Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

misar3 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem očekával nějakou vtipnou scénu... Nějak žádná nepřišla, ale trapných a nudných bylo dost. Jak již psal B!shop, jasná urážka hororových ikon. Až mě to zamrzelo, když jsem je totiž viděl v traileru, říkal jsem si, že by to mohla být možná povedená parodie, ale místo toho to byla fraška s žádným pořádným příběhem. Jediná vtipná scéna: Když sejmuli malého kluka brankáře a mysleli si, že je to Jason. Herecké obsazení absolutně neznámé a slabé, ale to u podobných Céčkových parodií bývá :-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi parodie na hororové snímky, že? Dobrý no, tak jsme se zasmáli a můžeme pokračovat dáll! To snad i „umělci“ jako Jason Friedberg s Aronem Seltzerem mají více invence než ti, kteří se podepsali pod tohle. Ti alespoň střílejí jeden trapný gag za druhým, až se jim na dvacátýšestý pokus jeden zadaří…..ale tady?!?! Úplná rezignace…..jeden průjmový vtípek (ten nikdy nesmí chybět), pak vyskočí Pinhead s šipkami v hlavě, ha ha ha, hi, hi, hi, ho, ho, ho a budeme končit. Je mi líto „krále parodie“ Leslieho Nielsena, který se na sklonku života nechal ukecat k něčemu takovému. Je mi líto Steva Howeyho, které ho jsem měl celkem rád v Deníku zasloužilé matky. A je mi líto předností Diory Baird, kterým bych a rád našel jiné uplatnění. Mimochodem, výbavička Diory Baird je asi to jediné, co budu mít ještě za týden v hlavě z komedie lomeno horor Stan Helsing. ()

Reklama

Stocki odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem ještě nezažil. Už jsem viděl mnoho špatných filmů a v tomto případě i několik špatných hororových komedií a parodií, ale tohle už je opravdické dno. Myšlenka velmi chválihodná, dát do jednoho filmu snad všechny známé hororové postavy jako Jason Voorhees, Michael Myers, Freddy Krueger, panenka Chucky či Leatherface a další. Mohlo to být velmi zajímavé, kdyby se ovšem scénáře ujal někdo, kdo má alespoň trošku inteligence. To, co jsem viděl až do konce to nemá obdoby. Nesympatičtí hlavní hrdinové, Leslie Nielsen jako servírka (měl to zapotřebí?) a z našich starých dobrých masových vrahů si dělají srandu, trapnou a ubohou. Nemá cenu to komentovat, těch 100 minut se dá využít mnohem smysluplněji. ()

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

100 % Odpad!!! Bez debat. Protože zde není o čem debatovat. Tato rádoby "parodie" akorát tak zesměšňuje vše, co jí přijde pod ruku, ale o parodii zde nemůže být řeč, protože k smíchu to absolutně není ani v nejmenším. A když už přijde nějaká naděje, že by mohl přijít nějaký ten vtípek, tak zase působí nuceně, nechutně a bez vtipu. P.S. Ovšem co tady dělá Leslie Nielsen nechápu, sice tento žánr je jeho šálkem kávy, ale proč hraje ženu ? Asi už je až tak senilní, že netuší co dělá, jestli tohle ten člověk má zapotřebí. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Z naprostého "Parodiového" maniaka se ze mě stává "skeptický" maniak.. Vždyť tohle už je moc ne ?! Oukej Scary Movie 4 se dalo, Date Movie taky dobré, Velkej biják - výborný (Nechápu to hodnocení) , Disaster Movie - taky hloupé, ale pořád si drží podprůměr a závěrečný Song jsem měl v Playlistě dlouhou dobu (:), Tohle je Sparta- Strašné, nedalo se na to dodívat. A teď tohle.. Stan Helsing. Jedna z nejhorších viděných parodií typu Scary Movie. Začátek solidní, jenže zbytek filmu je prostě strašný. 32% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno