Reklama

Reklama

Akční komedie Zombieland společnosti Columbia Pictures vypráví příběh dvou mužů, kteří se snaží přežít ve světě, ovládaném zombies. Columbus (Jesse Eisenberg) je obrovský zbabělec – ale jak se ukazuje, pokud máte hrůzu z toho, že vás sežerou zombies, dokáže vás strach udržet naživu. Tallahassee (Woody Harrelson) je drsňácký zabiják zombie, který je motivován touhou získat poslední čokoládovou tyčinku na světě. Když spojí své síly s Wichitou (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin), které také objevily vlastní způsoby, jak přežít nadvládu zombie, budou muset zjistit, co je horší: spoléhat se jeden na druhého nebo se nechat přemoci zombies. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 722)

jorgus 

všechny recenze uživatele

nakonec i ty ctyri, navzdory hluche druhe tretine ktera opravdu nudila bohuzel..to vse vynahrazuje zbytek, kde si fanousci zombie filmu prijdou na sve aneb tisic a jeden zpusob jak znetvorit lidske telo:) ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Je to taky blbý až je to dobrý. Krvavá komedie o přeživších v United States of Zombieland s výbornou chvilkou s Billem Murrayem. Škoda, že to na konci upadá do klišé. ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Velice našlapáno už v samých titulcích! Tato zombie-sranda nejen že do jisté míry oživila žánr zombie mlátiček, ale přidala do něj svůj styl, který se mi zdá velmi originální. I když by se dalo říct, že jde ve šlépějích skvělého Úsvitu mrtvých, zdá se mi, jakoby se někde na rozcestí odtrhla a šlapala si to pěkně vlastní cestou. Bohužel tato cesta, kterou si tento film zvolil není zdaleka tak stylová a "pozlacená" (protože Úsvit mrtvých z roku 2004 je pro mě opravdový klenot, co se zobií filmků týče), jako jeho vzor. Tomuto filmu by se dalo leccos vytknout: ze všeho mi nejvíce do očí bilo a mozek nechápal rozhodnutí těch dvou slečen jít do zábavního parku - vždyť jim sakra muselo být jasné, že spuštěním tolika atrakcí přilákají pětinásobný počet požíračů lidských orgánů (a nejenom těch) -> podle mého trochu vykonstruovaný děj na konci. Přesto všechno byl tento film vtipný, místy až příliš. Místy se o vtipnost snažil za každou cenu, mi přišlo, ale i to se počítá a humor nebyl zase až tak křečovitý. Sečteno a podtrženo: zábavná podívaná, která může být zkouknuta i víckrát (ale ne za sebou). ()

strangercz 

všechny recenze uživatele

Pro mne bomba. Neskutečně jsem se smál po celou dobu výborné vtipy skvěle zahrané a natočené. Všechny chyby které zde už byly řečeny jsou pravdivé ale já se bavil na plný plyn ()

Cartman 

všechny recenze uživatele

Hledání nějaké zásadní dějové linie je sice marné, film prostě začne a o kus dál skončí bez nějakého zásadního rozuzlení, nicméně už dlouho sem se tak nebavil. Woody Harrelson je naprosto dokonalý, intermezzo s jedním známým Hollywoodským hercem (nejmenuji kvůli překvapení), který si zahraje sám sebe, pravděpodobně ve svém vlastním reálném domě je naprosto dokonalé. Předem upozorňuji, že filmům se zombies dávám automaticky hvězdičku navíc...životní láska, je životní láska;o) ()

kowalski 

všechny recenze uživatele

Jak každý chválí scénář tak mě připadá jako nejslabší článek filmu. 4 lidé co se nadprůměrně dlouho ubránili před zombies dělají vždy nelogicky takové úkony aby je potkali co nejdříve. Jinak obsazení a herecké výkony jsou nadrůměrné. V několika momentech jsem se nahlas smál smíchy. Třeba při taktice Billa Murrayho proti zombíkům a jeho předčasné zase dějové nedotažené smrti. ()

