Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

darwin 

všechny recenze uživatele

Seriálové American Pie pro 21. století. Co udělat s žánrem, který již několik let stabilně upadá? Natočit seriál a v komických situacích jít až hluboko na kost. Hrubozrné vtípky jsou místy až moc nechutné a trapné, ale místy naopak velmi podařené. To samé se dá říci o jednotlivých epizodách. Výborné střídají ty nudné a trapné. První série jednoznačně vítězí nad tou druhou, ale i v druhé sérii jsou povedené epizody, zvláště ta poslední se skvěle provedeným zakončením. Z herců jednoznačně vyčnívá Alan Ritchson coby Thad Castle. ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Vynikající po všech stránkách. Za tři série se našlo pár dílů, které bych hodnotil za méně než 5*, ale jako o celku není o čem pochybovat. Kvalita neustále roste a jako odreagování je tohle seriál číslo jedna! Jak už psali někteří jiní - hrozná škoda, že byly natočeny jen tři řady, ale chvála Bohu, že měli autoři alespoň možnost vyrobit slušný závěr. Škoda, že ne všechny dobré seriály mají to štěstí. ()

Reklama

Melvej 

všechny recenze uživatele

Zatím mam za sebou teprve první sérii, ale můžu s celkem čystým svědomím říct, že mě to neuvěřitelně baví! Děj by se sice dal shrnout do tří témat - sex, návykové látky a americký fotbal - ale musím přiznat, že ačkoliv jsem to nečekal, jsou tato témata celkem vděčná a vtipná. Bohužel s dalšími sériemi už to tak slavné není. Druhá ztrácí dech a třetí se už úplně bez dechu válí na zemi, kdy ještě na poslední dva díly vstane, aby ještě doběhla do cíle. Každopádně seriál to rozhodně není špatný, škoda jen, že se ostatní série nepovedly tak, jako první. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Po první sérii: That's it!!!! Na tohle jsem čekal. Tenhle seroš je nonstop kalba, paření, prcání, ujetost, americkej fotbal a v jednom kuse zábava, kterou jsem si zamiloval. Zápletky tu nejsou nijak složitý a většinou se stejně točej kolem drog, steroidů nebo vztahu Cragia Shailoa s jeho přítekyní "pannou", což je děsná prdel. Žádný moralizování, pitvání se v mezilidský lásce na vysoký škole, žádný nudný propletence alá BH90210, ale jsou to takový dvacetiminutový Prcičky se super postavama, který jsem si musel zamilovat. Hlavní hrdina mi zprvu moc sympatickej nebyl, ale nakonec jsem si ho oblíbil. Maskot týmu Sammy je výbornej mamlas a kapitán fotbalovýho týmu je magor, kterej kandiduje na seriálovou postavu století a může směle konkurovat třeba takovýmu Barney Stinsonovi. Dívčiny, který se tu objeví jsou sympatický a neotravný a maj většinou šmrnc. Nemůžu ani zapomenout na trenéra týmu, kterej je bombovej. Těším se na druhou sadu. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Bylo období, kdy se kluci neustále bavili o jednom seriálu a já neměl ponětí o jaký seriál jde.Jednou mě už došla trpělivost, a tak jsem se zeptal, jak se ten seriál jmenuje a oni Blue mouintain state, a že je to o americkým fotbale.Tak jsem si ze začátku sehnal první tři díly.Po skončení prvního dílu jsem nevěděl co si má myslet.Byl neuvěřitelně šílený,cool a sexy zároveň.A tohle platí pro všechny serie.Některé díly jsou slabší, ale pak se ukážou díly, které jsou na hranici s genialitou.Postavám jednoznačně vládne trojice Alex-Thad-Sammy.Nadupaný seriál o jedné vysoké škole, kde by každý z nás chtěl být na místě hlavních hrdinů. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama