Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu jak skončila 4. řada seriálu, jsem byla ráda, že byl dotočený ještě tenhle "film", který vysvětloval proč a jak Michael zemřel. 4. řada se jim opravdu moc nepovedla, ale The Final Break si to u mě celé vyžehlil.Myslím, že to byl velmi důstojný konec jednoho z nejlepších seriálů svého druhu (budeme předstírat jako, že se jim i ta poslední série povedla). Myslím, že asi vždycky budu potřebovat kapesníček na konci. 4* ()

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Prison Break je jediný seriál (zatiaľ), ktorého každú časť som videl. Ak by som to mal v skratke zhodnotiť aj s týmto záverečným filmom, vyznie to asi takto: prvá séria bola perfektná, priniesla do vtedajšej seriálovej tvorby niečo nepoznané, jej priebeh bol geniálny. Druhá séria pokračovala v dynamickom tempe, avšak tieň jednotky už neprekročila. Tretia najkratšia séria bola viac-menej prechodom ku štvrtej, no kvalitatívne stále na vysokej úrovni. Štvrtá séria, bohužiaľ musím dať zapravdu kritikom, bola zbytočne prepracovaná a niekedy sa ozaj zdalo, akoby tvorcovia len mútili dobre uvarenú kašu. A čo sa týka záverečného Final Break-u, ten myslím bol tak trochu zbytočný, pretože v záverečnom dieli 4. série sme sa dočkali všetkých odpovedí a mám pocit, akoby si nechali tvorcovia poistku, keby náhodou niekedy v budúcnosti chceli PB obnoviť ... Koniec-koncov: Prison Break bol, je a zrejme aj bude môj najobľúbenejší seriál, nikdy neskĺzol do nudy, vždy sme čakali v napätí na ďalší diel a preto jeho celkové bodové skóre je jasných 5 hviezdičiek, no o tomto samotnom filme sa to už nedá povedať, ten je za 3, ale keďže nadväzoval na seriál robím priemer, teda 4. ()

Reklama

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Konec.... Ačkoli jsem se nedodívala na čtvrtou sérii, cítila jsem potřebu udělat za PB čáru. Jak jsem očekávala, všechny postavy, které přežily předchozí čtyři sezóny, se nakupily na prostranství jedné věznice a Michael zase jednou (a naposledy) plánoval útěk. Krkolomná řešení, celá jedna sezóna napresovaná v hodině a půl. A teď jsem konečně volná:-) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zakončení seriálu, které i přes podivný příběh, který (opět) vaří z vody, zaujme. Všechny příběhy a cesty končí a to mnohem zajímavěji než v samotném finále seriálu. Krom toho je poslední pětiminutovka ve Final Break emočně natolik silná, že strká do kapsy nejen celou čtvrtou, ale i třetí sezonu. Právě tech pár minut a správně vytvořený závěr mi dovoluje být spokojený. Samotné hodnocení tomu pravděpodobně neodpovídá, protože 4* pro natolik "tak to asi ne" příběh jsou prostě příliš moc. ()

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem si cetl ze Final Break by mel objasnit, co se stalo za ty 4 roky, ktere jsme v posledni epizode nevideli, tak trochu jsem doufal, ze se dozvime cokoliv jen ne o dalsim uteku z vezeni :)) Tenhle serial po posledni epizode urcite vysvetlovak nepotreboval. Na mne zaverecny dil docela zapusobil, libil se mi a zakonceni mi pripadalo fajn tak, jak bylo. Nicmene stalo se, nekdo Final Brak natocit potreboval a nastesti to nedopadlo tak spatne. Hodnotim o neco hur nez serial, protoze si proste myslim, ze tohohle dvojdilu nebylo treba. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama