Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (168)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Po pozretí Degeneration som sa na toto strašne tešil.No a vôbec som sa nesklamal práve naopak.Som veľmi milo prekvapený.Krásna Grafika to som len hltal.Nebudem porovnávať s hrou pretože tú som nehral ale teraz nad tým veľmi uvažujem.Leon sympaťák a jeho hlášky super , počas celého filmu.Začne to prakticky hneď od začiatku.Prvá polovica je skôr príbehovejšia ale tá druhá je akčná jazda ktorú som len hltal pohľadom.Koniec , som si neskutočne užil.No a v porovnaní s 1 je toto o neskutočne veľký kus lepšie..Hudba úžasná a na konci keď stoja proti sebe by som vydržal počúvať celý deň 5* a 100% rozhodne chcem pokračovanie. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hrozný blábol...Příběh tradičně ResidentEvilovsky plytký a překombinovaný. Animace nic moc. Herci žalostní(ano ti animovaní herci opravdu hrají špatně). Ženské mají pod sukní vždy jen neprostupně černé díry.......Je jedno jestli je to kdysisexy Mila, která ani neudrží bouchačku v ruce nebo animovaní paňáci-RE je evidentně značka braku(minimálně teda ve filmovém světě). ()

Reklama

Honzek 

všechny recenze uživatele

Od minulého počinu tohoto režiséra, Resident Evil: Rozklad, velmi značný posun k zábavě. Film minulý mně skoro vůbec nezaujal, ale tohle má něco málo do sebe! Je tam více akce, více zábavy a staré známé postavy. Můžeme se těšit na zombie, které jsme mohli spatřit v Resident Evil 5 a to myslím videoherní předlohu. Náš dabing má místy poměrně slušnou úroveň i když to celý film nezachrání:) No a taky tam je konec alá Zachraňte vojína Ryana :) Rozmýšlel jsem mezi 4 a 5 hvězdama.... A to za poměrně velký posun kupředu od minule, ale.... na pět to ještě není..Nicméně podívaná skvělá, mohu vřele doporučit. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

O niečo akčnejšie ako Degeneration a s celkovo o niečo lepším spádom ale ani Damnation nedokázalo kvality hernej predlohy pretransformovať do podoby filmu. A to aj napriek tomu, že ide o Resident Evil pre pravých hráčov predlohy a ktorý z dejového hľadiska vhodne doplňuje jeho univerzum. (a znova je možné si všimnúť, že hlavných hrdinov dabujú rovnakí dabéri) Čo však funguje v jednom médiu, nemusí zákonite fungovať aj v druhom a príbeh a jeho podanie je znova skôr slabinou, to isté sa však dá povedať aj o akcii, ktorá aj tentokrát trpí napriek istému zlepšeniu stále nie až tak presvedčivou animáciou, čo výslednému dojmu nijak neprospieva. Snáď to do tretice výjde, aspoň pri odkazoch na na predošlé diely skutočnému fanúšikovi zaplesá srdce. 50% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tak konečně výrazně povedený filmový Resident Evil! Expozice je ovšem značně zdlouhavá a chvilku trvá, než se najede na (decentně hororovou a videoherně přepálenou) akční kolej, stejně tak zápletka působí zbytečně složitě a překombinovaně, mocenské a politické čachry ve fiktivní postsovětské republice nejsou zajímavé a působí jen jako okrajová epizodka k hlavní dějové linii (kterou si musíme zahrát jinde). Nicméně jde o graficky vynikající záležitost (výrazně propracovanější než předešlý RE: Degeneration od stejného studia) a hlavně naprosto věrnou videoherní předloze; vždy po skončení rozhovoru jsem měl tendenci natáhnout se pro gamepad. :-) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Parazit Las Plagas, zde nazývaný jako Plaga, který se ve filmu objevuje, pochází ze čtvrtého a pátého dílu stejnojmenné videohry. (JackBurda)
  • Druhý celovečerní CGI – obraz zcela generovaný počítačem – film „Skrytého zla“, jehož děj se odehrává před událostmi ve hře Biohazard 6 (2012) pro PS3. (Perth)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno