Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (168)

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle stejnojmenné video hry společnosti Capcom. CITÁT - Moc čumíš na filmy......... Příběh pokračuje. Virus se šíří. Tentokrát jej zastihneme v malém samostatném státečku bývalé Ruské federace pojmenovaném Východo Slánská Republika. Ada Wongová zde spřádá svou politiku a s ničím se nemazlí. I presidentka státu má svou politiku a také se snaží. Nádherný je jejich společný souboj okolo 52 minuty. CITÁT - Odložila jsem váš odjezd ze státu na neurčito....... Je tu i náš starý známí Leon. Ten zase vyhledává problémy a pak se je snaží řešit. Momentálně řeší kdo používá ve Východo Slánské republice plaggy k manipulaci s civilisty. Zdánlivě se zde odehrává souboj mezi pěti stranami. Presidentka Světlana Belikova, která se snaží udržet u moci, šéf rebelů Buddy, který chce svrhnout vládu, Ady, jejíž úmysly nejsou skoro nikdy jisté, Leo, jako zástupce Americké vlády a souboj dvou virů v jednom T a G. V příběhu je několik nesrovnalostí, ale nejsou tak moc závažné. Například jsem nepochopil, proč se v 82 minutě převrátil ten tank. Ani opakovaný zpomalený záběr to nevyřešil. CITÁT - Zajdeme na pivko??......... Po krátkých titulcích se jmény hlavních aktérů je malý dovětek a po klasických titulcích je ještě pár záběrů a situací z nové hry. Povedené a zajímavé dobrodružství. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem si říkal, že jednoho krásného dne budou "živý" herci minulostí. Nikdo jim nebude muset platit nechutné prachy a nebudeme o nich číst v bulvárech a v podobných blbostech. Jasně... není to zrovna skvost mezi fimy,ale mě se to docela líbilo. Klidně by se to mohlo jmenovat i jinak. Ale chápu,že název "Resident Evil" přitáhne lidi! Možná by bylo super,kdyby byl natočen film ke hře Dead Island. Ty jejich videa jsou úžasná! Vypadá to,že animace bude vládnout světu filmu! 50% ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Resident Evil jako takový je vyjma jedničky jenom tupá řežba. Rákosníci to vzali z jiného soudku a zkusili zombíky a další příšery našroubovat na občanskou válku někde v prdeli. No, být to dva oddělené filmy, tak mohl být každý zvlášť zajímavý, ale takhle z toho vznikl takový divný paskvil, který pořádně nevěděl, na co se má soustředit. 60% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Degeneration mě nijak zvlášť neuchvátilo, ale Damnation už bylo výrazně zajímavější. Taková klasická videoherní zápletka a scénář, povedená akce a hravá kamera. V herní sérii RE se sice moc neorientuji, takže nemohu posoudit konzistentnost, ale oproti posledním dílům filmové série je tento přírůstek rozhodně lepší volbou. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Stále je to pseudoplný počet, na ten opravdu bomba Resident Evil film stále čekám, nicméně několik orgasmů jsem u toho měl. Místama brutálně herní a atmosférické. A ta hudba... žádný epic soudtrack, ale ten typický resi klavír s houslema mají taky něco do sebe. Tohle umějí pouze japonci, evropan ani amík to takhle neskomponuje. I ten patos mají jiný, milejší. No, snad se někdy konečně dočkám opuštěného honosného sídla uprostřed nočního lesa a v něm přežívající hrstka S.T.A.R.S. obklopena hordou zombií, zmutovaných pavouků, hadů, psů, vran a tajuplných místností plných hádanek a skrytých mechanizmů s mysteriózním nádechem. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Součástí závěrečných titulků je trailer na šestý díl videohry. (JackBurda)
  • Parazit Las Plagas, zde nazývaný jako Plaga, který se ve filmu objevuje, pochází ze čtvrtého a pátého dílu stejnojmenné videohry. (JackBurda)

Reklama

Reklama