Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1942 vidělo mnoho obyvatel na nebi UFO. O několik desítek let později se mimozemšťané vracejí, aby ovládli naší planetu. Dovede lidská rasa odvrátit jejich útok? (pavels94)

Diskuze

t.mon

t.mon (hodnocení, recenze)

Indy21: 26.11 v 06: 30 nebo 27.11 v 15:20 na Universal Channel.

Indy21

Indy21 (hodnocení, recenze)

Beckett51:  Tenhle film bych chtěl vidět. Ja jsem viděl druhý Monstrum (2008).

Indy21

Indy21 (hodnocení, recenze)

Je lepší bejt sračka co překvapí než trhák co zklamal. :-)

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Indy21: Tak tak, kolik zábavy jsme si v kanclu užili u skvostu Piraňa 3D :D

Indy21

Indy21 (hodnocení, recenze)

MartinezZ: Souhlasím...někdy není odvěci se kouknout na špatný film, který nemusí tolik zklamat.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Beckett51: 1) Asylum je výrobna béčkových filmů, z principu od nich nemůžeš chtít kvalitní film do kina. To je jako kdybys' chtěl od Trošky natočit pro USA epickou trilogii o občanské válce Jihu proti Severu. 2) Asylum na to nemají scénáristy, herce, prostě nic. Kdyby vytvořili normální film, byli by jen dalším mainstreemovaým studiem. Naopak, těmi sračkami josu Asylum pověstní a určitě je i dost bláznů, co se v těchle zrůdnostech vyžívá a na DVD si to koupí. Kdyby se jim to nevyplatilo natáčet, tak to nedělají, tomu věř.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Asylum už natočilo dvěstě sraček. Kdyby všechny ty peníze šetřili a natočili za ně pořádnej film, mohli sme mít novou Válku Světů.

areswt

areswt (hodnocení, recenze)

Tak sedím doma na gauči a nadavam že v bedni nič nie je. Pozerám do programu svojho androida kde je spomenutý tento snímok. Kliknem na odkaz na csfd a čítam komentáre. Vravím si: bavím sa na komentároch kuknem či je to fakt také zlé. Prvych 5 minút vybuchujem smiechom. Scény vo filme mi pripomínajú niektoré komentáre. Druhých 5 minút iba neveriacky krutim hlavou....ďalších 5 chvalabohu reklama. Oddych. No a potom to príde shit shit shit.......atď. mimochodom nemáte niekdo lentilky ....?

Whoossain

Whoossain (hodnocení, recenze)

Myslím, že není třeba vidět každý film od Asylum, aby divák mohl hodnotit. Vlastně stačí vidět jediný film (libovolný) a divák má jasno i o ostatní tvorbě. Já například nedávno viděl Magašark fršus obří chobotnice a jasno mám...

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

No csfd již nějakou dobu znám a vím že tyhle filmy hodnotí plno uživatelů, aniž by to viděly, víte je to totiž Asylum:-/

Conspi

Conspi (hodnocení, recenze)

Heh. Britální hodnocení. Rověnž na CSFD.cz vidím tak mizerně hodnocený snímek prvně.

 (hodnocení, recenze)

Zaplman: Kriste toto je fakt asi to najhoršie čo som v živote "preklikal" Celá sa to pozrieť nedá. Radšej si pozrite niečo z Bollywoodu.

Reklama

Reklama