Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 2

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (455)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu Valentine's Day mnohem slabší. Zpočátku jsem uvažoval dokonce o dvou hvězdách, protože jednotlivé příběhy byly většinou děsně nezajímavé a vtipu dost pomálu. Nakonec ale z filmu šla tak dobrá nálada, že tu třetí dám... a vcelku rád. Ač Efrona nikterak nemusím, jeho linka s Michelle Pfeiffer (kterou taky jinak moc nemusím) byla nakonec nejlepší. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Kdo cekal Lasku nebeskou, je blazen! Ja jsem dostala presne to, v co jsem doufala... prijemnou vanocni atmosferu plnou sentimentu (kteryzto mi v tomto pripade vubec nevadi, ponevadz v Vanocum tak nejak patri) a hodne milych tvari. Zadne skvostne pribehy ani nic prekvapiveho, ale pristihla jsem se, ze se celou dobu britrouble blazene usmivam. Nezkazila mi to ani banda pachnoucich rusky zvanicich obcanu, co se v kine roztahovala vedle me. Nejlepsi pribeh je dle meho ten vytahovy s Ashtonem Kutcherem (ktery zaroven predvedl nejlepsi herecky vykon ze vsech) a Leou Michele z Glee, hned v zavesu jsou osolarkovany Zac Efron a plachá zestárlá Michelle Pfeiffer. Nejmene me oslovil bohuzel Robert De Niro a Hilary Swank a zdaleka nejvetsim utrpenim byl Jon Bon Jovi. Prekvapive mi nelezla na nervy Sarah Jessica Parker, nejspis diky skvele Abigail Breslin. Potesil taky Hector Elizondo a James Belushi, podesil obtloustly Cary Elwes a zestarly Matthew Broderick. Reklama na Niveu sice drze bila do oci, ale ostatnich jsem si moc nevsimala - zkratka svitici New York. Hudba se povedla... a zdaleka nejvic se povedly sceny ze zaverecnych titulku! Kdyby byl v tomto duchu cely film, klobouk dolu. Takhle je to neco mezi tremi a ctyrmi hvezdami... ale ze jsou ty Vanoce, priklanim se stedre ke ctyrce. ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Bleh. Klasická spleť příběhů v jeden den v jednom městě, která někde fungovala (Crash), ale tady... fíha, nikdy bych neřekl, že film se jmény jako De Niro, Swank, Berry, Pfeiffer atd. atd. se bude blížit odpadu. Americký pohled na silvestr, kde nejdůležitější věcí je pár světýlek (koule jede nahorů a pak pojede dolů, nejdramatičtější moment je, když se zastaví a málem to zničí oslavu konce roku půlce celého světa... má ještě někdo chuť zvracet?), nesmyslně namačkané davy na ošklivém Times Square a samozřejmě půlnoční polibek, je jedno od koho, hlavně když bude. Nuda, patos, senilní Marshall. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Na takový film je potřeba především dobrá režie, protože propojit tolik příběhů a postav není zrovna nejjednodušší. Přesto mě trailer nalákal a i přes kritické recenze jsem se na film docela těšil a nakonec si nemyslím, že se nejedná o tak špatný film. Spíš mně přišlo, že film chce toho stihnout až moc, chce co nejvíc pobavit a dojmout, no a povedlo se mu to tak na půl. Nakonec se prostě nejedná o nic vyjímečného a vlastně je to jen taková klišé romanticko-optimistická oddychovka, která neurazí (a občas je dokonce i docela vtipná). PS. Snad nejvíc nápadité mi přišly závěrečné titulky... :) A nejkrásnější moment z celého filmu? Auld Lang Syne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Uděláme si takový menší výpis: Michelle Pfeiffer, Robert De Niro, Zac Efron, Ashton Kutcher, Hilary Swank, Halle Berry, Alyssa Milano, Jessica Biel, Sarah Paulson, Til Schweiger, Carla Gugino, Katherine Heigl, Jon Bon Jovi, James Belushi, Sarah Jessica Parker, Ludacris, Hector Elizondo, Matthew Broderick. A to jmenuji jen ty skutečně známé celebrity a herecké hvězdy. Dá se s takovým obsazením natočit špatný film? Odpověď zní: A jaký! Na dlouhou dobu je tohle jedna z nejhorších komedií, které jsem zase viděl. Díval jsem se na "Šťastný Nový rok" hlavně z povinnosti, a tak to také dopadlo. Jak mám také být nadšený z toho, že jsou mi prezentovány různé epizodky, které se sem tam propojují, sem tam ne, pro všechny společné je pouze to, že se odehrávají na Silvestra. Příběhy nejsou vlastně ani originální. Jde pouze o jedno - o hledání lásky. Garry Marshall se rozhodl, že si natočí povídkový film, který ale nebude dělen na jednotlivé povídky, ale budou tvořit jeden celek. Jako kdyby mu bylo líto, že nebyl přizván k filmům jako "Paříži, miluji tě" a proto si něco podobného stvořil v žánru, kterému rozumí. Nebo alespoň rozuměl. Postavy jsou jednotvárné, jejich jednání průhledné, závěr je slzopudný, patetický a neskutečně předvídatelný. Některých herců je pro podobné filmy škoda, ale doufám, že si alespoň užívali natáčení jako třeba Hector Elizondo. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/rebelka-perfect-sense-sprosty-holky.html ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně v závěru filmu, kdy Hailey (Abigail Breslin) objímá svou matku Kim (Sarah Jessica Parker), má Hailey žluté rukavice. O několik vteřin později, když ruce sundavá, na nich však již nic nemá. (dandislav1991)
  • Ashton Kutcher (Randy) a Zac Efron (Paul) hrají ve filmu nejlepší kamarády. Ačkoliv divák může spatřit mnoho scén, kdy si kamarádi telefonují, nikdy je nespatří ve filmu v jedné scéně dohromady. (žvanimírek)
  • Zac Efron (Paul) se po natáčení filmu Hairspray (2007) s Michelle Pfeiffer (Ingrid) do herečky údajně zamiloval a jeden z důvodů, proč přijal roli ve filmu, byla líbací scéna právě s Michelle Pfeiffer. (žvanimírek)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama