Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nabizi se srovnani s prcickama a to rozhodne neni daleko, ale presto je serial o trochu necem jinym. Jasne, jde tu vetsinou o nehorazny chlastacky spojeny s pozivanim vsemoznejch drog, alkoholu a balenim jedny zensky za druhou. Ale zaroven to je i o americkym fotbalu ( i kdyz je s podivem, ze je sice videt spousta treninku, ale ani jednou normalni zapas). Hlavni hrdinove jsou tu v podstate ctyri, sympatickej hrac fotbalu, jeho nejlepsi kamos naprosty hovado, ktery dela maskota, druhej hrac fotbalu, tentokrat cernoch a trochu podpantoflak a pak i kdyz sice ne hlavni postava, tak rozhodne jedna z nejvyraznejsich, kapitan druzstva. Coz je nabuseny dvoumetrovy hovado, ktery bohuzel rozumu moc nepobralo, obcas ma homosexualni sklony a vymejsli samy dobytkarny. No a jednotlivy pribehy jsou dost nevyvazeny. U nekterejch dilu vam pride, ze se za tech 20 minut vlastne vubec nic nestalo a mate problem si vybavit, o co ze v tom dile vlastne slo a pak jsou naopak perfektni dily se zajimavym dejem a vetsinou v momente, kdy se to rozjede, tak je konec dilu. Coz vzhledem k tomu, ze na sebe dily nenavazujou, je dost skoda. Jinak uz neni moc co dodavat, stupidni, ale zabavnej humor, ultra kokotsky zapletky typu zapomnel sem prsten v nejaky stripterce, kdo mi strcil prst do prdele a podobne, sympaticky herci, svizna hudba a sexy holky, to mi tu ke stesti stacilo, takze lepsi 4*. ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Takovýto seriál jsem hledal opravdu dlouho... možná to je, jak to říct, hlavně pro mladší diváky, ale je to ohromná zábava, hlavní představitele si ihned zamilujete, seriál má nástup hned prvním dílem, za ničím se neskrývá a hrdě pokračuje už dvě série... nezbývá než se modlit za třetí sérii a nezbývá než se těšit na další a další herecké obsazení ;) ()

Reklama

Vanguard77 

všechny recenze uživatele

Jak píše B!shop, rozhodně se tu nabízí srovnání s Prcičkama. Jenže... tam kde první American Pie zářil (případně ještě díl 2 a 3) a většina nástupců totálně zklamala, tam Blue Mountain State navazuje. Jako by se jim podařilo u mě vzkřísit první skvělé zážitky s American Pie a opravdu je to jízda. Seriál má některá slabší místa, některé díly vás nijak zvlášť neosloví, ale pak jsou tu díly, kdy vtip a komedie proudí tak přirozeně, až se budete divit. Včera jsem to sledoval v noci čtyři hodiny a upřímně lituji své spolubydlící z vedlejších pokojů, protože jsem je musel výbuchy smíchu budit. Takže zatím v polovině druhé série nadšení, 80%, ale pátou hvězdičku za vynikající theme song, což je vskutku úžasná pump skladba. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Dosť úchylné, dosť fekálne, dosť zvrhlé, dosť vtipné.. niekedy je lepšie zbytočne nemoralizovať...ten kapitán je totálny, ale totálny kokot.8/10 / a tá HUDBA!!!!/ edit: s odstupom času tomu musím dať za 5, od bms som dlhé roky nevidel nič, čo by ma pobavilo aspoň na takej úrovni ako táto pičovina, teším sa na celovečerný film. ()

stanyslaw odpad!

všechny recenze uživatele

Nekolik spoileru: 1. dil lze jeste asi prezit. 2. dil prakticka ukazka, jak se snubni prsten muze ocitnout v hovne na stole a jak jej po vytazeni navleci. 3. dil: vagina z plastu sdilena celym tymem spolu se syfilis. syfl je neskodna legracka, kterou leci trener penicilinem na treninku. nejvetsi sranda je ovsem umyslne nakazit pohlavni chorobou hezkou holku. dalsi spoilery jiz nasledovat nebudou, ani ja ne. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama