální jednotky měly kamery na helmách a vytvořily tak podstatné množství záběrů. (KucC)
  • V davu před budovou se nenacházel ani jeden herec. (KucC)
  • Přítomnost vrtulníků byla pouze práce zvukařů. Ve skutečnosti se žádné helikoptéry na place neobjevily. Produkce si je nemohla dovolit. (KucC)

Reklama

Reklama