Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech sezónnách, čítající dohromady 79 dílů jsme sledovali Michaela Scofielda. A zde máme završení celého seriálu! Prison Break: The Final Break je opravdu takovým spíše zbytečným dvoudílem. Čtyři sezóny byly už tak hodně a i přes scénáristické serpentýny a různé okliky skončila čtvrtá sezóna více než slušně. The Final Break už je jen proto vysvětlení několika málo částí, které být vysvětleny ani nemusely. I přesto se však jedná o slušných +- 80 minut zábavy, na jejímž konci Vám dozajista slzička ukápne, to je totiž za ty čtyři roky poctivého sledování každého nového dílu. Útěku z vězení je již konec, nezbývá než se rozloučit. ()

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá série, jakkoli je tady zavrhována, pro mne byla výborná, ale podivné rozhodnutí o natočení filmu na závěr se zdá být nesmyslným, popravdě jen prachsprostým, výdělečným manévrem. Ale sakra, Prison Break byl jedním z mých prvních seriálů, když už se ze mě stal serioznější divák, a já si ho ihned zamiloval. Možná proto nevidím žádné poklesy, chyby, protože je vidět nechci a jakékoli zakolísání vždy prominu. Tohle zakončení tedy už zcela může postrádat reálnost, střízlivost a naopak přibrat kyselost a přílišnou romantičnost, jen ne v mých očích. A happyend, čtu tady? Jak pro koho. 90%. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Formálne pekná a o poznanie príjemnejšia bodka za Prison Breakom než celá druhá polovica poslednej sezóny. Pár motívov sa síce znovu opakuje, kvalitný scenár môžete opäť hľadať inde (ten sa záhadne stratil už po druhej sérii), no celkovo vylepšuje dojem z tej akčnej parafrázy na brazílsku telenovelu, ktorá sa zo seriálu ku koncu vykľula. Len tentoraz sa odohrávala v slnečnej Miami. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak a je to... konečně. S odstupem jsem dokoukal jeden z nejnapínavějších a nejlepších seriálů. Ano teď jsem mluvil o první sérii. Bohužel následoval kvalitativní propad. Tenhle závěrečnej film mi dopřál rozloučení se skupinou "útěkářů" stejně tak jako rozloučení s Michaelem a Sárou. Podle mě naprůměrné a důstojné loučení... Chyby se dají odpoustit, protože když jsme přes seriál došli až sem, tak už nás chybějící logika nepřekvapí ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Dost slabota. Serial podle mne perfektni do posledni chvile a zakonceni ve 22. dile naprosto efektni a dostacujici. Nechapu existenci tohohle filmu. Sice sem rad zase videl oblibeny xichty, ale s genialni propracovanosti serialu je tu jen pramalo spolecneho. Jak rikam, pro mne jen neco navic. Jako dustojne ukonceni povazuji 22. dil ctvrte serie. 60%. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama