Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Dva - tři frky bez záruky, nejotravnější geront pod sluncem a dvojka rachitických brášků bez charismátka. Potenciál ku využití by byl, ovšem Matthlal Hovene se předčasně sebeuspokojil u prachsprostých náznaků. Sestřenka mohla oblažit oko šmírákovo alespoň kouskem masa, závod ve sprintu - rentiér versus chcíplotina - šel dotáhnout více, bubačisko s ocelovým plátem v šešuli mohl předvést podstatně zběsilejší drajv, ten dědek nemusel být takový čůrák....tři prdele popravených nadějí. A měla-li poslední hláška filmu vyznít komicky, nepovedlo se. Vyšel z ní patetický canc, naškrábaný na nejedné stránce anglofilní literatůry. Chcete-li však spatřit bijáček, v němž budete nakonec s černočerným mávátkem v ruce fandit šouravým mrtvolám proti bandě otravů, jen do toho. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia mladíkov sa formou lúpeže v banke rozhodne zachrániť starobinec v ktorom je umiestnený ich "deda". Spomínaný ústav totiz majú presťahovať a ich obľúbený starý otec bude presunutý niekam na sever. Neďaleko ústavu prebiehajú stavebné práce. Robotníci pri výkopových prácach narazia na starú hrobku. Tá však nikdy nemala byť objavená. Zombie vychádzajú na povrch a boj o život môže začať. Momentálne mám pocit, že sa roztrhlo vrece s komediálnymi zombie horormi. Tomuto podobný, JUAN DE LOS MUERTOS podľa mňa ponúkol o niečo lepšiu zábavu. Ani pri tomto sa ale nudiť nebudete. Výborný herci, skvelé zábery a "frky" s tým spojené Vám vyčaria nejeden úsmev na tvári. ()

Reklama

evilmind 

všechny recenze uživatele

Opravdu zdařilý britský pokus o zombie komedii ve stylu Shaun of the Dead - sice to není zdaleka tak dobré jako velký vzor, ale rozesmálo mě to nahlas hned několikrát, a nic jiného od komedie ani nečekám. Jsou tam scény, co fungujou prostě parádně, a můžete se na ně klidně dívat znova a znova, ale bohužel i poměrně hodně dost upracovaných gagů, které ve snaze být co nejvíc cool vyšumí spíš do trapna. Jasně, od filmů tohoto typu nečekám nějakou extra logiku, ale pokud to neni crazy komedie (což není) tak scéna jako zombie s kovovou destičkou v hlavě a její komplikovaná likvidace, nebo odpoutání lodi, působí prostě divně. A je na tom hrozně vidět, jak autoři měli vizi nějakého vyvrcholení scény, ale prostě se jim nepodařilo najít způsob, jak k němu dojít vtipně a nenuceně. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Akční britfilm o zombících, s trochou toho dramatu a suchého humoru. Efekty jsou občas k smíchu, jindy dobré, stejně tak herecké výkony a scénář. Tenhle žánr není moc náročný, a Cockneys vs. Zombies se toho ujmuli celkem stylově. Je to lepší průměr těchhle filmů, málo balastu, hodně akce, prostě nenáročná odpolední pohodička. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jak já jsem se těšil. Konečně se poštěstilo a vklidu musím říct, že trailer nelhal. Opravdu šlo o nabušenou zábavnou jízdu alá Zombieland se specifickým britským humorem. Hodně bylo zveřejněno už v traileru, ale ve filmu se najde další sprška scének, které vám oživí již odumřelé buňky a vrátí je zpátky k životu. Párkrát mě také překvapilo, jak malé detaily mohou hrát později roli. Potěšily úvodní hravé titulky i Felície v jednom záběru. :-) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)

Reklama

Reklama