Návrat fenoménu Tanec s vášní: Rozbal to! s novými tanečníky přináší i novou vášeň. Vše co kdy Kate Parkerová (Rachele Brooke Smithová) opravdu chtěla, bylo studium na prestižní newyorské Americké baletní akademii. Ale když jí tam nevezmou, uvědomí si, že aby uspěla v tanečním světě chce to něco víc, než jen přirozený talent. Ve špičkovém hip-hopovém klubu, za pomoci pohledného bývalého hokejisty - nyní tanečníka, však ještě může dosáhnout splnění svých snů.(HBO Europe)
Kate Parkerové se zhroutil dávný sen. Přestože je talentovaná tanečnice, nebyla přijata na newyorskou baletní akademii. Kate odmítá rodině přiznat prohru, nalže jim tedy, že ji přijali. Díky Tommymu, kterého poznala během přijímaček, dostane práci v tanečním klubu. Tommy je bývalý hokejista a výborný tanečník, učitel mu však vytýká, že jeho projevu chybí vášeň. Je mu jasné, že potřebné emoce by v něm mohla probudit právě Kate. Ve volném čase spolu tančí, on se učí dát tanci citový rozměr, ona zase piluje techniku. Tommy a jeho taneční partnerka Suzanne mají šanci stát se hlavními představiteli v představení o Popelce s názvem Střevíček. Suzanne mu vytýká, že se kvůli Kate plně nevěnuje jejich tréninku. Na scéně se objevuje žárlivost. Kate žárlí na Suzanne, Tommy zase na Katina učitele tance. Jejich vztah se komplikuje. Pak se v New Yorku nečekaně objeví Katina sestra. Dívka se jí přizná, že na akademii nechodí, a chce se s ní vrátit zpátky domů. Na její naléhání se ale přece zúčastní veřejného konkurzu na Střevíček. Má mezi profesionály šanci?(TV Nova)
Ak máte radi tanečné filmy, tento film je pre vás ako stvorený. Dej filmu sa odohráva v New Yorku, kde mladá Kate Parker príde, aby sa stala súčasťou najlepšej tanečnej školy v USA. Nakoniec však skončí ako čašníčka v bare a doučovateľka tanca jedného z úspešne prijatých študentov na školu. Film je plný skvelej hudby a tanečných scén.(ČSFD)
Jak to jen napsat. Ehm... Sledovala tuhle pecandu moje manželka, tak jsem se nechtíc přichomýtnul před bednou vedle ní no a..... A... No asi takhle - kdybych u toho do sebe nestáhl nějaký to pětipívo, nedal bych to. Ale jo, jednu hvězdu se pokusím i teď vidět stejně jak film taky dvakrát a dám jí trochu i z principu, pač mé ženě se to asi krapet i líbilo. Extra zábava za 35%(5.8.2019)
Nic nového pod sluncem a hlavně velmi nesympatická (zejména při úsměvu, což je minimálně zvláštní) R.B. Smith v hlavní roli. Také taneční kreace bych přeci jenom od filmu zaměřeného na tanec očekával o dost originálnější a na vyšší úrovni. Pro milovníky žánru je to asi další z filmů ke zhlédnutí, ale jinak od toho spíš ruce pryč.(11.3.2014)
Taneční film, jakých jsou další desítky... Líbiví herci, taneční hudba, prestižní škola, trochu té romantiky, která projde "náročnou" zkouškou, problém sociálních tříd a konec, ve kterém se všechno vyřeší, všichni jsou spokojení a šťastní a dosáhli svého. Zkrátka nic, co bychom už neviděly aspoň v dvaceti obměnách. Nicméně všechno dohromady fungovalo docela dobře a pokud člověk potřebuje vypnout a má náladu na trochu té naivity a romantiky, tak proč ne? Navíc Rachele Brooke Smithová je extrémně sympatická, takže nakonec z toho ten průměr je.(17.7.2018)
Tanec je super, ale námět jednoduchý, tisíckrát ohraný, takže vás prakticky nemůže nic překvapit. Prostě další příběh městský frajerky, co si strašně věří, čeká, jak si z ní všichni sednou na zadek, jenže nesednou, tak si sedne sama a na všechno se vyflákne. Tudíž musí přijít super týpek, co hned na první pohled pozná všechny kvality a i přes její vzpírání jí dotáhne jen tak nááhodou do těch nejlepších míst. Hlavní hrdinka mi bohužel zas až tak sympatická nebyla, naštěstí její taneční partner Tommy ano :D plus sem si myslela, jak jí tam Suzanne nejvíc rozseká v ňáký šílený hádce a ono..ne? Mmm(12.4.2014)
Figusek
Guzo
bagetka007
Pff...ta ale není úplně krásná...ne všechny holky v takovýchto filmech jsou vyložené krasavice, ale jsou docela přirozené...tahle je zmalovaná, obarvená, ale chápu, že měla působit kontrastně oproti těm prudérním blonckám...nevím, výjimečně mi prostě nesedla...každopádně tancuje super, ale jako herečka stojí za houby... PS: Každopádně musím uznat, že takové břišáky se jen tak nevidí a můra jedna, dost dobře kroutí zadkem...ale podoba s Rachel z OTH se mi vůbec nelíbí :D(22.4.2012)
PetkaW.
len.tilka