Gerrard8 

všechny recenze uživatele

Neviem jak vy, ale ja som sa príjemne pobavil. Čakal som trapas, ale toto rozhodne nie je trapas ako hovorim nasmial som sa ako sa patri... Plus veľmi sympatická Emma Stone. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Tento film mám medzi filmami, na ktoré som sa tešil, a preto budem kus kritickejší, lebo som bol trochu sklamaný. Pre mňa tam bolo veľmi málo akcie, na to, že to má byť aj komédia tak aj toho tam bolo málo, a čo je najhoršie bolo tam málo zombíkov. Škoda, možno keby bol scenár trošku obsiahlejší, bolo tam viacej zaujímavých postáv tak to mohlo byť lepšie. Čo tam bolo fakt perfektné tak je to Woody Harrelson, veľmi dobre to zahral, bol presvedčivý, a ako jedniný tam robil akčnú atmosféru. Keby som sa na tento film tak netešil tak by som dal viac hviezdičiek, teraz dávam lepšie tri. 65% ()

pirko7 

všechny recenze uživatele

Vtipy slabé, příběh žádný, nápad nevyužitý. Dvě hvězdy jsem vytlačil pouze za to, že to mělo pěkný efekty a zpracování. ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Skvelá zombiáreň. Hlavne preto, že je to viac komédia ako horor. V USA žijú už len posledný štyria "normálny" ľudia, ale tu je to brané nie ako katastrofa ale ako dobrodružstvo. Tie zombie niekedy pôsobia len ako taký doplnok k príbehu štyroch hrdinov, ktorý je inak veľmi zábavný. Ani nie tak vtipný, ale zábavný........... A k tej zábave prispel (u mňa) najväčší filmový frajer za rok 2009 - W. Harrelson a taktiež efektné spomalovačky, v úvode spojené s titulkami a netreba zabúdať i na dobre vybrané skladby do soundtracku............ Najzábavnejší film za poslednú dobu........... ()

grerar 

všechny recenze uživatele

No... Všici vychvalujou Eisenberga za Social Network. To mě trochu odrazovalo od Zombielandu. Jenže pak zjistíte, že tu hraje Woody a Murray... Šup, a máte velmi oddechový film. Obrázky jsou skutečně působivé. Je ovšem třeba připomenout, že se jedná o odlehčenou formu hororového žánru, něco jako měkké Scary Movie (Se zaměřením na zombie pochopitelně... :)) Mělo by to bejt míň, ale za Woodyho dávám 4* ()

Mallyyy 

všechny recenze uživatele

Zombíky mám rád, ale jen do té doby, kdy je to horor a ne komedie. Je to vlastně zase popcornová záležitost, kde stojí za zmínku jen Emma Stone, Bill Murray a scéna v obchodě. Když Tallahassse hledá nějakou čokoládu a místo toho najde nějaké kokosky je fakt k ''smíchu''. A, aby to nebylo všechno, ještě tu je velice nesympatický hlavni hrdina.... ()

Helldo 

všechny recenze uživatele

Trhlý snímek, výborný Harrelstonem a......to je všechno. Až na nápadité "likvidace" zombičích přátel nic světového. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Bezvadný film. Zombie koncept je tentam a takové filmy dostávají nový nádech.Postavy jsou nanejvýš sympatické, Woody Harrelson představuje neohrabeného borce, který se ničeho nebojí. Híří vtipem a libuje si v zabijení Zombie (Zombie Kill Týdne). Další tu máme Emmu Stone, prostě úžasná ve všech směrech. Své role se zhostila navíc než bravůrně. "Kill that fcking zombie". 90%. ()

Eratashi 

všechny recenze uživatele

X_X sakra vtipný a sakra vtipný, aha to už jsem říkala :-D Takhle nějak si představuju všechny počítačový hry na téma zombie xD ()

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Jo viděl jsem lepší zombie filmy s nadupanou akcí. Jenže tohle je ohromně vtipný, má to skvěle napsané figury a skvěle obsazený. Škoda jen prostřední pasáže, mohla být trochu víc nadupaná a taky to mohlo být i trochu delší. Každopádně Woody Harelson je jako vždy geniální, Emma Stone je opravdu půvabná a talentovaná, Jesse Eisenberg je fajn a Abigail Breslin je taky v pohodě, vlastně po dlouhé době mladá herečka která mě nevadila ba naopak. No a Bill Murray je stylovej. Jo a taky musím zmínit skvělý závěr, střílení na horské dráze či ze zavřeného stánku, výborný nápad. Zábavný film, ale dalo se z něj vytřískat mnohem víc. ()

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

04.01.2019

Už je v podstatě jasné, že studio Disney místo klasického pokračování Pirátů z Karibiku hodlá celou sérii rebootovat. Poslední díl totiž vydělal „jen“ 794 milionů a to je po miliardových dílech pád,… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Reklama

Reklama