Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Brano 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré je približné na úrovni jednotky, možno o trochu lepšie. A to najmä preto, že sa tu nachádza viac postáv, čo robí film o niečo zaujímavejším oproti prvej časti. Inak film radím opäť medzi tie horšie, teda slabší priemer. Herecké výkony slabé, dejovo trochu nedomyslené a hororové scény zle natočené. /55%/ ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl první díl překvapení roku (trošku přeháním...) a dvojku jsem si stáhl hned, jak jsem mohl. NO co říct na prequel, který má klasický "virus" v podobě konceptu. Ve filmu totiž není důležité, CO se děje (to totiž ví všichni z prvního dílu), ale JAK se to děje. Což znamená, že před náma je jen nastavovaná kaše, což v rámci žánru mi vůbec nevadí. ALE! Tvůrci na to šli špatnou cestou, trošku zapomněli, že i když se děj odehrává před jedničkou, my už víme, o co tady kráčí a tudíž nám nemusejí vysvětlovat 40 minut, o co vlastně půjde. Ano, veškerá akce začíná po bezmála třičtvrtě hodině, což je vzhledem k stopáži, celkem odstrašující. Suma sumárum, kdyby se objevovaly více scény "jsme v úzkých", bylo by to koukatelnější a tudíž, pokud se vám jednička líbila, tak přesně ze stejných důvodu se vám dvojka líbit nebude. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kupodivu nikterak špatný prequel. Podařilo se poměrně dobře převzít největší přednost prvního dílu, tedy příjemně béčkovou atmosféru a logické jednání postav obětí. I scenárista odvedl vzhledem k okolnostem a žánru celkem slušnou práci - tím chci říct, že ačkoli se jedná o prequel, není zas až tak jisté, jak to skončí. Celkově nabízí Vacancy 2 ucházející zábavu, a ty, kterým se líbil první díl, by neměl výrazně zklamat. Je to v podstatě to samé. ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Síce dej kvalitný spolu s mierne famóznym koncom, ale verdikt filmu taký nie je. Partia amatérov sa nechá ešte viac zamaterizovať amatérskym vrahom a spolu sa rozhodnú vraždiť ľudí a natáčať ich umučenie k smrti pre veľký biznis. Spočiatku sa im darí, atmosféra hustá, ale skutočný vrah sa vykľuje iba z nevinného človeka, ktorý bojuje o holý život. Záporáci nesympatickí a tupí, vrah celkom obstojný, ale tiež nevyzeral nejako úchvatne a aby dokázal odolať ohňu, ktorý ho takmer pohltil, veď to bol určite nejaký terminátor ako skutočný vrah. Nakoniec som bol spokojný, ale predsa mi tam niečo chýbalo a celý ten dej bol taký urýchlený a ten začiatok s manželmi bol zbytočný. Nerozumiem čo tým chcel básnik povedať. Ale i tak film odo mňa dostáva sladké 3 bodíky :). ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být mnohem horší. Celkem sledovatelný prequel, který je o něco málo slabší než jednička.A navíc se mi zdálo, že hlavní hrdinové vzali občas rozum do hrsti, ale žádná sláva to nebyla. Upřímně jsem ale byl překvapený, že zrovna motel smrti nezůstane jen u původní jedničky.. A třeba to nakonec bude trilogie. Kdo ví ?.... ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama