Reklama

Reklama

StarDance aneb když hvězdy tančí

(pořad)
TV spot 1
Taneční / Hudební / Soutěžní
Česko, 2006, 63x75 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Tereza Kostková (moderátor), Aleš Háma (moderátor), Mahulena Bočanová, Jan Čenský, Jana Švandová, Roman Vojtek (více)
(další profese)

Známé české osobnosti pod vedením profesionálních tanečníků pilně trénovaly, aby zaujaly nejen porotu, ale především diváky. Předváděly brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami. Těšit se můžete na skvostné taneční výkony, světové hity v atraktivním podání Martina Kumžáka a jeho Moondance Orchestry, luxusní zábavu, výroky nesmlouvavé odborné poroty i hlášky pohotových moderátorů! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

TV spot 1

Recenze (255)

InJo 

všechny recenze uživatele

Příšerně uhlazená snobská show. Nemám nic proti tanci a vlastně ani proti většině soutěžících celebrit, ale ta laskavost, vlídnost a nafintěnost, jimiž je to nasáklé, mě prostě neberou. Možná bych na to příležitostně koukal v případě, kdyby to uváděl nekompromisní hláškující bourák typu Zdeňka Pohlreicha, který by tomu snad aspoň trochu dodal na šťavnatosti... ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Po tom, co jsem zvracel ze Superstar, Talentmanií a dalších marešovských obludárií jsem se hodně bál, ale nakonec musím uznat, že se z pevně dané linie soutěže podařilo vytěžit hodně. Bez Marka Ebena v úloze moderátora bych si to ale asi nezapnul. Ať si kdo chce co chce říká, tanec je krásná věc a trochu ho přiblížit masám považuju za užitečné. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další, už 6. sérii tanečků. Vypíchl bych především perfektní hudební doprovod, který si pod palec vzala jako vždy Moon Dance orchestra Martina Kumžáka společně s Dashou a dále také vždy vtipného Marka Ebena. Terezu Kostkovou nemůžu vystát už od pohledu a jinak tomu není ani zde. Dvojice jsou zajímavé, stejně jako leckteré interpretace tanců, ale přeci jenom sobotní večer raději strávím u nějakého filmu, než u tohoto. ()

Borat 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky tance určitě skvělý sobotní program, který ocení hlavně ženy. Nejzábanější je koukat na kopyta typu Bosák nebo Záruba. Za celkem vtipnou náladu může děkovat Stardance hlavně Marku Ebenovi, který trefnými narážkami a ftípky zaručuje aspoň nějakou zábavu. Sice nejsem úplným fanouškem těchto tanečních souteží, ale chápu, že to někoho může bavit. Plusy+: Marek Eben Mínusy-: Hodnocení:|30%| ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Raz dva tři ča ča, raz dva tři měla tanga, raz dva tři samba Deža Féró.... to spolu roztáčejí na pangejtu. Kůl podíváná u které se dá snad jen ocenit necudné kostýmy tanečnic. Marek Eben už je dávno za zenitem a jeho vtípkům se už ani nikdo neuchechtne, spíše se mu akorát tak navalí. Tehnle způsob sobotní večerní zábavy zdá se mi poněkud nešťastným. ()

Galerie (2 343)

Zajímavosti (44)

  • „Myslím si, že je důležité odejít v tom nejlepším. Musím přiznat, že jsem se za tento výsledek trochu modlil. Myslím, že je to tak z tanečního hlediska fér. Chtěl bych moc poděkovat své tanečnici Veronice, je jí teprve devatenáct let a dala dohromady všechny choreografie. Má můj obrovský respekt,“ okomentoval své vypadnutí ze soutěže youtuber Karel „Kovy“ Kovář. [Zdroj: idnes.cz] (SONY_)
  • Dosud absolutně nejvyšší tanečnicí, která se kdy ve StarDance objevila, byla v šesté řadě 187 centimetrů vysoká atletka Šárka Kašpárková, kterou taneční partner Jan Tománek navíc ještě převyšoval o tři centimetry. Naopak nejmenším tanečníkem byl zpěvák skupiny Monkey Business Matěj Ruppert. (hippyman)
  • Účastnice páté řady Dana Morávková prozradila, že nikdy nenavštívila ples v jiné roly než moderátorky. Důvodem je její manžel Petr Malásek, který má k tanci přirozený odpor. (Olík)

Související novinky

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama