Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 242)

Candimann 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době trefný název. Opravdu bláznivá, ztracená láska. Ztracená začátkem,bláznívá znovu dobýváním. Samo sebou tu najdeme více postav, které tu lásku dobývají jinak, ale ústřední postavu zde ztvárnil Stave Carell (jinak ne můj příliš oblíbený herec), ale zde odvedl výkon takřka na jedničku. Na konci trošku více romantiky, ale po stránce filmového obsazení – není co vytknout a nápadu, téže ne. Závěr: Plný počet *(hvězd) ()

adrika27 

všechny recenze uživatele

It´s like you´re Photoshoped !!! Nebyť Ryana Gosslinga a jeho Dirty Dancing move, asi by som dala o hviezdičku menej, ale každopádne ma film pobavil aj napriek typicky americkému happyendu. Vrele odporúčam. ()

crasher 

všechny recenze uživatele

Neskutečná romedie!!! Suprová komedie z poslední doby, kterých prostě podle mě moc není a aji kdyby, tak komedií se člověk nepřesytí (těch dobrých!) s relativně hodně prvky romantiky, či takové té pohodové rodinné/randící atmosféry :-) Opravdu pokud chcete vypnout ode všeho či naopak přemýšlet o tom, jak je svět malinakté, mrknite na to. Samy, ve dvou, třech... film pro každou příležitost. Nějak jsem ještě nabité emocema z filmu, takže bych to shrnul do jedné věty: ,,NEVER GAVE UP!" ()

AndílekK. 

všechny recenze uživatele

RomKom, která neurazí a ještě k tomu pobaví. Na Ryana se skvěle kouká a zlom z proutníka na partnera je zkrátka drnknutí na tu správnou strunu. Konec filmu bych změnila. ()

The Count 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo moc milý překvapení. Ne, že bych čekal volovinu, ale trošku jsem se bál, aby se to moc nezvrtlo. A nejvíc si mě tahle komedie získala ve chvíli, kdy už to vážně vypadalo špatně a záchrana přišla tak, jak bych jí asi nikdy nečekal. Ještě víc se to zvrhlo. "Excuse me, Emily. You left your sweater in my car the other night." Krásně a úplně akorát si to udělalo legraci samo ze sebe. Navíc moc hezká práce s kamerou. Dobře nakombinovaný "rutinní žánrový záběry" s vychutnáváním si detailů. A samozřejmě zábava, příjemně strávený čas i příjemný, i když předpokládatelný, myšlenky. ()

henrybrno 

všechny recenze uživatele

Bravo!!! Překvapení roku 2011. Konečně romantická komedie, která nejde po zaběhlé cestě, ale přichází s něčím novým. Zábava po celé dvě hodiny a parádní herecké výkony. 90% ()

Inhoofer 

všechny recenze uživatele

Trochu rodinná, trošku romantická jakože komedie o jednom rozvodu, hledání smyslu života, hledání pravé lásky, vyplnění samoty, sexuální touze puberťáka s chvílemi nudným a dlouhým dějem, která neurazí, ale ani nijak moc nenadchne.Podruhé si to asi nepustím. 2/5. ()

JirkaWade 

všechny recenze uživatele

Vynikající, hlavně první polovina, která mi připomínala Hitche. Kdo nemá tento film ani v budíčku, děla velkou chybu. Škoda přeplácaného konce. Kdyby si to občas nehrálo na drama a konec by plynule navazoval na průběhu filmu, o 4* bych vůbec nepochyboval. ()

feszani.cz 

všechny recenze uživatele

Pecka, pecka, pecka! Další, pro obyčejnýho člověka, naprosto perfektní oddychovej film se skvělým obsazením a scénářem. Další špatnej propadák pro namyšlený pisálkovský ubožáky typu Verbal a Superpero, kteří si na něm vymastí svoje pseudoego. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Partnerské vztahy roztočené do vývrtky.Těžko se mi hledal nějaký pozitivní vztah k jakékoli postavě.Vše jenom načrtnuté,ploché.Ale jinak příjemná podívaná bez blbých vtipů a s dobrými herci. ()

plsek45 

všechny recenze uživatele

"Romantická komedie " čekal jsem víc než jsem viděl , možná jsem měl jen moc vysoké iluze ale tohle mě vůbec neoslovilo , dokonce mě to i značnou část filmu nudilo. Chybí tomu zápal , je to strašně usedlé a bez osobitosti . Kopíruje to hromadu jiných filmů a přitom se snaží vypadat nově . I když musím říct že několik nápadů je opravdu originálních. Herecké obsazení je dobré i když musím říct že je to asi nejhorší role Emmy .... Má to být komedie ale nesmál jsem se a nebavil vůbec až asi na dvě povedené scény , má to být romantika ale s city mi to nepohnulo ani na jediný moment a jako drama to nemá cenu ani komentovat .... a ještě ke všemu je to zbytečně natažené , určitě by neuškodilo být to o dvacet minut kratší ... Bohužel velké zklamání ale kdo ví třeba je chyba ve mě a ne ve filmu ;) ()

Vitasex 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná komedie. Carrel je správnej ňouma, a Gosling správnej frajer, dohromady jim to jde skvělě. Přiznávám že bavit jsem se začal až v době kdy se tito dva dali dohromady, ale od té doby film nabere neskutečnej spád! Scéna na zahradě kde se nám najednou ukáží všechny důležité postavy filmu je až geniální. Bohužel film má tak americký konec, že jsem mu musel ubrat jednu hvězdu. Ne, že bych nebyl romantik, ale co je moc, je prostě moc. ()

karmalat 

všechny recenze uživatele

Chytrá skoro komedie, závěr nemusel být tak americký, ale jinak jsem se bavil a vcítil do chování účastníků téhle rošády. Doporučuji se sklenkou vína v ruce v páteční večer. ()

Fixa 

všechny recenze uživatele

Docela fajn a svěží. Bavil jsem se a kazil mi to akorát rádoby moudrý teenager - což se projevilo i negativně na konci, který mi tam kvůli tomu nepásl - byl tam drsně našroubován, aby se splnil účel. Jaký? No jaký asi... Lepší průměr - jestli hledáte příjemnou komedii, našli jste ji. Původně jsem zamýšlel dát 3 hvězdičky, ale když jsem se nad tím zamyslel a srovnal s jinýma, musel jsem hodnocení zvýšit... ()

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama