Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (168)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Hru jsem nikdy nehrál, filmová série je moje oblíbená. Na základě tohoto tvrzení se ptám proč se to jmenuje Resident Evil? To co se tam vyskytuje (pod taktovkou "včelaře") navíc vůbec zombie nejsou... taky si nějak nevybavuju odkaz na zlotřilou "Umbrella Corporation"... Takže dívejte se na to jako na zajímavě vizuálně zpracované Sci-Fi inspirované Resident Evilem (tedy už teď víte o čem to asi bude - akce - a o čem to rozhodně nebude - hluboká zápletka) a bude to celkem v pořádku (a možná si jednu hvězdičku přihoďte). Jinak je to běžný průměr... max 3 1/2. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Animace skutečně jak z počítačových her dejme tomu před 10 lety, efekty pro případné 3D, časté záběry z pohledu první osoby, to vše mi dávalo spíše dojem vložených animovaných scén během hraní hry, ale ne filmu. Ten těžce propracovaný děj, jak se hrdina musí dostat z bodu A do bodu B mi už u posledních filmů Resident Evila začíná lézt krkem. A že by to mělo nějaké noirové kvality, na to raději ani nemyslete, kdo tohle tvrdí, v životě noirový film neviděl. Závěr je pak už dokonce i nechtěně směšný. ()

Reklama

mosnak 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem si říkal, že jednoho krásného dne budou "živý" herci minulostí. Nikdo jim nebude muset platit nechutné prachy a nebudeme o nich číst v bulvárech a v podobných blbostech. Jasně... není to zrovna skvost mezi fimy,ale mě se to docela líbilo. Klidně by se to mohlo jmenovat i jinak. Ale chápu,že název "Resident Evil" přitáhne lidi! Možná by bylo super,kdyby byl natočen film ke hře Dead Island. Ty jejich videa jsou úžasná! Vypadá to,že animace bude vládnout světu filmu! 50% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Raccoon City a Umbrella mi prostě chybí. Větvení vesmíru RE jsem přestal stíhat, ale jsem více méně rád, že jsem si prožil start příběhu ještě v dobách PSone. Každopádně když na něco okolo RE narazím, vždy se rád podívám. A i tady to celkem šlo. Start byl pěkně temný a připomínal právě počátek série. Později je to už takové ... jak to říct... přeplácané? Nevím trochu mumraj. Za Leona dám i tu 4tou hvězdu, ale bylo to o prsa. 70 procent. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem, že uvidím pokračování s Millou Jovovich... Poté, co jsem zjistil, že se jedná o cosi, co vypadá jako ukázky z nové hry, se mi už tento "zázrak" vidět nechtělo. Nakonec jsem si to ale pustil a do dnes jsem nic podobného neviděl. Je to film složený spíše z počítačových herních ukázek, ale překvapivě se na to dá dívat. Konkrétně v tomhle případě, kdy Resident Evil vznikl nejprve jako PC hra to není vůbec špatný nápad. 60% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Součástí závěrečných titulků je trailer na šestý díl videohry. (JackBurda)
  • Leon S. Kennedy je v tomto díle vytvořen podle předlohy ze hry „Resident Evil 6“ z roku 2012, zároveň ho v obou případech dabuje Matthew Mercer, který tak nahradil Paula Merciera, který Leona daboval ve filmu Resident Evil: Rozklad (2008) a ve hrách „Resident Evil 4“ a „Resident Evil: The Darkside Chronicles“. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama