Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

VooDoom odpad!

všechny recenze uživatele

Za blba Mareše a nesympatický, slovenský orlí nos a o ostatních věcech se zde nedá polemizovat... - odpad... ()

Krasus odpad!

všechny recenze uživatele

Je smutné, že projekt, na kterém doslova dře velké množství kvalitních a kreativních lidí je brak toho největšího kalibru. Další důkaz toho, že vizuální umění stojí a padá na střihu. ()

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

Co k tomuto říct.. ano pár ,,zpěváků,, stojí za řeč.. ale většina ani neumí zpívat což je opravdu zábavné se dívat na skřehotající šašky co se jsou ukázat do TV.. A stejně kdo to vyhraje tak se z něj žádná velká hvězda nestane taky proč že? Každého tam nutí zpívat popík případně nějaké diskosračky a když tam z prd.le přijde známý a střihne jim tam pořádný metal tak se mu vysmějí a nazdar (ostatně to se dalo čekat neznají tento styl vokálu a berou ho jako podřadné, ale zkušte si ty přechody rytmus a vše toho vokálu provozovat třeba 2 hodiny v kuse na koncertě a třeba 4 dny v týdnu v rámci turné... pak mi řekněte zda to je či není umění.. jenže to tam nikdo nechápe)... Prostě jasný odpad! ()

Danula13 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo, ta slavná a nenáviděná superstar. Slavná odborná porota u mě moc sympatií neposbírala (každý člen z jiného důvodu) a účastníci ? Já tvrdím, že kdo se ocitnul v poslední Top 12, nepotřebuje vyhrát, ale potřebuje být zajímavý pro lovce talentů, kteří kolem krouží jako supi. Klidně se může stát, že toho, kdo skončí desátý, čeká daleko větší hudební kariéra než toho, kdo tu soutěž nakonec vyhraje. Jediný, kdo to u mě nakonec trochu vyhrál, je moderující Adéla, ta má něco do sebe. Mareše komentovat ani raději nebudu. Za Adélu alespoň těch 10%. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Pořád stejný pořad :o). Ale letos se mi líbí porota zatím asi nejvíc. Habera je super kolík, Jandová sexy dračice, Rolins celkem pokulhává a Hejma velký elegán s nadhledem... Co mi ale letos vůbec nesedí, tak je Marešova spolukomentátorka. Naprosto mi nesedí její vzhled, natož pak její výkony. Mareš odvádí kvalitní práci, ale s těžkou, přetěžkou koulí na noze... Nejsem pravidelný dívák, ale když to běží, tak to běží :o) V TV dávají mnohem větší PÍPčoviny. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Kdo vyhrál 1. řadu? Aneta - kde je Aneta teď? Kdo vyhrál 2. řadu? Nechte mě přemýšlet...jak že se jmenoval? Bende nebo Horváth? Jé - ona byla i 3. řada? A tu vyhrál kdo, proboha? Pro mě Leoš Mareš. Takže, i kdyby tahle superstar byla ryze česká, ryze slovenská, madˇarská nebo papuánská - pro mě už teď vyhrál Leoš Mareš a Adela Banášová a jejich supr pohotový smysl pro humor. Ale vo zpvevákoch? Može to byt kdokolvek - mě je to fakt šumák. ()

ranp 

všechny recenze uživatele

Hezký mladý zpěvačky, občas vtipný komentář někoho z porotců, ale tenhle formát se prostě postupem času vyčerpává. Každá další řada Superstar mě baví o něco míň a nezachrání to ani skutečnost, že je to zřejmě první mezinárodní Superstar. ()

Jirka2R81 

všechny recenze uživatele

Minimalně dvě členky poroty a něžná polovina moderátorské dvojice mě dokáže oslovit i při vypnutém zvuku. Při zapnutém zvuku se dájí zkousnout i některé pěvecké výkony a hlašky všech členů poroty. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě jde o zábavný pořad a já se u něho bavím. Navíc ho sleduje 2 miliony diváků, takže až tak hrozné, jak se zde píše, to není. Česko - Slovenská verze se mi líbí víc, než ta původní, pouze domácí. Vyrůstal jsem na jiné hudbě, ale rád si poslechnu různorodou hudbu a navíc na živo. Málokterá současná pěvecká "celebrita", je schopna takto kvalitně na živo zazpívat. Asi jediná věc co mě vadí, je až moc emocí a slz při vyřazování. Je to opravdu takový nápor na psychiku nebo jsou Ti mladí tak málo odolní?! Každopádně v naší rodině, tuhle řadu sleduje každý, včetně 82 leté babičky... :-D ()

markuser odpad!

všechny recenze uživatele

Zase mame postarane o vecerny program na pol roka. Este ze sa o5 zacali hrat vsetky futbalove ligy a mam co pozerat. ()

Roby 

všechny recenze uživatele

To co někdy Leoš Mareš vyblekotá z té svojí tlamy se nedá ani poslouchat stejně se v jednom kuse chichotá jen svým stupidním vtipům a neříká jak je skvělý.1 hvězda za porotkyně a občasnou srandu. ()

chamba 

všechny recenze uživatele

Na prvé kolá respektíve kastingy, ktoré boli jednotlivo odvysielané vo väčších mestách som sa úprimne tešil, ale musím povedať, že ma troška sklamali, pretože som očakával klasickú hviezdnu rotu (ľudia čo si o sebe myslia akí sú skvelí speváci, ale pri tom sú horší ako najhorší). No zdá sa mi, že účastníci pochopili z predchádzajúcich ročníkov ako sa tam zhovadia a tak sa tie najväčšie klenoty neukázali, i keď sa nájde pár zaujímavých šmakov aj v tohto ročnej superstar a klamal by som, keby som napísal, že som sa na nich nezabavil. Porota je zložená klasicky, kde k našej Rolincovej, ktorá tam je len na to aby ukázala aké jej spravili veľké a súmerné kozy a Haberovi, ktorý nakladá všetkým okolo ako správny chlap, pribudla nabudená Jandová, ktorá sa snaží držat tempo s Haberom no jej výroky sa na neho nechytajú, a tak to tlačí moc do vulgárnej stránky a na koniec je tam ešte dáky čech, ktorého meno ani neviem, lebo som v živote o ňom nepočul a aj tak tam len sedí potichu a nepovie ani slovo. Na úplny záver môjho príspevku ešte musím spomenúť moderátorov Mareša a Banášovú, ktorí sú zatiaľ neskutočne podpriemerní, pričom nevedia spraviť poriadny vstup a furt sa tam len rehocú do kamery. ()

Kracken 

všechny recenze uživatele

Co se týká hudby to sleduji, protože mám hudbu rád. Tahle šou je díky moderátorům snesitelná, co se týče pěveckých výkonů, tak je to dost bída ale moje zvědavost je silnější a tak se vždy těším na další díl. Mimochodem, jediní kdo umí v téhle soutěži zpívat, je Chodúr a ta holčina z Brna :) ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Stále dokola to samé, nudné, slabé...atd. Hvězdička jen dobrý začátek, kdy vidíte jací "idioti" tam jdou a Vy se jim u obrazovky smějete, pak už můj zájem úplně upadl... ()

Reklama

Reklama