Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (168)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Po technické stránce výborný animák, který vypráví příběh Leona a Ady odehrávající se před hrou Resident Evil 6. Děj se odehrává ve Východoslávské republice, ve které probíhá občanská válka. Chudý lid se vzbouřil proti kapitalistickému vedení státu Po dlouhých bojích vyhlásila prezidentka Světlana Beliková, vyhlásila příměří, ale jen do doby, než vláda zjistila, že se na území rebelů nachází ropa. Vláda opět zaútočila na takzvané teroristy, aby nerostnou surovinu získala. Prohrávající vzbouřenci se stáhli do hlavního města Holivgrad. Sem byl také vyslán Leon S. Kennedy, který má zneškodnit B.O.Z. - Biologické zbraně, (B.O.W.) které se zde vyskytli. Hned po příjezdu zjistí, že jej vláda stahuje ze země spolu s celou americkou ambasádou. Leon se tedy vydá pátrat po B.O.Z. sám, ale brzy je zajat vzbouřenci...... Ve filmu nejsou zombíci, ale lidé ovládání Plagou, dále je zde spousta Lickerů a objeví se zde i Tyranti. Film má nejen parádní vizuální stránku, ale i parádní soundtrack. Jako film doplňující herní sérii, se mi RE Damnation hodně líbil a za mě hodnotím 100% :) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus priveľa príšer. Postupne sa z Resident Evil vytrácajú zombie a akosi sa zabúda, že predsa to bola podstata príbehu. Bohužiaľ, hra aj film sa odoberajú úplne iným smerom. Kde všetci prežívajú orgazmus v 3D a efektoch, mne sa chce grcať. Príbeh stále slabší a slabší o čom svedčia aj posledné dve časti hraného filmu. Tá štvrtá a piata časť, veď to je normálne katastrofa. Filmová séria je na tom stále horšie. Hru pomaličky ale isto zahrabávajú pod koberec. Pre mňa osobne je tento kreslený príbeh len veľmi, veľmi slabučká náplasť už tak zdecimovanej filmovej či hernej série. No, a teraz mám chrobáka v hlave, či som tie tri hviezdy nedal viacmenej z ľútosti. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tak toto bol výstrel odzadu. Toto sa nepodarilo snáď vo všetkých merateľných úrovniach. Dávam 2 hviezdičky aj keď som sa preriekol, že tejto sérii nedám pod 5 hviezd, ale to len z toho dôvodu, že to beriem ako odnož, ktorá aj tak filmovo s Alicinými dobrodružstvami nemá spoločné vôbec nič. Keď to beriem ako pokračovanie skvelej prvej časti, tak je to naozaj hanba Resident Evil série ako takej. Škoda. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem, že uvidím pokračování s Millou Jovovich... Poté, co jsem zjistil, že se jedná o cosi, co vypadá jako ukázky z nové hry, se mi už tento "zázrak" vidět nechtělo. Nakonec jsem si to ale pustil a do dnes jsem nic podobného neviděl. Je to film složený spíše z počítačových herních ukázek, ale překvapivě se na to dá dívat. Konkrétně v tomhle případě, kdy Resident Evil vznikl nejprve jako PC hra to není vůbec špatný nápad. 60% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 84%***DVD/// Postavy 9/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Animace 8/10/// PLUS: známé postavy, jejich chování je uvěřitelné, animace výborná, původní dabing i ten český je kvalitní, atmosféra je přímo hororová, tvůrci si celkově toho dovolí hodně ukázat, občas jsem se bál nebo se vylekal, příběh je zajímavý, jsou tu i emoce, zajímavé dialogy a hlášky MÍNUS: přesto že to není nejkratší, tak to působí jako akční jednohubka ale spíš jde o to, že je škoda, že takových filmů není víc./// Shrnutí: Velká spokojenost, film jsem si opravdu užil a je překvapující (pro někoho naopak není), že Resident Evil: Damnation překonává svoje hrané bratříčky a to především tam kde právě hraný film na to nemá (odvaha něco ukázat, neuvěřitelná akce, kupodivu i příběh atd.)/// PS: Resident Evil je má oblíbená herní-filmová série a tohle patří k tomu lepšímu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Parazit Las Plagas, zde nazývaný jako Plaga, který se ve filmu objevuje, pochází ze čtvrtého a pátého dílu stejnojmenné videohry. (JackBurda)
  • Součástí závěrečných titulků je trailer na šestý díl videohry. (JackBurda)

Reklama

Reklama