Reklama

Reklama

Tanec s vášní: Rozbal to!

  • USA Center Stage: Turn It Up (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Návrat fenoménu Tanec s vášní: Rozbal to! s novými tanečníky přináší i novou vášeň. Vše co kdy Kate Parkerová (Rachele Brooke Smithová) opravdu chtěla, bylo studium na prestižní newyorské Americké baletní akademii. Ale když jí tam nevezmou, uvědomí si, že aby uspěla v tanečním světě chce to něco víc, než jen přirozený talent. Ve špičkovém hip-hopovém klubu, za pomoci pohledného bývalého hokejisty - nyní tanečníka, však ještě může dosáhnout splnění svých snů. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Další film, který stojí a padá s charismatem hlavní hrdinky... Sociální drama, bez matky, vzor pro mladší sestru, život si pro vás připraví překážky, ale i lásku... bla bla bla... nic originálního, vše jsme již viděli stokrát... ale na hlavní hrdinku se hezky kouká a z popelky se stane princezna, tudíž se na to budeme koukat dál ;) ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Chválím za krásné záběry tanečníků, ale jinak to byl tak typický snímek. Poruším své pravidlo: SPOILEREM: potkají se dva, pak se rozhádají, pak se zase srazí, všechno je na houby, pak je to úžasné, pak ještě lepší, pak zase hrozné, pak scéna rozhodnutí a pak je to zase úžasné. Takže film o ničem, až na ten krásný balet. ()

Reklama

Anschutz 

všechny recenze uživatele

Zhlédnutí tohoto snímku bylo pro mě víceméně náhodnou záležitostí při brouzdání televizními programy - a teda celou dobu jsem si říkala, že je to poněkud krok vedle...na druhou stranu některá taneční čísla byla hezká, ovšem příběh zcela klasický a ničím překvapivý. Každopádně mě celou dobu napadala jedna myšlenka - má hlavní hrdinka v obličeji křeč nebo ne? Ten úsměv byl děsivej...brrrr! ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem a hlavně velmi nesympatická (zejména při úsměvu, což je minimálně zvláštní) R.B. Smith v hlavní roli. Také taneční kreace bych přeci jenom od filmu zaměřeného na tanec očekával o dost originálnější a na vyšší úrovni. Pro milovníky žánru je to asi další z filmů ke zhlédnutí, ale jinak od toho spíš ruce pryč. ()

katherine7 

všechny recenze uživatele

Je totálně jasné, že tohle je trošku jinde než série Step Up, ale i tak to nebylo jedno z nejhorších. Dalo se na to dobře dívat. Choreografie byla vcelku dobrá, i když jsem od toho čekala trochu více.. poslední tanec byl ale úžasnej.. nastudování Popelky v moderní formě..prostě super! Hlavní herec/tanečník (Kenny Wormald) je typickej slaďouš a tančí skvěle, takže za mě spokojenost.. ale jeho taneční/herecká partnerka (R.B. Smith) byla upřímně na ránu. Ten její úsměv.. strašně mě to iritovalo a popravdě jsem jí vůbec nežrala to, že hrála skromnou a nejistou dívku. Naopak se mi líbil výkon herečky S.J. Jensen, která hrála hlavní mršku. Měla šmrnc a nebyla mi až tak nesympatická jako hlavní protagonistka. Celkově film hodnotím jako 3*. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno