Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Slušný.Hodně slušný.Dalo se z toho vytřískat troche víc ale v rámci možností Tancharoen čapnul příležitost za koule a vnesl něco málo originálního vzduchu do toho komerčního puchu jménem MK.Scooter už vyčpěl a tak se snažil hodit tuhle fantazy divočinu do reálnýho světa a ono je to fakt zajímavý.S Reptilem sice šlápnul lehce vedle ale sériovej zabiják Baraka co vyřídí zkrachovalou akční hvězdu Johnnyho Cage mě hodně potěšil.Škoda že když rejža dostal balík na realizaci tak se nechal semlít požadavky Boona a studia a vyrobil nemastnej,neslanej seriál kterej zapadne.Kdyby ho nechaly utrhnout ze řetězu,věřim tomu že by natočil nehoráznej masakr. ()

Jango_Fett odpad!

všechny recenze uživatele

No to je ale stupidita. Díky bohu že to má jen 8 minut. Snaha podle Nolanova Batmana udělat z MK něco realistického? Ti co znají hrení oreginál si musejí trhat vlasy! Sci-Fi prvky jsou prakticky pryč, žádné jiné realmy, z Baraky a Reptila udělají psychouše....hrůza. Laciné, trapné a z MK to má společné leda tak názvy postav. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Zprvu mi přišlo absurdní s jakou vážností je příběh pojat a jak jsou do něj vtlačovány oblíbené masakrální figurky mého dětství, ale nakonec to nevypadá vůbec špatně, ani tolik nechtěně vtipně. Pokud by se v celovečerním filmu nešetřilo na bitkách, mohlo by z toho vzejít super béčko, třeba jako Undisputed III... 8/10 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, tak takhle by to šlo. Vizuál parádní, zasazení do reálnýho světa celkem originální a celý to prostě vypadá až moc dobře. Bitka sice měla svoje rezervy, ale i tak se Tancharoenovi nedá upřít originalita v rámci této herní série a také snaha a viditelná fanoškovská zapálenost. Kéž by se mu takhle povedl i film, jestli někdy bude. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Rozhodně navnadilo a doufám, že Kevinovi tu trojku přiklepnou. Civilní look Mortal Kombatu překvapivě sluší a pokud by se celý film nesl v duchu téhle šťavnaté představovačky, tak se o atmosféru vůbec nebojím. Teď jen angažovat bandu lidí, kteří do toho skutečně umějí kopnout (a to doslova), schopného choreografa a hlavně střihače nezávislého na amfetaminu, který to všechno nezkurví, jak je poslední dobou pravidlem. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Mortal Kombat: Rebirth měl být původně celovečerní film, ale Warner Bros. nakonec souhlasilo pouze s natočením krátkometrážního seriálu Mortal Kombat: Legacy. (NiaWolf)

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama